• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Αγορά Yamaha xt660x εν έτει 2025

Η εργοστασιακή εξάτμιση που είναι;

Εχμ, στο εργοστάσιο :p

Άλλες επιλογές εκτός απο το ΧΤ δεν θέλει ο φίλος ? Σα να πέρασαν τα χρόνια, μήπως υπάρχει κάτι πιο εκλεκτό στα ...4000 ? !!!

Κάπου εκεί μπορεί να βρεις μέχρι και ΜΤ σιγά σιγά

Ενώ με το zx636 κάνεις ταξιδάρες βρε telegonos τόσο
άνετο που είναι καθώς και οικονομικό αν ταξιδεύεις με..120.
Πλήρωνε 4δες μπουζιά, βαλβίδες :a021: ,ακριβά λάδια
και μακρυά από πεζοδρόμια και χαλικόδρομους γιατί οκ είναι αγωνιστικό πως θα γίνει.

Θέλω να καταλήξω πως αν σκεφτείς έτσι θα βρεις και
θα βγάλεις σκάρτο οτιδήποτε από ΧΤ μέχρι πιστόλι
των 1390 cc.
Τα ίδια ακούω και γ:wave2:
ια το δικό μου, "αυτό δεν στρίβει" π.χ
και όντως έχουν δίκιο,το οδηγάω μόνο σε ευθείες και στις στροφές κατεβαίνω το σπρώχνω :wave2:

Στα του θέματος με 4 χιλιάρικα κοίτα κάτι άλλο,δεν προσφέρει κάτι που να δικαιολογεί τέτοιες τιμές μετά
από 20 χρόνια.Δες κανένα ΚΤΜ duke 390 π.χ,οκ μπ@@ρδ#λο θα πάρεις αλλά τουλάχιστον θα ευχαριστηθείς οδήγηση.

Xt παίρνουν γιατί έχει την φήμη του ασπαστου,σκυλιού, μηδέν συντήρηση και πάει για πάντα.
Και γιατί πούλησε πολύ, το έχουν σαν μεγάλο παπί, πάνε περίπτερο,στη δουλειά,,στα πρόβατα στο χωράφι, κάνα ταξίδι και αλλάζουν λάδια κάθε 3χρονια..

με τα μισά, δλδ κάτω από 2000 έχει πάρα πολλά στο car το xt600E όμως, δλδ ποιο παλιό,ποιο αργό, αερόψυκτο,ποιο αξιόπιστο. Ίσως ποιο βαρύ,,
Μέτριο μηχανάκι σε όλα αλλά τα κάνει όλα μέτρια.
Κρατάνε και τιμή,, σε 2 χρόνια πάλι στα ίδια λεφτά που το πήρες θα το δώσεις,ίσως και ποιο πάνω,,,
Μη περιμένεις καλές αναρτήσεις η καλά φρένα η γκάζι η οτιδήποτε καλό πάνω σε αυτό το μηχανάκι.
Το βάρος του ίσως είναι και κουραστικό κάποιες φορές.

Το 660 έχει παραπάνω τιμή γιατί είναι ποιο καινούριο,το προτιμάνε και οι καγκουρες, με λιγο φτιαξιμο(εξάτμιση φίλτρο) παίρνει λίγη δύναμη.
Έχει καλύτερες αναρτήσεις φρένα από το παλιο

το 80% του κοσμου δεν καταλαβαινει αν το xt ειναι αργο βαρυ χωρις φρενα αναρτησεις κλπ
καταλαβαινει ομως οτι θα κανει οτι του ζητησει για παντα μονο με βενζινη

Ειναι ενα γενικότερο ΓΙΑΤΙ, θέλεις να πάρεις ΧΤΧ. Οχι εν έτη 2025, γενικώς, γιατί ο κόσμος αγοράζει αυτήν την μηχανή.

Δυνατή δεν είναι. 40 κάτι άλογα τροχό, από 660 κυβικά.
Ελαφριά δεν είναι. Σπρώχνεις στο γκαράζ π.χ. ZX636 του 2005 και το νοιώθεις σαν να σπρώχνεις παιδικό ποδήλατο. Σπρώχνεις ΧΤΧ και είναι σαν να παλεύεις με Λύκο.
Κατανομή μαζών, άθλια, το κέντρο βάρους στο ντεπόζιτο.
Ιταλικός κινητήρας. Δεν είναι της Yamaha ο κινητήρας αυτός, είναι της Minareli. Η παναγιά μαζί μας.
Αισθηση ταξιδιού, κραδασμοί λόγω μονοκύλινδρου, αεροπροστασία μηδέν, σαν να ταξιδεύεις με τρακτέρ.

Πάρε κάτι άλλο άνθρωπέ μου, πιο σύχρονο, με περισσότερους κυλίνδρους, να είναι Α2, να είναι πιο σχεδιασμένο για ανθρώπους, να μην ζυγίζει 2.5 τόνους, να μην πληρώνεις 660 κυβικά για επιδόσεις δικύλινδρου 400.

Λαμβάνω υπόψη όλα τα μειονέκτηματα που ανάφερες,όμως θεωρώ πως δεν θα με επηρεάσουν σημαντικά (πέρα από το abs).

Όπως είπαν τα παιδιά πιο κάτω:
1.Αξιοπιστία,αν και όχι Ιάπωνας
2.Τίμια κατανάλωση βενζίνης
3.Κανει για όλα,είναι σαν ένα μεγάλο παπί.Για εμένα λόγω του χαρακτήρα του είναι ό,τι πρέπει για πόλη,καθώς είναι παιχνιδιάρικο και έχει ροπή στα χαμηλά
4.Εξαιρετική μεταπωλητική άξια
5.Κατ'εμέ,το πιο όμορφο στην κατηγορία του

Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Honda cb500.

Xt παίρνουν γιατί έχει την φήμη του ασπαστου,σκυλιού, μηδέν συντήρηση και πάει για πάντα.
Και γιατί πούλησε πολύ, το έχουν σαν μεγάλο παπί, πάνε περίπτερο,στη δουλειά,,στα πρόβατα στο χωράφι, κάνα ταξίδι και αλλάζουν λάδια κάθε 3χρονια..

με τα μισά, δλδ κάτω από 2000 έχει πάρα πολλά στο car το xt600E όμως, δλδ ποιο παλιό,ποιο αργό, αερόψυκτο,ποιο αξιόπιστο. Ίσως ποιο βαρύ,,
Μέτριο μηχανάκι σε όλα αλλά τα κάνει όλα μέτρια.
Κρατάνε και τιμή,, σε 2 χρόνια πάλι στα ίδια λεφτά που το πήρες θα το δώσεις,ίσως και ποιο πάνω,,,
Μη περιμένεις καλές αναρτήσεις η καλά φρένα η γκάζι η οτιδήποτε καλό πάνω σε αυτό το μηχανάκι.
Το βάρος του ίσως είναι και κουραστικό κάποιες φορές.

Το 660 έχει παραπάνω τιμή γιατί είναι ποιο καινούριο,το προτιμάνε και οι καγκουρες, με λιγο φτιαξιμο(εξάτμιση φίλτρο) παίρνει λίγη δύναμη.
Έχει καλύτερες αναρτήσεις φρένα από το παλιο

ΧΤ600Ε τα χλμ στις αγγελίες είναι απλά τι λέει το κοντέρ εκείνη την στιγμή,κινητηρες που γυρνάνε το κοντέρ μια φορά για πλάκα.
Δεν χαλάει αλλά δεν προσφέρει και τίποτα ιδιαίτερο, παπί με λίγα λόγια, όπως λες.
Σε αυτά μόνο λάδια / τακάκια / λάστιχα αλλάζεις

ΧΤ660 R/X τιμές που ζητάνε είναι πάνω από το 50% από τότε που βγήκε καινούργιο.

Γενικά επενδύσεις σε τέτοιες μηχανές δεν αξίζει, γιατί τα συνεργεία έχουν χρυσούς πάγκους.

Αν είσαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 πήγαινε για cb, πιο σύγχρονο μηχανάκι, πιο ελαφρύ, abs, μάλλον καλύτερο στήσιμο, (μόνο xtx έχω οδηγήσει και όντως δεν με τρέλανε το στήσιμο του(πέρα ότι μου ήταν και ψηλό για μένα :P ))

Πίσω
Μπλουζα