Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
Μόνος σου θα κλαίς,
κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...
Να το λες αυτό που είναι; Αστυνομική διαταγή; Η οποία δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο, ισχύει και σε άλλες χώρες και όχι μόνον για κλέφτες.
Σε καταδιώξεις της αστυνομίας, έχουν σκοτωθεί χιλιάδες αθώοι περαστικοί, δεν τραυματίζονται μόνο εγκληματίες. Οπότε ξέρω γω... ας το πούμε "ανθρώπινα δικαιώματα".
Life begins at 45°.
Πολιτική ορθότητα είναι η χρήση συμπεριφορών που θεωρούνται προσβλητικές για καποιά ομάδα ανθρώπων.
πχ. Η καταδίωξη είναι απαξιωτική προς τον κλέφτη
Σε γενική εκτίμηση θεωρείται σημαντικό να έχουν όλοι ίση, δίκαιη και αξιοπρεπή μεταχείριση.
Ε, ναί, αν κυνηγάει η αστυνομία τους κλέφτες δεν μπορεί να μην κυνηγάει και τους νοικοκύριδες. Ισότητα, να 'ουμ.
Χώρια η πλάκα, η παρούσα φάση ξεκίνησε όταν η αστυνομία έριξε έναν πιτσιρικά κατα την καταδίωξή, και αυτός πέθανε (νομίζω δεν φορούσε κρονος).
Από εκεί άρχισε η κατακραυγή (που δεν είχε καμμία, καμμία επαναλαμβάνω σχέση με πολιτική ορθότητα ) οτι οι καταδιώξεις παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα των κλεφτρονίων.
Και έτσι βρεθήκαμε εδώ που είμαστε.
Ποτηράκι θεικό, anyone?
Μόνος σου θα κλαίς,
3κυμία.
έχουν χαθεί ή και τραυματιστεί και ένστολοι ενώ οι διωκόμενοι ξέφυγαν.
έχουν εμπλακεί και αθώοι περαστικοί σε καταδιώξεις.
οπότε το γενικότερο καλό είναι να μην ζούμε φάσεις κάλαχαν και φαστ ανδ δε φιούριους μέσα στις πόλεις.
αλλά εσύ το βλέπεις ως μη απαξίωση των θυμάτων αυτό και όχι πρόληψη.
δεν μιλάμε ίδια ελληνικά. δεν σου λέω πως τα δικά σου είναι λάθος, απλά δεν μιλάμε ίδια. και δεν συζητάω άλλο λόγω αυτού και μόνο, χωρίς να σε απαξιώνω απαραιτήτως ως συνομιλητή.
μαλλον , εχεις μπερδεψει (κι εσυ και η αστυνομια ) τους κανονες εμπλοκης (που ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχουν για να μην γεμισουμε σεριφηδες) με το "δεν κανω τιποτα".
και αφου μας καινε ολους οι κλοπες , στα @@ μου η καταδιωξη του κλεφτρονιου... ας ασχοληθουν με τα μεγαλα ψαρια του κυκλωματος , γιατι ετσι χτυπας το προβλημα..
ισως, και για αυτο να εχουν εντολες ανωθεν?
Για το πώς βρεθήκαμε εδώ που είμαστε μπορούμε να κάνουμε άπειρες συζητήσεις/υποθέσεις κι ο καθένας να λέει το κοντό και το μακρύ του.
Γι'άλλους βρεθήκαμε εδώ που είμαστε γιατί η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της και αν δεν είχε πέσει ο Παπαδόπουλος από τους κομμουνιστάς τώρα θα είχαμε τα σύνορά μας εκεί που τα είχε φτάσει ο Μεγαλέκος.
Αν εσύ νομίζεις ότι φτάσαμε εδώ που είμαστε γιατί οι μπάτσοι δεν κυνηγάνε τους κλέφτες όπως ο Μέρτω κι ο Ριγκς suit yourself.
ΥΓ. Η παρένθεση με το υπονοούμενο για το κράνος γ@μησε btw.
εμμμμμ Δεινόσαυρε δεν μένεις Αγγλία; μιλάς πάντα για τη βρετανική πολιτική καταδιώξεων σωστά;
Όπως λέει κι ο Άμυ μάλλον μιλάμε εντελώς διαφορετικές γλώσσες, οπότε άσε το ποιός έχει μπερδέψει και τι.
Αν σε ενδιαφέρει, να και μια άποψη πρώην υψηλόβαθμου μπάτσου, που τα λέει, έτσι, με λιγότερο απόλυτους όρους.
Κατα τα άλλα τέρμα κι από εμένα η συζήτηση, καταντάει κουραστικό να βλέπεις να δικαιολογούνται τα αδικαιολόγητα, για να μη θιγεί η οπτασία κάποιου αστικού ειδυλλίου.
Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 18/07/2017 στις 14:38. Αιτία: Ορθογραφία μετά από προτροπή εκτελλεστικού οργάνου
Μόνος σου θα κλαίς,