Τέλειο αποτέλεσμα. Πάλι έγραψες. Μπράβο!!!
Τέλειο αποτέλεσμα. Πάλι έγραψες. Μπράβο!!!
Μαστρο Σπύρο σε ευχαριστώ με τη σειρά μου για τη μείωση των μηδενικών χρηματικών αποθεμάτων που είχα ώστε να αγοράσω πραγματάκια για το υπογειο μου. Δυο ερωτησούλες σε παρακαλώ, η επιλογή του χρώματος για το βάψιμο πως γίνεται? Και το βερνίκι χρησιμοποίησες είναι το ίδιο για πλαστικά και μεταλλικά?
ιδια ειναι τα χρωματα και τα βερνικια για μεταλλα και πλαστικα.στα πλαστικα ομως μπαινει ελαστικοποιητης οπου κριθει αναγκαιο...
την έκανα τη μελέτη μου σε άλλα σου ποστ σχετικά με τον ελαστικοποιητή. Στο φτερό ενός on-off θα βάζαμε ελαστικοποιητή, στο σταθερό fairing όμως δεν κρίνεται αναγκαίο, ορθόν? ...
Και κάτι ακόμα, στο υπ'αριθμ μνμ 39 αναφέρεις πως περνάμε τους προφυλακτηρες ένα χέρι με το ασταρι προσφυσης plastoflex. Οι προφυλακτήρες είναι γυαλοχαρτισμένοι με το 320 ξηράς αλλά όχι εντελώς άβαφοι. Εδώ όμως, στο υπ'άριθμ μνμ 102 http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2261236 αναφέρεις πως το ασταρι προσφυσης πλαστικων χρησιμοποιειτε για προσφυση σε αβαφα πλαστικα.
Εφόσον λοιπόν, έχουμε γυαλοχαρτάρει, θεωρούμε πως το πλαστικό είναι άβαφο και περνάμε το αστάρι αφοβα?
Και πάλι ευχαριστώ ...
Τελευταία τροποποίηση από Carlos.1on2; 07/03/2013 στις 22:07.
ok λοιπον καλα εκανες και τα ανεφερες.για να μην μπερδευομαστε ξεχαστε αν ενα πλαστικο ειναι βαμενο η οχι,κρατηστε αυτο...
ριχνουμε plastofix οπου φαινεται γυμνο πλαστικο.(δηλαδη μπορει να ηταν βαμενο αλλα απο το τριψιμο να εμφανιστηκε γυμνο πλαστικο και χρειαζεται ασταρι προσφυσης πλαστικων)
οσο για το εμπρος φτερο που αναφερεις δες απο κατω να εχει καπου ενα κωδικο PP που σημαινει οτι ειναι βαφομενο
Οπότε η σειρά είναι: πλαστικό, πλαστοφίξ, στόκος, αστάρι, χρώμα, βερνίκι;
Τελευταία τροποποίηση από limas; 29/04/2013 στις 20:55.
Μιχάλης από Ηράκλειο Κρήτης
Ευχαριστώ που λύνετε τις απορίες μου
Σπύρο, άσχετα με το δικό μου, σε αυτό που έκανες στο subaru ρωτάω που ρώτησε και ο φίλος παραπάνω. Απλά είχα κι εγώ την απορία με το plastofix. Αν έχουμε πλαστικό στοκαρισμένο, πότε μπαίνει το plastofix για την πρόσφυση; Πάντα πάνω σε πλαστικό και μετά βάζουμε είτε στόκο και μετά αστάρι είτε αν δεν χρειάζεται στόκος κατευθείαν αστάρι;
Μιχάλης από Ηράκλειο Κρήτης
Ευχαριστώ που λύνετε τις απορίες μου
Κλειδώθηκε για να μείνει καθαρό, οποίος το διαβάσει με προσοχή και όχι διαγώνια, θα του λυθούν οι απορίες μιας και είναι πάρα πολύ αναλυτικό το thread.
Απο εκει και πέρα όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι ποιο εξειδικευμένο, μπορεί να το κάνει μέσα σε δικό του Post με τις αντίστοιχες φωτογραφίες – εφαρμογή – αποτέλεσμα. Ώστε να υπάρχει αντίστοιχη τεκμηρίωση και να βοηθήσει και τους μελλοντικούς επισκέπτες με παρόμοια προβλήματα.