Δημοσιεύθηκε αρχικά από
Xa0s
Καλησπέρα και απο μενα αγαπητή φίλοι, νεος στη παρεα και γεματος αγωνιά για μια αντικειμενική γνώμη πανω για το γνωστό θεμα της πρωτης μηχανης
Λοιπόν να αρχίσουμε απο τα βασικά:32χρ. 110κιλα υψος 1,75 και μελλοντικός αναβάτης μηχανής πιστεύω.Δεν εχω οδηγήσει ποτε ξανα μηχανή
(εκτοσ απο το CBR του δασκάλου- αμάξι οδηγαω πανω απο 10ετια)
Ο λογος που εβγαλα δίπλωμα ειναι γιατί απο παντα ήθελα να οδηγισω μηχανη και μαλιστα καποιο ''custom'' ή ''chopper look like '' με την ευρεία έννοια του ορου....
Ερωτήσεις λοιπον :
1.Αυτου του ειδους οι μηχανές ειναι ευκολες στην οδήγηση απο εναν αρχάριο ??? θα ηταν προτιμότερο να ξεκινήσω πρωτα απο κατι αλλο (scouter - παπι ) ???
2.To budget μου ειναι 2.000 Euro συζητήσιμο αλλα θα προτιμούσα να ειναι προς τα κάτω το κοστος...
3.Κοιτοντας στο Car βλεπω της εξης επιλογες :
α.Honda Steed
β.Honda Shadow
γ.Yamaha Virago
δ.Suzuki Intruder
ε.??? δεκτες ολες οι προτασεις...
Είναι κάποια από αυτές ''καλύτερη'' - ''προτεινόμενη '' - ''εύχρηστη'' - ''βγάζει λιγότερα προβλήματα'' - ''οικονομικότερη'' ???
Γενικά θα ηθελα να ακούσω προτάσεις-απόψεις για το πως να κινηθώ για την αγορά μηχανής ...
Τέλος ενα μεγάλο κόλλημα που εχω ειναι οτι θα ηθελα πριν αγοράσω καποια μηχανή να δοκιμάσω αν οχι αυτη (που θα αγοράσω) καποια αντιστοίχη... Υπάρχει κάποιος τρόπος/μέρος για να νοικιάσω μια τέτοιου είδους μηχανή...(δύστυχος κανένας φίλος δεν έχει ..βασικά κανένας δεν οδηγάει μηχανή).
Ευχάριστο πολυ για τον χρόνο σας και ελπίζω να ποσταρα στο σωστό μέρος.