• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Aftermarket εξάτμιση για z500

Εντάχθηκαν
25 Ιουλίου 2025
Πόντοι αντιδράσεων
47
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα, θέλω να βάλω μια aftermarket εξάτμιση (slip on, τελικό δηλαδή όχι ολόσωμη)στο z500. Το budget είναι μέχρι 600 ευρώ. Παίζει κάποια τίμια πρόταση σε αυτά τα λεφτά που ταυτόχρονα να είναι και street legal? Επίσης γνωρίζει κανείς κάποιον μάστορα Θεσσαλονίκη που να ασχολείται με τέτοιες δουλειές ή ακόμη και να φτιάχνει ο ίδιος custom εξατμισεις οπότε αν του παραγγείλω μία και του την πάω να μου κάνει την εγκατάσταση?

Τελευταία επεξεργασία:
Καλησπέρα στην παρέα, θέλω να βάλω μια aftermarket εξάτμιση (slip on, τελικό δηλαδή όχι ολόσωμη)στο z500. Το budget είναι μέχρι 600 ευρώ. Παίζει κάποια τίμια πρόταση σε αυτά τα λεφτά που ταυτόχρονα να είναι και street legal? Επίσης γνωρίζει κανείς κάποιον μάστορα Θεσσαλονίκη που να ασχολείται με τέτοιες δουλειές ή ακόμη και να φτιάχνει ο ίδιος custom εξατμισεις?

Γιατί να το κάνεις αυτό; :confused:
Μηχανάκι που είναι φρέσκο στην εγγύηση ΔΕΝ το πειράζουμε.....

Μηχανάκι που είναι φρέσκο στην εγγύηση ΔΕΝ το πειράζουμε.....

Ρώτησα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν 100% ότι με ένα slip on η εγγύηση δεν χαλάει, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Ήθελαν κι οι ίδιοι να μου πλασάρουν την akrapa, αλλά 1000 ευρώ slip on είναι εκτός budget, οπότε γι αυτό ρωτάω εδώ τους γνώστες για κάτι πιο οικονομικό :cool: .Το είχα από την αρχή στο πλάνο να βάλω εξάτμιση, απλώς ήθελα να το στρώσω πρώτα, πλέον είμαι στα 3500 χιλιόμετρα φτιάχνει κι ο καιρός οπότε μέχρι να μπει θα έχω ήδη πάει στα 5000 χλμ οπότε όλα κομπλέ. Επίσης, δεν χρειάζεται και κάποια ρύθμιση μου είπαν καθώς το ecu προσαρμόζεται αυτόματα στο slip on εφόσον μιλάμε για κάτι με πιστοποίηση ECE.

Γιατί να το κάνεις αυτό;

Γιατί είμαι ολίγον τι κάγκουρας και θέλω το εξατμισάκι μου πως να το κάνουμε :D

Τελευταία επεξεργασία:
Ρώτησα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν 100% ότι με ένα slip on η εγγύηση δεν χαλάει, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Ήθελαν κι οι ίδιοι να μου πλασάρουν την akrapa, αλλά 1000 ευρώ slip on είναι εκτός budget, οπότε γι αυτό ρωτάω εδώ τους γνώστες για κάτι πιο οικονομικό :cool: .Το είχα από την αρχή στο πλάνο να βάλω εξάτμιση, απλώς ήθελα να το στρώσω πρώτα, πλέον είμαι στα 3500 χιλιόμετρα φτιάχνει κι ο καιρός οπότε μέχρι να μπει θα έχω ήδη πάει στα 5000 χλμ οπότε όλα κομπλέ. Επίσης, δεν χρειάζεται και κάποια ρύθμιση μου είπαν καθώς το ecu προσαρμόζεται αυτόματα στο slip on εφόσον μιλάμε για κάτι με πιστοποίηση ECE.

Γιατί είμαι ολίγον τι κάγκουρας και θέλω το εξατμισάκι μου πως να το κάνουμε :D

Εγώ θα προτιμούσα να τα δώσω για σωληνάκια υψηλής και βελτίωση αναρτήσεων. Αυτά είναι που έχουν ουσία (κατ' εμε)

Εγώ θα προτιμούσα να τα δώσω για σωληνάκια υψηλής και βελτίωση αναρτήσεων. Αυτά είναι που έχουν ουσία (κατ' εμε)

Ισχύει αυτό που λες 100%, αλλά η καρδιά λέει εξάτμιση να το ακούω να το χαίρομαι και όπως και να χει μία καλαίσθητη εξάτμιση θα δώσει άλλη εμφάνιση στη μοτοσυκλέτα, σε συνδιασμό με την αλλαγή της βάσης της πινακίδας που επίσης θέλω κάποια στιγμή να ασχοληθώ.

Ισχύει αυτό που λες 100%, αλλά η καρδιά λέει εξάτμιση να το ακούω να το χαίρομαι και όπως και να χει μία καλαίσθητη εξάτμιση θα δώσει άλλη εμφάνιση στη μοτοσυκλέτα, σε συνδιασμό με την αλλαγή της βάσης της πινακίδας που επίσης θέλω κάποια στιγμή να ασχοληθώ.

Εγώ δεν το ακούω ότι και να βάλω, οπότε....:D

Πολλά σου ζήτησαν για την ακραποβιτς. Αν κοιτάξεις στο ίντερνετ θα βρεις στα 500-600 ευρώ. Έπειτα κοίτα για Arrow, ixil.
Μπορείς να ψάξεις στο YouTube βίντεο με την μηχανή σου με διάφορες εξατμίσεις φορεμένες να ακούσεις τον ήχο της κάθε μιας και να αποφασίσεις!

Πολλά σου ζήτησαν για την ακραποβιτς. Αν κοιτάξεις στο ίντερνετ θα βρεις στα 500-600 ευρώ. Έπειτα κοίτα για Arrow, ixil.
Μπορείς να ψάξεις στο YouTube βίντεο με την μηχανή σου με διάφορες εξατμίσεις φορεμένες να ακούσεις τον ήχο της κάθε μιας και να αποφασίσεις!

Ευχαριστώ πολύ θα τις τσεκάρω, μήπως τυχαίνει να γνωρίζεις και κάποιο κατάστημα εδώ Θεσσαλονίκη που να ασχολείται, ώστε είτε να μου περάσει την εξάτμιση με όποια εργατικά έχει που θα έχω παραγγείλει, είτε ο ίδιος να προμηθεύεται εξατμίσεις και να κάνει και τα περαστικά;

Όχι δυστυχώς δεν γνωρίζω φυσικά καταστήματα στην Θεσσαλονίκη. Αν την αγοράσεις μόνος σου πάντως πιστεύω οποιοδήποτε συνεργείο θα μπορεί να στην περάσει!

Όχι δυστυχώς δεν γνωρίζω φυσικά καταστήματα στην Θεσσαλονίκη. Αν την αγοράσεις μόνος σου πάντως πιστεύω οποιοδήποτε συνεργείο θα μπορεί να στην περάσει!

Ευχαριστώ πάρα πολύ, θα ρωτήσω και στην επίσημη αντιπροσωπεία που το κάνω σέρβις.

Πίσω
Μπλουζα