Τελικά είναι 699 κυβικά, έτσι λέει η άδεια, οπότε είναι 700αρι
Τελικά είναι 699 κυβικά, έτσι λέει η άδεια, οπότε είναι 700αρι
Ωραια του λετε εσεις να το κρατήσει, το ερώτημα ειναι....το χρειάζεται;
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
Και μερικα tips, αφου εχεις τουρμπατο...
1)Του βαζεις barομετρο για να βλεπεις ποσα bar ανεβαζει η τουρμπινα
2) Του βαζεις σκαστρα για να κανει τσσσσσφφφφφφ οταν κανεις ανοιγματα
Δεν εχει σημασια οτι η σκαστρα δε θα ακουστει σχεδον ποτέ, η οτι το μπαρομετρο θα σου δειχνει κατι περισσοτερο απο μηδΕν, αλλα θα μπορεις να φλεξαρεις οτι εχεις διθεσιο τουρμπατο αυτοκινητο και οι κομενιτσες θα μπζαρωνουν
Και λιγη Oktanopedia:
Η λεξη Smart προερχεται απο τη συνεργασια της ορολογοποιιας Swatch και της αυτοκινητοβιομηχανιας Mercedes
Swatch Mercedes Art
.
.
.
.
.
.
.
και ουτε καν τα ρολογακια στο ταμπλο των smart δεν ειναι απο τη Swatch
Ακομα ενα Edit
www.evilution.co.uk
Αμα το κρατησεις, αυτο το λινκ ειναι το ευαγγελιο των smart. Θα βρεις τα ΠΑΝΤΑ (οχι τα ζωακια)
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
Καφενείο το κάνατε, να συνεχίσω και εγώ!
Όταν είχε πρώτο εμφανιστεί βλέπαμε κάποιος να παιδεύονται να παρκάρουν και κοροιδεύαμε!
Μπορεί να είναι απο το μικρό μεταξόνιο που είπε και πιο πάνω.
Αλλά μετά απο κάποια χρόνια δούλευα παρκαδόρος και ερχόντουσαν πολλά.
Εκεί κατάλαβα οτι το γκάζι και ο τρόπος που ξεκινάει είναι το θέμα ενα μικρό σκατό και να μήν μπορείς να το κουνήσεις πόντο πόντο όπως θέλεις. Μου είχε κάνει εντύπωση το πόσο δύσκολο ήταν όταν ήθελες να κινηθείς ελάχιστα μπρός η πίσω.
LIVE FREEEEE!!!!!
Προσοχη στα φρένα με βροχή ,ειδικά σε αυτά που έχουν πιο φαρδιά λάστιχα,φέρνει σβούρες για πλάκα.
Έχει σκοτωθεί πολυς κόσμος με τα τριμπουρδελα.
. Αι γνωμαι διίστανται
Όλα τα κεντρομηχανα-πισωκινητα είναι Βάρδα και κάνεις σήκωμα από το γκάζι ενώ είσαι στην στροφή. Η μεταφορά βάρους μπορεί να αποφορτίσει τους πίσω τροχούς και σου κάνει το γνωστό και ως snap oversteer που λέμε και στο Μαρκοπουλλλλλο, δλδ σε προσπερνάει απότομα το πίσω μέρος.
Συχνά όταν συμβαίνει αυτό, ο -άπειρος- οδηγός προσπαθεί να το ισορροπήσει με ανάποδο τιμόνι, εκεί όμως καραδοκεί η υπερδιορθωση, και το λεγόμενο pendulum effect (αυτό το λένε στο Κορωπί)
Η λύση στο snap oversteer είναι αφενός να μην το προκαλέσεις, αφετέρου ΑΦΟΥ συμβεί, πατάς τον συμπλέκτη να σκοτώσεις την ροπή του κινητήρα και να έχουν περιθώριο τα λάστιχα να βρουν πρόσφυση.
Στο Σμαρτ με το κιβώτιο που έχει, καλή τύχη το πάτημα συμπλέκτη που δεν έχει.
Αυτά ισχύουν όταν πας γρήγορα και το πιέζεις, όταν πας σαν άνθρωπος δεν σε απασχολούν τέτοια προβλήματα.
Τελευταία τροποποίηση από telegonos; 15/09/2024 στις 10:36.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
αυτο το πραγμα ειναι αρκετα γρηγορο λογω χαμηλου βαρους ομως δεν στριβει και δεν φρεναρει λογω κοντου μεταξονιου
ειναι τελειως ασταθες λογω ανισης κατανομης βαρους
επισης το παιρνει ο αερας
και τελος δεν εχει απολυτως καμμια ζωνη παραμορφωσης
προσωπικα ουτε τη φωτογραφια μου δε βαζω μεσα
Δεν παω καλυτερα να πολεμησω στο ΟυκρανικοΡωσσικο μετωπο...πιο πολλες πιθανοτητες εχω να βγω ζωντανος.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου