Περιγραφη της τωρινης καταστασης: α) Νεο μελος στην οικογενεια προ εξι μηνων (πρωτο παιδι). Αυτο σημαινει αυτοματα απολυτος μηδενισμος του δικαβαλου με τη γυναικα και προσωπικα επιθυμια για ελαχιστοποιηση της χρησης της μηχανης στο ακρως αναγκαιο. Χρονος για βολτες, πιστες, κτλ δεν υπαρχει (οχι επειδη μου το απαγορευει κανεις, αλλα αυτη τη στιγμη θελω τον ελευθερο μου χρονο να τον περναω με την οικογενεια μου γιατι η χαρα που μου δινει ο μικρος δε συγκρινεται με τιποτα αλλο). β) Καινουρια δουλεια με εταιρικο αυτοκινητο, οποτε η μετακινηση απο και προς τη δουλεια γινεται προφανως με το κουτι που ειναι και τζαμπα. Με το που σταματησε το πηγαινε-ελα στη δουλεια με τη μηχανη, βλεπω το NC απο το μπαλκονι να καθεται σκεπασμενο και με πιανει ενα κατι. Η χρηση της μηχανης θα περιοριστει δραματικα πλεον σε ακρως αναγκαιες μετακινησεις εντος αστικου κυκλου (βλ κανενα ραντεβου με γιατρο στο κεντρο, κανεναν καφε, κτλ). Μετακινησεις που ουσιαστικα θα μπορουσαν να γινουν ακομα και με το ποδηλατο για να ειμαι ειλικρινης. Και φτανουμε στο ερωτημα. Κραταμε το NC για να γραφει 1000χλμ το χρονο ή το δινουμε να παει στην ευχη και παιρνουμε κανενα μικρο για να βρισκεται;
Τα θετικα του NC: αξιοπιστο, το ξερω και το εχω φερει εκει που θελω, αν και 700αρι καιει σαν 300, αξια μεταπωλητικα δε χανει οσο κι αν το κραταω (παιζει και να ανεβαινει βασικα), αδιαφορο στους κλεφτες (παρκαρω εξω). Στα αρνητικα, κοστος συντηρησης μιας 700αρας μηχανης (αναλωσιμα, ασφαλεια, τελη, σερβις, κοκ), μαλλον ογκωδες για αστικη μετακινηση (σιγουρα σε σχεση με τις εναλλακτικες). Οικονομικο θεμα δεν εχω να πω την αληθεια, αλλα δεν ξερω το νιωθω λιγο ως αμαρτια/υπερβολη να εχω μια μηχανη 700 κυβικα για τις δυο φορες το μηνα που θα κανω μια μετακινηση.
Εναλλακτικα τι θα κοιτουσα: Σκουτερ 150-200 κυβικα ή υπερπαπι (150-185). Ως σκουτερ βασικο υποψηφιο καποιο ελαφρως μτχ SH150i (βγαινει γυρω στα 3500), ως παπι μαλλον θα εβλεπα μονο το GTR 150 στα ιδια λεφτα, γιατι SYM και Benelli 185 απ'οσο διαβασα εχουν βγει ολιγον τι δια τον πεο. Θα μου πεις σιγα τη χρηση που θα κανεις. Κι αυτο σωστο θα πω, αλλα μετα τη γλυκα του Honda δεν πολυψηνομαι να ανοιγω περιπετειες γενικοτερα. Μετα εχουμε βεβαια και το προβλημα του παρκαρισματος στο πεζοδρομιο. Κλειδωνω σε σταθερο σημειο και σκεπαζω παντα με κουκουλα, ενω διπλα μου ακριβως παρκαρει εμπορικοτατο σκουτερ Honda ασκεπαστο (ως δολωμα ), αλλα σιγουρα οι εναλλακτικες του NC ενεχουν μεγαλυτερο κινδυνο κλοπης.
Ειπα να κανω μια ερωτηση να παρω και καμια γνωμη ακομα και απο ατομα που πιθανοτατα εχουν βρεθει στη θεση μου παλιοτερα και το ειδαν το εργο πώς επαιξε στην πορεια. Να πω επισης πως στα σχεδια ειναι να ακολουθησει και δευτερο παιδακι σχετικα συντομα (αν το δωσει ο Θεος).