What??? Μόνο το injection euro 4 σε σχέση με το euro 5 έχει περίπου 10 αλλαγές-διάφορες,, πόσο μάλλον με τα παλαιότερα,είναι ένα μοντέλο που συνεχος αναβαθμίζεται, και πράγματα που δεν φαίνονται αλλάζουν, 800€ δεν είχε ποτέ, ίσως πριν 20 χρόνια αν υπήρχε. Η ποιο χαμηλή τιμή που ξέρω για sprinter είναι κάπου 1300 - 1400. Πριν χρόνια.
Και στα 1800 είναι το ποιο φτηνό και καλό , για αυτό είναι πρώτο σε πωλήσεις με διάφορα, αλλά έχουν 2500-3000+
Εμένα μόλις έβγαλα την μπαγκαζιερα δεν ακούγεται τίποτα ακόμα και αν περνάω από πλακόστρωτο, (μόνο ένα πλαστικό στην βάση μπαγκαζιερας τρίζει ελάχιστα που και που αλλά βγαίνει και με το χέρι άμα θες δεν ενοχλεί, από τα πλαστικά δεν έχω ακούσει κάτι ενοχλητικό. Μόνο η μπαγκαζιερα ακούγονταν σε λακούβες και ένα τακ-τακ από το φτερό μάλλον όταν πατάς δυνατά φρένο. Συνεχίζει ακόμα χωρίς βλάβες και φθορές, πλέων μόνο λάδια αλλάζω ανά 2 μήνες. Πρέπει κάποτε να γίνει το σερβίς των 7.000 που όλο το αφηνω, πραγματικά πρέπει να έχει κάπου στα 20.000 τώρα. Ακόμα και το λαμπάκι τις 4ης που είχα πρόβλημα έφτιαξε μόνο του και ανάβει σταθερά πλέων εδώ και πολύ καιρο