• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Αναρτήσεις FZ8

Καλοριζικες κάθε μέρα που περνάει θα γουστάρεις τα λεφτά που επενδυσες περισσότερο!
Αν ρυθμίσεις την προφορτιση για οδήγηση σε ελληνική πόλη θα δεις πόσο άνετα περνάει απο λακούβες.
Για έξω και sport touring οδήγηση τις σφίγγεις

@vassat:,οι αναρτησεις για αρχη ρυθμιστηκαν στο περιπου με εμενα να καθομαι πανω και με την στατικη τους αισθηση.αφου κανω λιγα χλμ δευτερα τριτη θα το ξαναδω αν κατι δεν μαρεσει και επισης οταν βγω παραεξω,θα βγαλω ακομα καλυτερα συμπερασματα.οσο για την απωλεια λαδιου,ελπιζω να μην εχω κανενα παρατραγουδο και τρεχω...
@amyroukai:,να σαι καλα ρε φιλε..
@doctoras:οντως καταλαβα μεγαλη διαφορα απτην πρωτη βολτα εντος πολης.δεν κουναει αλλα ταυτοχρονα δεν ειναι σκληρη..

edit:να πω πως δεν εχω εμπειρια απο ohlins κλπ αναρτησεις κορυφαιας κλασης αλλα με τα χρηματα που εχει μια τετοια πισω αναρτηση(χωρις ξεχωριστα δοχεια κλπ),εγω εβαλα αναρτηση πισω,μπροστα ελατηρια και λαδια και μου μεινανε και ρεστα.δεν κυνηγαω χρονους κλπ,απλα χρειαζοταν μια αναβαθμιση.ισως η διαφορα τους να ειναι μεγαλη αλλα δεν νομιζω οτι στον μεσο αναβατη θα χρειαστουν οι απολυτες αναρτησεις..

εκανα μια βολτα της ταξης των 40 χλμ μονος και διπλος,στην πολη και στον περιφεριακο της πατρας.κυνηγουσα τις γουβες να δω την διαφορα.πιο σκληρη,αλλα οχι ξερη.σε 1-2 στροφες που πηγαινα λιγο γρηγορα,δεν ενιωσα ουτε να κουναει ουτε τιποτα.καμια σχεση με τις μαμα,οπου ενιωθα αβολα και χωρις σιγουρια.

μην κυνηγάς μονο τις μεμονωμένες ανωμαλίες αλλά και τις συνεχόμενες ανωμαλιες (κατσαρό οδόστρωμα).... θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πόσο κούτσουρο ή σοφτ το έχεις...

μην κυνηγάς μονο τις μεμονωμένες ανωμαλίες αλλά και τις συνεχόμενες ανωμαλιες (κατσαρό οδόστρωμα).... θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πόσο κούτσουρο ή σοφτ το έχεις...

i'll check it, thanks...:beer:

Πίσω
Μπλουζα