Θα φέρω ένα τέτοιο σμαρτακι Αθήνα -Αγρινιο.
Γνωρίζει κάποιος τι αυτονομία έχουν;
Θα φέρω ένα τέτοιο σμαρτακι Αθήνα -Αγρινιο.
Γνωρίζει κάποιος τι αυτονομία έχουν;
Είχε η γυναίκα μου ένα τέτοιο και μάλιστα πειραγμενο brabus με 101 άλογα μέχρι που το έκλεψαν... χαχα.
Ήταν βενζίνη, το 450 ως μοντέλο και 700 κυβικά εκατοστά.
Έβγαζε γύρω στα 450 χιλιόμετρα στο γέμισμα σε μικτό κύκλο.
Όσο μπορώ να θυμάμαι γιατί πέρασαν και χρόνια από τότε.
Κατανάλωση είχε κανέναν 5αρι στα 100 χλμ?
Αυτό που θα ταξιδέψει είναι 600αρι.
Έχει τόσο μεγάλη αυτονομία!!!!!
Προσοχή μόνο, τα κλέβουν για πλάκα στην Αθήνα.
Αγρινιο θα το φερω
Ένας σκασμός βενζιναδικα υπάρχουν στο δρόμο, προς τι η ανυσηχία για την αυτονομία;
Πιθανότατα να ταξιδέψω βράδυ,αλλά πάντα είμαι προετοιμασμένος όταν ταξιδεύω.
Μου είναι εντελώς άγνωστο αυτό το αμαξάκι και θα ήθελα πέντε πράγματα να μου πούνε οι κάτοχοι.
Δλδ,πόσα λίτρα παίρνει,πόση αυτονομία έχει με ένα γεμάτο τεποζιτο,με πόσο είναι πρέπον να πηγαίνω κλπ.
Πάντα όταν ταξιδεύω είτε με μοτό είτε με αμάξι ,περνώ τα μέτρα μου και ποτέ μα ποτέ δεν έχω μείνει.
Ε ναι...έχουμε σαφώς πιο ακριβή βενζίνη εδώ.
Η wiki δίνει 22 λιτρα για το 0.6. Που σημαίνει θεωρητικά βγάζει 400χλμ με 5λτ/100.
Το Maps λέει Αθήνα Πάτρα 275χλμ επομένως σε βγάζει άνετα με ενα γέμισμα. Άλλα με τα διπλά άλογα και κυβικά 22 λιτρα δεν καινε για την ίδια απόσταση.
Άντε επειδή είναι και πρώτη φορά να βάλεις καμια 10αρια λιτρα σε καποια σεα. Θα σου κοστίσει 2-3 ευρω παραπάνω σε σχέση με το βενζινάδικο της γειτονιάς. Μικρό το κόστος για τη σιγουρια που θα σου προσφέρει.
Το να μην το πιέσεις με τελικές κλπ είναι αυτονόητο, θα υπολόγιζα μια ταχύτητα ταξιδιου γύρω στα 100χαω στα ισάδια.
ουπς ναι! Είχα την Πάτρα στο μυαλό σαν πιθανή ενδιάμεση στάση.
χεχεχεχεεχεχ σταματισα μια κυρια με σμαρτ και την ρωτησα:
Μπορει το αμαξακι αυτο να κανει το ταξιδι;
Και μου λεει: φυσικα και μπορει ,απλα να προσεχεις να μη φυσαει!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μην το γελάς δεν έχει άδικο καθώς είναι πολύ ευπαθή σε πλευρικούς ανέμους.
Επίσης εάν δεν το ξέρεις θα πρέπει να ξέρεις πολύ καλά σε τι κατάσταση είναι η τουρμπίνα καθώς σε περίπτωση ραγίσματος δυστυχώς ανεβάζουν θερμοκρασία και είναι ένα πράγμα που πρέπει να έχεις κατά νου ειδικά σε μεγάλο ταξίδι.
Έχουν ένα περίεργο τρόπο ψύξης του κινητήρα, δεν ξέρω δεν είμαι μηχανικός, αλλά παίζει ρόλο και η τουρμπίνα σε αυτό.
Στα της συμπεριφοράς μπορεί να ταξιδέψει εάν είναι σε καλή κατάσταση έως 110 με 120, αλλά δεν είναι το φόρτε του ξεκάθαρα.
Το καλύτερο του είναι η κίνηση σε σφιχτό αστικό κύκλο, όπου είναι μανούλα.
Αυτά είναι τα μοντέλα 450 και έβγαιναν σε δύο εκδόσεις, με 600 κυβικά και τα νεότερα με 700 που είναι και λίγο καλύτερα.
Παραδόξως παρά το μικρό εξωτερικό μέγεθος η καμπίνα του είναι απροσδόκητα άνετη και με αξιοπρεπή πορτ μπαγκαζ.