2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
o πρόλογος και μόνο,σε προϊδεάζει για το τι ακολουθεί.
Συγχαρητήρια κυρίως για τον τρόπο σκέψης!
Αισιοδοξία παιδιά!
Ε ρε καφεδουμπες και διαβασμα που εχω να ριξω.
Subscribed!
The journey is the reward!
[FONT=Tahoma]Stamatisa s' ena horioudaki sto anatoliko Nepal, gia nero kai telefono...
O evgenikos Nepalezos mE parahorise gia ligo to computer tou ki ego diavazo to taxidiotiko sou...
Polla bravo stin trelokotsidou kai se sena!!![/FONT]
οτι και να πω,το σχόλιό μου θα ναι λίγο και θα χαλάσει και τη μαγεία που σας περιβάλλει!
το μόνο που εύχομαι(πέρα απ την υγεία)είναι να συνεχίσετε σύντομα τη "ρουτίνα" του ταξιδιού
και όχι αυτήν της "αναζήτησης εργασίας"
Γιάννη, Έλενα, πολλά
Ευχαριστούμε που μοιράζεστε μαζί μας τις εμπειρίες σας και τις φωτογραφίες σας!
...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...
No comments..
Να 'σται καλα και να κανετε πραγματικότητα ολας σας τα ονειρα...
υποκλινομαι στο εγχειρημα σου με δεος,και σε θαυμαζω παραλληλα.
Thats the spirit! Τόλμη και αποφασιστικότητα, μπράβο παιδιά!
Εξαιρετικές φωτογραφίες!
δηλώνω ενθουσιασμένος......ζήσατε το όνειρο!!!εμείς τι κάνουμε;;;;;;;γιατί μαζεύω ακόμη αυγά;;;;
Γιάννη και Έλενα, ευχαριστούμε για το ταξίδι!!!!!!
Οι φωτό είναι σούπερ
Γιάννη θα βάλεις και τα "τεχνικά" κάποια στιγμή? (Προετοιμασία μοτοσυκλέτας, εξοπλισμός, κόστη, προετοιμασία φυσικής κατάστασης, κλπ)
Travel, Grow, Share
ωωωω ρε τι εχουμε να δουμε!
μεχρι τωρα εχω διαβασει τα μισα απο αυτα αλλα εχω δει ΟΛΕΣ τις φωτο. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλεια η Ελενα. μπορω να ρωτησω τι εξοπλισμο ειχατε;
και θα ηθελα και εγω να δω αν ηταν δυνατο τα τεχνικα που λεει ο antsoar πιο πανω με τα κοστη την προετοιμασια και πως ειστε απο τοτε που γυρισατε
ελπιζω να μην μας το αργησεις πολυ
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.