Καλλιθεα Αγιο Στεφανο ειναι αρκετη αποσταση και αν μπει στη μεση ο Κηφισσος, γνωμη μου, το pcx ειναι μικρο.
Καλλιθεα Αγιο Στεφανο ειναι αρκετη αποσταση και αν μπει στη μεση ο Κηφισσος, γνωμη μου, το pcx ειναι μικρο.
To cb είναι εργαλείο για αυτές ακριβώς τις δουλειές, να κάνει δηλ. λίγο από όλα (ταξιδάκι, commuting, κλπ) χωρίς την ταλαιπωρία που τρως από ένα μικρό σκούτερ.
Επίσης τα κυβικά του, η κατανάλωσή του και η όλη του φιλοσοφία κινούνται ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση: ένα αξιόπιστο, άνετο και οικονομικό εργαλείο.
Οι αγοραπωλησίες, τα έξτρα σέρβις, λάστιχα κλπ στο μικρό, δεν νομίζω να επιφέρουν κάποια ουσιαστική οικονομία.
Το κρατάς μέχρι να το βαρεθείς και μετά πάρε κάτι άλλο.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Ξεχνας οτι το σερβις παει ανα ετος και τα λαστιχα θελουν αλλαγη καθε 2 χρονια
Επισης τα χρηματα για την αγορα του σκουτερ τα μετρας; Τα δικα του παγια εξοδα για σερβις, λαστιχα, ασφαλιση;
Επισης λες δεν θα πουλιεται λογω χιλιομετρων. Λαθος. Μια μοτοσυκλετα καλα συντηρημενη πουλιεται ασχετως χιλιομετρων, ισα ισα που αυτος που ξερει θα εκτιμησει την συντηρηση, τα εξτρα, τα καλυτερα αναλωσιμα που θα βαζεις.
Σε καθε περιπτωση παντως τα δυο κοστιζουν πιο πολλα απο ενα και η χασουρα των χρηματων σου στο τελος θα ειναι μεγαλυτερη
Ουσιαστικά τα λάδια πάνε ανά έτος όχι όλο το σερβις γενικά.
Δευτερο μηχανακι δεν σημαινει απαραίτητα πληρη ακινησια στο πρώτο, που σημαινει μπορει να εξακολουθει να γραφει χλμ αλλα με μικρότερο ρυθμό. Και 5000χλμ να κάνει πρακτικά θα κάνει 1 αλλαγη λαδιων το χρόνο και σερβις ακόμα πιο αραια.
Επίσης 90 χλμ σε Κηφισό με pcx...?
Και εάν αυτό την παλέψει, εσύ ως οδηγός?
Δανείσου ένα και κάνε μια βόλτα και θα καταλάβεις αμέσως ότι μάλλον δεν.
2 μηχανάκια δεν βγαίνουν καλύτερα οικονομικά από το 1 παρά μόνο σε πολύ λίγες περιπτώσεις. Αν είχες CBR 1000 να το συζητάγαμε. Τα λεφτά που θα δώσεις για το σκούτερ αφαίρεσέ τα από τη μεταπώληση του CBX.
Εναλλακτικά πάρε το σκούτερ και πάρε και μεγαλύτερη μηχανή για να δικαιολογήσεις τη χρήση του
Στα @@ σου πραγματικά. Αν το έχεις πένα, με τα βιβλιαράκια του, τα πλαστικά του σωστά και τα σέρβις του - ας φτάσει και τις 300Κ - μια χαρά θα το δώσεις απλά σε χαμηλότερη τιμή.
Όπως είπαν και παραπάνω, να ήταν κανένα 1000άρι, τότε θα είχε νόημα αυτό που λες.
Τώρα απλά ξουζούμισέ το._
Άσχετο, πήγαινα τις προάλλες εθνική με 160 και ήταν ένα πίσω μου και πηγαίναμε μαζί, ανεβάζω λίγο, πάλι τα ίδια - ακλόνητο!
Με πόσο πάνε αυτά;
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
πανούλη για σένα!
https://www.youtube.com/watch?v=klLuejuCA3I
you rise you fall you're down then you rise again
Το Integra είναι ένα NC700/NC750 με άλλα πλαστικά και πάτωμα. Απο κάτω είναι ακριβώς η ίδια μηχανή. Τελική δεν έπιασα ποτέ αλλά κάπου στα 190 πρέπει να είναι.