• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

ΑΓΟΡΑ FAZER 1000 2007

Τα 07 κοβανε πλαισιο,αλλα πλεον οσα μηχανακια κυκλοφορουν δεν εχουν θεμα.Οπωσδηποτε αλλαγη το βολαν,κανε παζαρια στην τιμη.Κατα τα αλλα σαν πρωην κατοχος της συγκεκριμενης μοτοσυκλετας,πιστευω οτι θα την ευχαριστηθεις.Εφοσων αλλαξεις και το βολαν,δεν θα εχεις κανενα προβλημα αξιοπιστιας.

Πόσο είναι το κόστος αλλαγής του ελαττωματικού βολάν στην Ελλάδα;
Ζω στην Γερμανία και το κόστος που μου έδωσε η Yamaha φτάνει στα 8μιιση κατοστάρικα (εργασία + ανταλλακτικό).

Που σαι βρε Δημήτρη!
Εδω μαζί με εργασία πάει 500 ευρώ.Τιμή του 2014 βέβαια.
Ειμαι στα 60.000 χλμ και δε μου έχει βγάλει κάτι πάντως αλλά δεν το έχω καθημερινό μέσο ουτε το κινώ στη πόλη.

Πόσο είναι το κόστος αλλαγής του ελαττωματικού βολάν στην Ελλάδα;
Ζω στην Γερμανία και το κόστος που μου έδωσε η Yamaha φτάνει στα 8μιιση κατοστάρικα (εργασία + ανταλλακτικό).

Μόνο για το βολάν είναι κλοπή αυτή η τιμή
Μήπως σου είπαν μαζί με τα πηνεια?

Που σαι βρε Δημήτρη!
Εδω μαζί με εργασία πάει 500 ευρώ.Τιμή του 2014 βέβαια.
Ειμαι στα 60.000 χλμ και δε μου έχει βγάλει κάτι πάντως αλλά δεν το έχω καθημερινό μέσο ουτε το κινώ στη πόλη.

Γεια σου φίλε Τόλη! Ελπίζω να είσαι και περνάς καλά!
Έχω μπει σε σκέψεις τώρα. Είτε να το φτιάξω και να το έχω μέχρι να γεράσω μιας και ήταν μηχανή των ονείρων. Είτε να το δώσω αφού και τα σχέδια για απόγονο όλο και πλησιάζουν.
Βέβαια από όσα έχω διαβάσει δεν ευθύνεται ούτε η χρήση ούτε κάποιος άλλος παράγοντας που το προκαλεί. Απλός κατασκευαστική αποτυχία.
Εσύ σκοπεύεις να του το κάνεις το σέρβις;

να το καβαλησεις να ερθεις εδω να το αλλαξεις και να ξαναφυγεις πιο φθηνα θα σου βγει:p

Γεια σου φίλε Τόλη! Ελπίζω να είσαι και περνάς καλά!
Έχω μπει σε σκέψεις τώρα. Είτε να το φτιάξω και να το έχω μέχρι να γεράσω μιας και ήταν μηχανή των ονείρων. Είτε να το δώσω αφού και τα σχέδια για απόγονο όλο και πλησιάζουν.
Βέβαια από όσα έχω διαβάσει δεν ευθύνεται ούτε η χρήση ούτε κάποιος άλλος παράγοντας που το προκαλεί. Απλός κατασκευαστική αποτυχία.
Εσύ σκοπεύεις να του το κάνεις το σέρβις;

Όλα καλά Δημήτρη,όπως τα ήξερες.

Το είχα κάνει στο R1 προληπτικά.Πλέον οχι,δε το ξανακάνω.Αμα συμβεί,θα το βάλω τότε.Μια χαρά μηχανάκι.Λίγο γκάζι παραπάνω να είχε μόνο.Γκώσαμε στη ροπή.

Σαν ανταλακτικο παιζει 400-500

https://www.car.gr/parts/view/5051611/

https://www.car.gr/parts/view/7984149/

Προσοχη εαν ειναι απο αγγελια μην παρεις το παλιο...

Εγω το ειχ αλλαξει στα 450€ αν θυμαμαι καλα, καθως το δικο μου (το πιθανως προβληματικο μαμα) μου το κλεψανε πανω απο την μηχανη..

δεν ειχε μεταλο να κραταει τους μαγνήτες. απο ζεστη ή κραδασμους,κακη κολλα ξεκολλούσαν.
στο βελτιωμενο βολαν εβαλαν ενα μεταλικο ελασμα να κραταει τους μαγνήτες

καλησπερα παιδια. Κατοχος tdm900 σκεφτομαι την αλλαγη σε fz1 fazer και επειδη πολλα εχς διαβασει για τα μοντελα του 07 θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τα κομμενα πλαισια. Σχεδον οσα μηχανακια υπαρχουν αυτη τη στιγμη στο car και στο budget μου ειναι του 07 (ασχετα αν τα χαρακτιριζουν 08), οποτε θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση : Μηχανακια με 30-40-50000 χλμ αν ηταν να τους ειχε βγαλει θεμα το πλαισιο θα το ειχε βγαλει η παιζει να βγει και αργοτερα?

Εξαρταται και απο τη χρηση πχ αν σκαει ατσαλα απο σουζες κλπ. Αυτο που μου κανει εντυπωση ομως ειναι μηχανακια 12 ετων κ 30-40k km δηλαδη 3k km το χρονο.. ξερω γω

Εξαρταται και απο τη χρηση πχ αν σκαει ατσαλα απο σουζες κλπ. Αυτο που μου κανει εντυπωση ομως ειναι μηχανακια 12 ετων κ 30-40k km δηλαδη 3k km το χρονο.. ξερω γω

δλδ μπορει καποιο μηχανακι που με τοσα χλμ και μετα απο τοσα χρονια να βγαλει το προβλημα στο πλαισιο?

Η γνωμη μου ειναι οτι θα το ειχε βγαλει μεχρι τωρα. Προσοχη μονο στα χιλιομετρα που γραφει να ειναι πραγματικα

Πίσω
Μπλουζα