Πρόκειται για το μικρότερο αδερφάκι του S1000XR με τον κινητήρα των 850cc με 95 ίππους και 83Nm ροπής.Είναι πιθανό να παραχθεί και έκδοση GT.
Παρουσιάζεται στην EICMA μαζί με το ανανεωμένο S1000XR.
Πηγή
Πρόκειται για το μικρότερο αδερφάκι του S1000XR με τον κινητήρα των 850cc με 95 ίππους και 83Nm ροπής.Είναι πιθανό να παραχθεί και έκδοση GT.
Παρουσιάζεται στην EICMA μαζί με το ανανεωμένο S1000XR.
Πηγή
Τελευταία τροποποίηση από lleonidas; 05/11/2019 στις 13:26.
https://www.motomag.gr/news/nea-mont...ellinika-media
μαλλον παπατζα η δουλεια...
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Θα δούμε στο Μιλάνο.
Στα ξένα Μέσα πάντως εξακολουθεί να υπάρχει και προς το παρόν δε διαψεύδεται.
BMW F900 XR
Και F900 R.
Για το XR...895cc, 105 ίπποι/8.500σ.α.λ., ροπή 92Nm/, χαλύβδινο πλαίσιο, δύο riding modes:rain-road, traction control, USD 43mm με διαδρομή 170mm, δύο δίσκοι 320mm μπροστά και ένας 265mm πίσω, TFT οθόνη 4,3'' με δυνατότητα συνδεσιμότητας με το σύστημα της BMW Motorrad, ντεπόζιτο 15,5 λίτρων, βάρος 219 κιλά.
Θα διατίθεται σε τρία χρώματα ενώ θα υπάρχει και ''φιμωμένη'' έκδοση για αναβάτες με δίπλωμα Α2.
φαίνεται λίγο φτηνό ή είναι ιδέα μου ?
Που κατασκευάζεται ?
Ωραίο στις φωτό, νορμάλ δύναμη...από τιμή θα έχει 14.500€-15000€. Αντι-tracer για εμάς τους ταξιδιάρηδες με αντίπαλο το multi950
διονύσης K / έλα να πάμε στο νησί...το (multi)strada μου εγώ και 'σύ
μου φαίνεται οτι δεν είναι θέμα Photoshop αλλά θέμα όντως cost cutting manufacture
το γκρι πλαστικό, η ανάρτηση στο κόκκινο μοντέλο και η εξάτμιση , ίσως και το καντράν
δίνουν μια πιο φθηνή αίσθηση , σαν να βλέπεις τα Daytona των 4200Ε.
Κ αυτό σίγουρα θα κάνει τα διπλάσια τουλάχιστον
Καλά αυτό με το ταμπλετ.. τραγική κίνηση απο όλους τους κατασκευαστές...
Δημιουργεί ευκαιρίες για ποιοτικά αξεσουάρ από μικρές βιοτεχνίες..
Όταν βλέπω μη ρυθμιζόμενες αναρτήσεις σε μοτοσυκλέτες άνω των 10Κ, βουρλίζομαι...
(Το S1000XR όμως είναι κ@υλα... Αποταμίευση από τώρα για μτχ μετά από 5 χρόνια)
Μεταξύ 11.000-11.500€ η τιμή του σε Γαλλία, Γερμανία.