τελεγονε εννοειτε οτι αν βρω μηχανη που ειναι μια χαρα ο κινητηρας, δεν θα χρεαστει να κανω κατι. απλα καμια φορα βλεπω κατι προσφορες με παρα πολλα χιλιομετρα, 150.000 κλτ και λεω φαντασου να ειναι τελεια η μοτοσυκλετα και να τα παιξει το μοτερ
παντως οποιος εχει διαβασει προηγουμε να μου ποστ, το μεγαλυτερο μου θεμα ειναι η ανεση. και ειδικα η πισω αναρτηση
οταν περναω απο ανωμαλιες δεν θελω με τιποτα να κατακτυπιεται. γιαυτο σε μια παλια μηχανη το πρωτο πραγμα που θα αλλαζα (αν φυσικα ειχε θεμα και κτυπουσε) θα ηταν η πισω αναρτηση. το δευτερο μεγαλο μου προβλημα ειναι οι ταχυτητες. οδηγουσα μια μεταχειρισμενo honda cb και ενω ηταν τελειο στις αναρτησεις ορισμενες φορες κολουσαν οι χαμηλες ταχυτητες (νεκρα, 1η, νεκρα, 1η). επρεπε να το κουνησω λιγο μπροστα για να αλλαξει ταχυτητα. ημουν τοτε λιγο πιο νεος και δεν εδινα σημασια. αλλα τωρα δεν θα το ανεχομουν με τιποτα. να ειμαι στα φαναρια και να μου κορναρουν επειδη δεν μπαινει η ταχυτητα
η μου εσβηνε επειδη νομιζα οτι ειχα βαλει νεκρα ενω αυτο ηταν ακομα στην πρωτη και ασυναισθητα αφηνα τον συμπλεκτη. αυτα τελειωσαν πια. θελω οδηγικη ησυχια στην ζωη μου.
επισης αυτο που ειχε πει ο κοσταςκκ το ειχα ξεχασει, οτι εχουμε και τα ηλεκτρικα (και ηλεκτρονικα συμπληρωνω εγω). αν υπαρχουνε δηλαδη ανταλακτικα για μηχανες 20ετιας (η γνωση για να τα επισκευαζουν). πχ σε ενα αυτοκινητο μου 30ετιας, εχει χαλασει το trip και δεν εχω βρει καποιον να το φτιαζει. η μια αντιπροσωπεια εδω ειπε οχι, 2-3 αλλοι απο εξω ειπαν οχι. γιαυτο ψαχνω κατι οσο δυνατον πιο ποιοτικο και με ανταλλακτικα αμεσα διαθεσιμα. προτιμω καινουρια φυσικα και οχι μεταχειρισμενα.
αν μπορουσα με 5000-6000 χιλιαρικα να φτιαξω μια παλια μηχανη να πηγαινει καλυτερα απο μια καινουρια κινεζα, τοτε θα ημουν πολυ χαρουμενος. γιατι ειμαι μεταξυ qj800 και cfmoto 800 αυτη την στιγμη. 8000-10000χιλ καινουρια. αρα λεω με τα μισα μηπως καταφερνα να φτιαξω μια r gs (η επιλογη) η varadero σε μια κατασταση καλη για τα δικα μου δεδομενα. ευχαριστω