Καλησπέρα σε όλους
Ρε παιδιά μήπως ξέρετε καμμια διεύθυνση για να κατεβάσω το user guide το SV 650 S;Το δικό μου το έχω στα Γερμανικά ρε μαμώτο!Δεκτή και ανταλλαγή,αμα παιζει κανας γερμανός!!!
Thanks έναντι...(!)
Καλησπέρα σε όλους
Ρε παιδιά μήπως ξέρετε καμμια διεύθυνση για να κατεβάσω το user guide το SV 650 S;Το δικό μου το έχω στα Γερμανικά ρε μαμώτο!Δεκτή και ανταλλαγή,αμα παιζει κανας γερμανός!!!
Thanks έναντι...(!)
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
Καπου τα ειχα βρει, αλλα πλεον δεν υπαρχουν.
Τι να σου πω, θα το ψαξω.
Αν δε βρεθει λυση το μονο που μενει ειναι αν προκειται καποια στιγμη να κατεβεις Αθηνα, να βρεθουμε για φωτοτυπιες.
Για ψαχτο και λιγο μεσα απο τα διαφορα forum.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Σ'ευχαριστώ φίλε!Πήγα στη SUZUKI και μου λένε μαμακίες οτι δεν έχουν λέει και οτι τα δίνουν μόνο πακέτο με τα καινούρια μηχανάκια!Τους είπα να μου δανείσουν ένα (κρατώντας το δίπλωμά μου ώς ενέχυρο)και πήρα τα απίδια τους.Παίζει να κατέβω Αθήνα για τους Iron Maiden,οπότε εάν παίξει σίγουρα, θα σε ενοχλήσω!Να'σαι καλά!!
Ποιο μοντέλλο έχεις; 02< , 03>
αν έχεις 03> το σκανάρω και στο στέλνω αν έχεις 02< σκανάρω του gcrook και στο στέλνω...
Παιδιά έχω το '04.Δεν ξέρω εαν αλλάζει κάτι.Ευχαριστώ που μπαίνεις στο κόπο φίλε
Ωραία κάνε λίγο υπομονή τότε... τι ώρα είναι? 00.15? Καλημέρα κιόλας...
Το χω έτοιμο σε pdf ... είναι 4,5ΜΒ όμως και δεν μπορώ να το κάνω attach εδώ... τείλε μου πμ να σου το στείλω σε κάποιο mail...
Παράκληση για όποιον έχει PUBLIC FTP server όπως π.χ. ο idromeas να του στείλω και άλλα πραγματάκια που έχω και είναι για upload γιατί προσπάθησα να τα κάνω αλλά δεν ...
SUZUKI SV650S <03:
English version first file, second file
SUZUKI SV650S >03:
Greek version file
Σωστος ρε μαν.
Κατσε να ξεμπλεξω με εξετασεις και θα ακολουθησει βημα προς βημα SV restoration, με πρωταγωνιστη το χρεπι μου.
-..Not Yet!
Ανανεώθηκε το λίνκ αφού ξαναανέβηκε το αρχείο...
Ακυρο, βρήκα το service manual απο το site που έχει βάλει ο TropeasΑρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
Δεν βάζετε και του 1000?? user ή service manual?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
Ακυρο, βρήκα το service manual απο το site που έχει βάλει ο Tropeas
Συγνωμη αλλα πως ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο, το λινκ εχει πεθανει εδω και καιρο....
-..Not Yet!
ax.... eisai mikros alla 8a ma8eis..... :o :o :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι θα μαθω...να κανω μαγικα;Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
ax.... eisai mikros alla 8a ma8eis..... :o :o :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-..Not Yet!