Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 58 από 58

Θέμα: Πρόγραμμα και ώρες του 10ου αγώνα MotoGP 2024 στο Silverstone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Επειδή διαβάζω συνεχώς πώς ο Μαρκ είναι η καλύτερη gp23 και ξαναμανα πως είναι ο ταχύτερος από όλους τους άλλους με gp23 λες και είναι κάποιο κατόρθωμα, ρε παιδια ποιοι είναι οι άλλοι με gp 23? Δηλαδή είναι ταχύτερος από ντιτζια, μπεζ και τον Αλεξ και το κάνουμε θέμα? Αυτό έλειπε να μην είναι δηλαδή πιο γρήγορος με το ίδιο μηχανάκι από αυτους! Θα έπρεπε να το παρατήσει το άθλημα αν δεν ήταν.
    Με ίδιο μηχανάκι είδαμε ότι δεν περνάει ούτε τον ιαννονε και τον μπουλεγκα.
    Εγώ θυμάμαι στα πρώτα δοκιμαστικά που καβάλησε το ντουκατι παχυλούς τίτλους του τύπου "ψάξτε τον 2ο" και πως γράφει τρομερούς χρόνους χωρίς να πιέζει και μόλις μάθει το μηχανάκι θα σαρώσει.
    Αντίθετα βλέπω 20 αγώνες μέχρι τωρα(με τους σπριντ) να μην έχει κάνει μια Νικη. Αυτό απέχει πολύ από το να ψάξουμε τον 2ο...
    Ναι ξέρω θα πείτε πως η gp24 είναι τοοοοοσο καλύτερη,που δεν είναι, αλλά παρακαλώ σταματήστε να λέτε σαν κατόρθωμα που είναι η καλύτερη gp23.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Κοίτα φίλε μου σίγουρα αντιπαθείς τον μαρκεζ δικαίωμα σου αυτό ούτε εγώ τον συμπαθώ ιδιαίτερα παρα μόνο τον θαυμάζω γιατί είναι ακόμη ο καλύτερος εκεί και ας μην το δείχνουν τα αποτελέσματα.
    Ναι είναι κατόρθωμα το ότι είναι ο καλύτερος οδηγός με gp23 μόνο και μόνο ότι τα τελευταία 4 χρόνια μετά από τόσα χειρουργεία συν αποχή από αγώνες είναι εκεί μπροστά σταθερά και τον περνάνε μόνο όσοι έχουν καλύτερο μηχανάκι.
    Στο weekend της ντουκατι δεν υπήρχε περίπτωση να άφηναν τον Πεκο απροετοίμαστο τον 2 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της ντουκατι στα gp να ξεφτιλιστει (αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη) και ναι ο Μαρκεζ ήταν ποιο γρήγορος από Μάρτιν και Μπαστιανινη χωρίς να έχω κανένα μένος με τον Πεκο αλήθεια τι έκανε μια βδομάδα μετά έπεσε στο σπριντ και τερμάτισε τρίτος στον αγωνα τώρα οποίος νομίζει ότι το να οδηγείς sbk και gp μηχανή είναι το ίδιο δεν νομίζω!
    Ο Ιανονε το ξεκαθάρισε αυτό λέγοντας το ότι βρέθηκε ανάμεσα τους μόνο ικανοποίηση του έδωσε και τπτ αλλο μιας και ξέρει τι θα πει gp.
    Έλα παραδεξου το ότι στο τύπο όλοι τα φουσκώνουν και ότι είχες και εσύ περιέργεια του τι θα γίνει τελικά μην μου πεις ότι το ήξερες από πριν μόνο!
    Νίκη δεν βλέπω να παίρνει φέτος ειδικά τώρα που μπήκε και ο Μπαστιανινη στο παιχνίδι αλλά και πάλι το ότι είναι ΣΤΑΘΕΡΑ τριτο- τέταρτος εμένα μου λέει ότι το έχει ακόμη και η μηχανή του λείπει και ο gigi το είπε preseason ότι φέτος τα ντουκατι θα έχουν μεγαλύτερη διαφορά με τα περσινά και ναι έχουν και μεγάλη μάλιστα το ταλέντο του μαρκεζ την μικραίνει!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Επειδή διαβάζω συνεχώς πώς ο Μαρκ είναι η καλύτερη gp23 και ξαναμανα πως είναι ο ταχύτερος από όλους τους άλλους με gp23 λες και είναι κάποιο κατόρθωμα, ρε παιδια ποιοι είναι οι άλλοι με gp 23? Δηλαδή είναι ταχύτερος από ντιτζια, μπεζ και τον Αλεξ και το κάνουμε θέμα? Αυτό έλειπε να μην είναι δηλαδή πιο γρήγορος με το ίδιο μηχανάκι από αυτους! Θα έπρεπε να το παρατήσει το άθλημα αν δεν ήταν.
    Με ίδιο μηχανάκι είδαμε ότι δεν περνάει ούτε τον ιαννονε και τον μπουλεγκα.
    Εγώ θυμάμαι στα πρώτα δοκιμαστικά που καβάλησε το ντουκατι παχυλούς τίτλους του τύπου "ψάξτε τον 2ο" και πως γράφει τρομερούς χρόνους χωρίς να πιέζει και μόλις μάθει το μηχανάκι θα σαρώσει.
    Αντίθετα βλέπω 20 αγώνες μέχρι τωρα(με τους σπριντ) να μην έχει κάνει μια Νικη. Αυτό απέχει πολύ από το να ψάξουμε τον 2ο...
    Ναι ξέρω θα πείτε πως η gp24 είναι τοοοοοσο καλύτερη,που δεν είναι, αλλά παρακαλώ σταματήστε να λέτε σαν κατόρθωμα που είναι η καλύτερη gp23.
    Γενικά έχεις ένα δίκιο με το αν είναι κατόρθωμα ή όχι. Προφανώς και θα περιμέναμε τον Marquez να είναι το καλύτερο GP23 με βάση του υπόλοιπους οδηγούς που έχουν GP23. Οι φυλλάδες και ο κόσμος ψάχνει για σουσου...
    To κατόρθωμα είναι ότι ήρθε από μία πολύ κακή τριετία με σκέψεις συνταξιοδότησης και τελικά είναι στην πρώτη 5άδα του πρωταθλήματος και με αρκετά βάθρα. Και δεν έχει να κάνει με τον Μarquez, όποιος και να ήταν.
    Αυτό με τον Bulega και τον Iannone μου φαίνεται λίγο λάθος, αν σκεφτείς ότι ο Martin τερμάτησε 9ος στο WBW αλλά στο GP είναι πρώτος στο πρωτάθλημα.
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Αν είδες τον αγώνα στο wdw ο Μάρτιν στον πρώτο γύρο σταμάτησε και έκανε σήμα σε όλους να τον περάσουν και έμεινε τελευταίος!
    Γιατί απλά δεν είχε καμία όρεξη να ασχοληθεί με το πανηγύρι της ducati.
    Να ήταν μπροστά και να ρισκάρει να τον εμβολισει ο μαρκεζ πχ και να έχει πρόβλημα στο πρωτάθλημα?
    Γιατι να δώσει σόου σε μια εταιρία που τον πέταξε σαν την τρίχα από το ζυμάρι?
    Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; 05/08/2024 στις 13:46.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CBR900RR 98-99 Προβολή μηνύματος
    Κοίτα φίλε μου σίγουρα αντιπαθείς τον μαρκεζ δικαίωμα σου αυτό ούτε εγώ τον συμπαθώ ιδιαίτερα παρα μόνο τον θαυμάζω γιατί είναι ακόμη ο καλύτερος εκεί και ας μην το δείχνουν τα αποτελέσματα.
    Ναι είναι κατόρθωμα το ότι είναι ο καλύτερος οδηγός με gp23 μόνο και μόνο ότι τα τελευταία 4 χρόνια μετά από τόσα χειρουργεία συν αποχή από αγώνες είναι εκεί μπροστά σταθερά και τον περνάνε μόνο όσοι έχουν καλύτερο μηχανάκι.
    Στο weekend της ντουκατι δεν υπήρχε περίπτωση να άφηναν τον Πεκο απροετοίμαστο τον 2 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της ντουκατι στα gp να ξεφτιλιστει (αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη) και ναι ο Μαρκεζ ήταν ποιο γρήγορος από Μάρτιν και Μπαστιανινη χωρίς να έχω κανένα μένος με τον Πεκο αλήθεια τι έκανε μια βδομάδα μετά έπεσε στο σπριντ και τερμάτισε τρίτος στον αγωνα τώρα οποίος νομίζει ότι το να οδηγείς sbk και gp μηχανή είναι το ίδιο δεν νομίζω!
    Ο Ιανονε το ξεκαθάρισε αυτό λέγοντας το ότι βρέθηκε ανάμεσα τους μόνο ικανοποίηση του έδωσε και τπτ αλλο μιας και ξέρει τι θα πει gp.
    Έλα παραδεξου το ότι στο τύπο όλοι τα φουσκώνουν και ότι είχες και εσύ περιέργεια του τι θα γίνει τελικά μην μου πεις ότι το ήξερες από πριν μόνο!
    Νίκη δεν βλέπω να παίρνει φέτος ειδικά τώρα που μπήκε και ο Μπαστιανινη στο παιχνίδι αλλά και πάλι το ότι είναι ΣΤΑΘΕΡΑ τριτο- τέταρτος εμένα μου λέει ότι το έχει ακόμη και η μηχανή του λείπει και ο gigi το είπε preseason ότι φέτος τα ντουκατι θα έχουν μεγαλύτερη διαφορά με τα περσινά και ναι έχουν και μεγάλη μάλιστα το ταλέντο του μαρκεζ την μικραίνει!
    Ο καλύτερος είναι αυτός που όταν μεγαλώσαμε ήταν ο αγαπημένος μας και οσο τρέχει ακόμα και αποτελέσματα να μην φέρνει εμείς θα ψάχνουμε να βρίσκουμε κάτι καλό που κάνει να ενισχύσει την ήδη ειλημμένη απόφαση μας για το ποιος είναι ο καλύτερος. Ένα απλό παράδειγμα σε αυτό που λεω είναι η φράση σου:

"το ότι είναι ΣΤΑΘΕΡΑ τριτο- τέταρτος εμένα μου λέει ότι το έχει ακόμη"

κατα τά αλλα θέλω να πω οτι στους τελευταίους αγώνες όποτε βλέπουμε την κάμερα να ασχολείται με τον Binder ολο και κάποια πατάτα θα γίνεται. Μακριά απο τον μπάχαλο θα πρότεινα στους υπόλοιπους οδηγούς

Ναι στην περίπτωση μου αυτός ο ήρωας είναι ο Πεντρόσα που και wildcard εμφάνιση να κάνει πιστεύω μέσα μου ότι θα πάρει την νίκη αν και ξέρω τι θα πάρει.....
    Ο Μαρκεζ είναι άλλη φάση και ο ίδιος δήλωσε preseason ότι ο στόχος ρεαλιστικά φέτος είναι η 5αδα 6αδα και πάει καλύτερα από αυτόν τον στόχο,ήξερε καλά που πηγαίνει και τι έχει να αντιμετωπίσει οπότε ας δούμε τι θα κάνει φέτος παρακάτω και του χρόνου θα δούμε αν είναι καλύτερος από τον Πεκο μιας και οι άλλοι δύο Μάρτιν και Μπαστιανινη δεν νομίζω στην απριλια και στην κτμ να κάνουν κάτι ανεξάρτητα του τι πιστεύω εγώ.

Η ντουκατι κάτι είδε και τον έφερε στην εργοστασιακή ομάδα δεν τον έφερε μετά από 5 χρόνια σύνολο μαζί με τον φετινό για τα μάτια του και τους σπόνσορες του η ζωή θα κυλάει και μετά από αυτόν ούτε φυσικά για να τον μείωση απέναντι στο Πεκο φάση τυπου κοίτα εμείς φέραμε τον Μαρκεζ εδώ με ίδιο μηχανάκι και τον κάνει πλάκα ο Πεκο τον φέρανε για να πάνε ένα βήμα παρακάτω το ντουκατι ώστε μέχρι τουλάχιστον και το 26 οι ντουκατι να παίρνει πρωτάθλημα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Κατ αρχήν ο ΜΜ93 δεν έχει απλή 23 έχει πάρει αναβαθμίσεις και δεν μιλάει κανένας
    πχ πήρε χολ σοτ 24 και προφανώς έχει και κάτι στο μοτέρ

Μετά η ντουκάτι πάει ταμείο
    Κόβει ένα εργοστασιακό
    αυξάνει την ορατότητα με ΜΜ93 που όλοι βρίζονται για πάρτι του (άρα ασχολούνται)
    και μαζεύει και σπόνσορες
    Κόβει μια ομάδα ίσως την καλλίτερη δορυφορική όλων των εποχών
    και παίρνει την ομάδα του Ρόσσι που την ξέρουν όλοι

Η άουντι έχει οικονομικά προβλήματα και είναι σαφές
    Εν όψη του νέου κανονισμού φυσικά που όλα θ αλλάξουν

Ο ΜΜ93 τώρα δεν νομίζω ότι μπορεί να πάρει τίτλο αλλά κι αν πάρει?
    Καλλίτερα!
    Είναι όμως μακράν ο πιο έμπυρος οδηγός και σίγουρα θα έχει γνώμη για το καινούριο μηχανάκι

Τώρα αν το συμπαθώ?
    καθόλου
    Δεν έχει καμία σχέση με τον Στόνερ κατ αρχήν που πολύ τους μπερδεύουν
    και δεν έχει κανένα πρόβλημα να πετάξει κάποιον κάτω ή να επιτεθεί χωρίς αύριο
    Είναι γενικά μεγάλο γαϊδούρι και έχει κάνει ολόκληρη λίστα με τα συγνώμη που ζήτησε χωρίς
    όμως ν αλλάξει οτιδήποτε στη άθλια συμπεριφορά του

Ο Κράφαρ πάντως έχει δηλώσει ότι δε γουστάρει κοτσαδούρες
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Κατ αρχήν ο ΜΜ93 δεν έχει απλή 23 έχει πάρει αναβαθμίσεις και δεν μιλάει κανένας
    πχ πήρε χολ σοτ 24 και προφανώς έχει και κάτι στο μοτέρ

Αυτό είναι επιβεβαιωμένο από κάπου ή είναι σαν τις τηλεμετρίες που παρέθεσες πιο πάνω;
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sanctusan Προβολή μηνύματος
    Αυτό είναι επιβεβαιωμένο από κάπου ή είναι σαν τις τηλεμετρίες που παρέθεσες πιο πάνω;
    Κατ αρχήν δεν παρέθεσα καμία τηλεμετρία πιο πάνω.
    Τηλεμετρία περιμένουμε τη χόντα να φέρει αλλά τελικά μάλλον δεν χρειάστηκε γιατί ο ΜΜ93
    τα είπε μόνος του (αυτό δεν σημαίνει ότι η ιστορία αυτή δεν είναι άθλια και ευθύνη έχει μόνο αυτός
    αλλά αν πιάσουμε τι είπε ο Στόνερ θα πάμε πολύ μακριά)

Τώρα σχετικά με την επιβεβαίωση το χολ σοτ το είδαν όταν πέταγε σπίθες το μηχανάκι του
    και το μοτέρ επιβεβαιώθηκε απ το τιμ του Μπαστιανίνι όταν έφαγε προσπέραση στην ευθεία

Πέρα απ αυτό όμως -μάθημα ιστοριογραφίας-
    Υπάρχουν 2 σχολές ιστορίας
    Η μια του Ηρώδοτου που παραθέτει πάντα πηγές για τις πληροφορίες που δίνει
    και η άλλη του Θουκυδίδη όπου δεν παραθέτει καμία πυγή γιατί πυγή είναι ο ίδιος
    Είναι έτσι γιατί το λέω εγώ και δεν υπάρχει κουβέντα απ αυτού.

Εγώ λοιπόν όταν δίνω πληροφορίες είμαι σαν το Θουκυδίδη
    Είναι έτσι γιατί το λέω εγώ
    Τώρα που το ξέρω είναι δικό μου θέμα και πηγές γιοκ
    Αν πιστεύετε ότι λέω μλκιες δεν είναι δικό μου πρόβλημα
    Μη με διαβάζετε
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Εγω επειδη σε πιστευω,πες μας τι ακριβως αλλαγες εχει το μοτερ του

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από husky21 Προβολή μηνύματος
    Εγω επειδη σε πιστευω,πες μας τι ακριβως αλλαγες εχει το μοτερ του
    Εγώ όμως δε γουστάρω να μιλάω μαζί σου