Update!
Αφου ξεπερασαμε το θεμα με το υποπλαισιο, την κινω καθημερινα. Κι οταν λεμε καθημερινα ειναι το παπακι μου.
Παραθετω καποια γεγονοτα απο την καθημερινη μου μετακινηση.
Επειδη κανω την παραλιακη καθε μερα, τουλαχιστον 1 φορα πηγαινε ελα Βαρη Πειραια, εχω μηχανοποιησει την κινηση μου και την ταχυτητα μου. Δηλαδη, εχω μαθει το συγχρονισμο στα φαναρια και ακολουθω μια σταθερη ταχυτητα για να τα βρισκω πρασινα οσο μπορω γιατι αν εχει κινηση η ταχυτητα μου πεφτει στο +20 απο τα αυτοκινητα αν κανω διηθηση (δηλαδη περναω αναμεσα τους).
Καποιοι οταν με βλεπουν τους πιανει κατι λες και θα παμε για κοντρα... κι αν τους φτασω, τοτε το σκιζουν κι εξαφανιζοντε... (Κυριως συμβαινει με tracer, vstrom, tdm... )
Μου ετυχε μία , δύο , λεω τυχαιο ειναι... αλλα εχει γινει παρα πολλες φορες... Μαλλον το κοκκινο του Multi αναβει τα αιματα.... τι να πω;
Το μοτερ του Μulti ειναι πολυ ροπατο. Δε λεω, ειχα κι αλλα 1000αρια και V2, (Vstrom, varadero) αλλα το Multi χαμηλα εχει πολυ καλυτερη αποκριση και σου δινει αισθηση οτι ειναι πιο δυνατο στα χαμηλα.... Ψηλα δεν το εχω δουλεψει πολυ αλλα οσο το ανεβασα με μεχρι τον κοφτη στις 8500 ανεβαζε χωρις ξεσπασματα αλλα το Strom ηταν πιο δυνατο εκει ψηλα στο στροφομετρο. Αλλα ολα τα λεφτα ειναι απο τις 3,000 που ανοιγω γκαζι με δευτερα και ειναι λες και τρως κλωτσια.
Αλλα ακομη δεν μπορω να βρω τη θεση μου καλα πανω του... Συνηθως καθομαι πολυ μπροστα κολητα στο τεποζιτο, κι εχω μισο "κωλο" ακομη προς τα πισω μεχρι το συνεπιβατη. Προσπαθω να καθομαι πιο πισω μιας και μου φαινεται πιο ανετη θεση αλλα παλι πιο μπροστ βρισκομαι αυναισθητα. Οπως καταλαβαινετε, ακομη πειραματιζομαι.
Σε λιγο θα παω για την αλλαγη λαδιων...
**ΠΥΞΙΔΑΣ 990: φιλε ειδα στο δικο σου το κοκκινο σε μια φωτο, οτι ειχες βαλει προβολακια. οι βασεις ηταν του εμποριου ή τις εφτιαξες?