Σμπρινη ακους;Αρχικά δημιουργήθηκε από VASOS
Μετά από τα καλά λόγια του Cap10 για τον Σμπρίνη
Θελω προμηθεια
Σμπρινη ακους;Αρχικά δημιουργήθηκε από VASOS
Μετά από τα καλά λόγια του Cap10 για τον Σμπρίνη
Θελω προμηθεια
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Για "κατι" που θα διαρκεσει το πολυ μεχρι την επομενη βροχη , εγω προσωπικα δεν δινω πανω απο 5 ευρω....οσο τελειο και να ειναι το αποτελεσμα.
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Για "κατι" που θα διαρκεσει το πολυ μεχρι την επομενη βροχη , εγω προσωπικα δεν δινω πανω απο 5 ευρω....οσο τελειο και να ειναι το αποτελεσμα.
Αν μιλάμε για καθημερινό μηχανάκι και χειμώνα έχεις δίκιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Give me fuel, Give me fire
Αν δεν ειναι το καθημερινο σου μηχανακι ομως αξιζει να ειναι γυαλισμενο και καθαρο οταν θα κανει λιακαδα και θα θες να πας βολταΑρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Triumph Tiger 800!
+1.875.812Αρχικά δημιουργήθηκε από Leonebmw
φίλε μου, το καλύτερο πλυντήριο είναι στο γκαράζ/πυλωτή/κήπο... του σπιτιού σου, κανένας δεν θα πλύνει την μηχανή σου καλύτερα απο εσένα.
Μόνο να μη νιώθεις ότι κάνεις αγγαρεία γιατί τότε μάμησέ τα...
Ο γύρος του κόσμου με Vespa
εγω με 7 ευρωπουλα και γεινετε κουκλι!
ε οχι και ενα μερωκαματο για ενα πλησιμο!!!!!!!!!!
τωρα θα μου πεις αν το 25 ευρω ειναι το σαντουιτς με το χυμο μου στην δουλεια μου δεν θα με πειραζε.......[εξαρτατε την δουλεια που εχει καθεις μας και ποσα βγαζει]!!!!!!
παντως με δυο πλησιματακια το μηνα μια χαρα ειμαι!15 ευρωπουλα.......15-14 = 1 ευρωπουλο δια δυο =50 λεπτα για το πακισταν...την φορα,και οχι 25 +15 μπουρμπουαρ= 50 ευρωπουλα!
α ρε ελληνα κιμπαρι......!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλαματιανος
Για να μην ανοιξω καινουργιο θρεαντ και μιας και ειναι παλι αυτο ψηλα γνωριζει κανενας "βορειος" αντιστοιχο στην Θεσσαλονικη?
Quod me nutrit... me destruit.....
απο οταν πηρα την μηχανη μου, δεν εχω αλλαξει πλύστη...Αρχικά δημιουργήθηκε από matas
http://www.automotoshine.gr/index.html
πολυ καλο πλυσιμο και τιμες ιδιες με αλλα πλυντηρια μοτο.
αστερια, κ ο γιωργος κ ο δημητρης!!
μου την ετοιμαζουν μεχρι κ για καλλιστεια!!
στριβω, αρα υπαρχω..
και δικο του λαθος τετοιες τιμες,οσο καλη δουλεια κ να κανει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Λαθος μου (και δικό σου), το σπεσιαλ έχει 20.
μα 20 ευρω ρε παιδια?και 24?Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δεν έχουμε όλοι αυλή / λάστιχο / κουβάδες / σφουγγάρια κλπ
(ούτε όρεξη να πλένουμε )
εγω παιρνω 30 μεροκαματο.
Και τωρα που χειμωνιασε δεν εχει νοημα να την πλενεις,ποσο μαλλον να δινεις τοσα λεφτα,αφου αυριο μπορει να ριξει λασπη.
Τις αγαπαμε,αλλα τι διαολο...
Πολύ καλό πλυντήριο για μηχανές είναι και το "crazy wash moto" στην Λένορμαν 157.
Πλύσιμο και καθάρισμα/λίπανση καδένας ?10,00.
Μπορείς να κλείσεις και ένα ραντεβού στο 210 5137154 για να μην περιμένεις πολύ ώρα.
Εγώ εκεί το πάω και είμαι πολύ ικανοποιημένος.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
μα 20 ευρω ρε παιδια?και 24?
εγω παιρνω 30 μεροκαματο.
Και τωρα που χειμωνιασε δεν εχει νοημα να την πλενεις,ποσο μαλλον να δινεις τοσα λεφτα,αφου αυριο μπορει να ριξει λασπη.
Τις αγαπαμε,αλλα τι διαολο...
Πέστα.
Άντε γιατί Ελβετία γίναμε πστ μου.
Moto wash Dirty Girl, τηλ 2310828926Αρχικά δημιουργήθηκε από (Mostra)damoS
Για να μην ανοιξω καινουργιο θρεαντ και μιας και ειναι παλι αυτο ψηλα γνωριζει κανενας "βορειος" αντιστοιχο στην Θεσσαλονικη?
Πολυ καλη δουλεια
...ex 88 SS 600 GR
Χερετωσε, εχει πάει κανεις την καλη του για πλυσιμο στον ΜΙδα στην σωρού μαρουσι να μου πει εντυπωσεις? Moto clinic kai simpinis πεφτουν μακρια