λετε να βρω στοιχεια και για το παπακι μου....ειναι μοντελο 1993 δεν εχει 17 ψηφια ο αριθμος πλαισιου!
λετε να βρω στοιχεια και για το παπακι μου....ειναι μοντελο 1993 δεν εχει 17 ψηφια ο αριθμος πλαισιου!
ΕΙΜΑΙ ΤΥΠΙΚΟΣ...
κ'εγω προσπαθησα αλλα τιποτα..στα πρωτα δεν βγαζει χρονολογια και στο αλλο δεν μου το βρισκει...
Και το δικό μου σύμφωνα με την αποκωδικοποίηση είναι ή του 1980 ή του 2010.
Τα KLE500 πρωτοεμφανίστηκαν το 1991 άρα δεν είναι του 1980 και από την άλλη ούτε του 2010 είναι....2009 έχουμε...
Δεν χρειάζεται να είσαι τρελός για να συνεννοηθείς μαζι μου.... αλλά βοηθάει.!!!!
Αν διαβαζες πιο προσεκτικα ολες τις σελιδες....Αρχικά δημιουργήθηκε από KLE
Και το δικό μου σύμφωνα με την αποκωδικοποίηση είναι ή του 1980 ή του 2010.
Τα KLE500 πρωτοεμφανίστηκαν το 1991 άρα δεν είναι του 1980 και από την άλλη ούτε του 2010 είναι....2009 έχουμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από KRUBAS
Αν διαβαζες πιο προσεκτικα ολες τις σελιδες....
Παρακαλώ...
JKALE500AAA072291
Δεν χρειάζεται να είσαι τρελός για να συνεννοηθείς μαζι μου.... αλλά βοηθάει.!!!!
...θα παρατηρουσες οτι μονο τα honda αναγνωριζονται απο τον αριθμο πλαισιου.Και τα mitsubishi το ιδιο συστημα εχουν,αλλα δεν ειναι της παρουσης.Καλη χρονια και χρονια πολλαΑρχικά δημιουργήθηκε από KLE
Παρακαλώ...
JKALE500AAA072291
Γεια σας!
Εχω μια Suzuki LS 400 SAVAGE με αριθμο πλαισιου NK41A100342. Μπορείτε να με βοηθήσετε στο τι χρονολογία ειναι?
Ευχαριστώ.
Toni Anto
EMENA ENA XTΑρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
http://www.motoverse.com/tools/vin/yamaha.asp
EXEI 9 ΨΗΦΙΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ 7 ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΩς ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ???????
ΠΡΟΦΑΝΟς ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗς
Παίδες ξεθάβω γιατί θέλω να προχωρήσω σε μια μινι ανακατασκευή glx και χρειάζομαι να αντλήσω κάποια στοιχεία από τον αριθμό πλαισίου.
Στα παπιά δεν υφίσταται 17 ψήφιος αριθμός πλαισίου ούτε γράμματα, παρά ο κωδικός C-50 XXXXXXX (κ 7 ψηφία).
Υπάρχει λοιπόν κάποιο site που να μας δίνει στοιχεία με αυτά τα δεδομένα;
Δώσε μου το πλαίσιο ολόκληρο. Ίσως να βγάλω κάποια άκρη
pm send :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
Δώσε μου το πλαίσιο ολόκληρο. Ίσως να βγάλω κάποια άκρη
αλήθεια για παραεισαγωγής από ιαπωνία πλευρά τι γίνεται;
εμένα το CB1 έχει 11 ψηφία συνολικά
(τα οποία ταιριάζουν με της άδειας οπότε είναι οκ)
έτσι από περιέργεια για τη χρονιά του, το ότι είναι made in japan είναι σαφές όλα στα ιαπωνέζικα είναι
και η εξάτμιση μαμά, κάτι γράφει πάνω αλλά κι αυτό στα ιαπωνέζικα είναι οπότε δεν καταλαβαίνω και πολλά
αλλά πότε ακριβώς είναι κατασκευή δεν το χω
ίσως να μπορέσω.
Για παπιά, δεν βλέπουμε όλα τα πλαίσια δυστυχώς.
Στείλτο.