Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Σ αυτό ΔΕΝ συμφωνούν ΟΥΤΕ οι πιο φανατικοί bmwδακηδες.Ολος ο κόσμος το λέει ότι οι πωλήσεις οφείλονται ΚΑΙ στα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ χρηματοδοτικά της ΒMW.
Καλό το προϊόν, άλλα θέλει και κίνητρα και καλή προώθηση,και σ αυτό,η bmw εκ του αποτελέσματος πράττει σωστά,στο θέμα της χρηματοδότησης.
Θέλω να έχεις χιούμορ και να μην πειραζεσαι.Ακολουθησε λίγο την τακτική μου,που έχω φάει το περισσότερο μπουλινγκ εδώ μέσα λόγω της κινεζικής επιλογής μου.Μην τσιμπας τόσο πολύ.cool που λέει και η νεολαία.
Είναι τυχαίο που κλειδώθηκε "Ο Nescaféς vol.2" μόλις έφτασε τις 666 σελίδες;
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Panavour
Προδότη του Δυτικού Βιομηχανικού Πολιτισμού.
Όταν θα πέσει η πρώτη κανόνια στα στενά της Ταϊβάν θα σε παραδώσουμε με μηχανοκίνητη πορεία στην Αμερικανική πρεσβεία.
Όταν θα πέσει η πρώτη κανονιά,από τον ηρωικό λαϊκό απελευθερωτικό στρατό της Κίνας, μαζί με τις κανονιες θα σας ρίχνουμε καί φυλλάδια απ' τα νέα μοντέλα,να λιγδωσει λίγο το ματάκι σας.
Τα συγχαρητήρια μου -ξανα- στο επιτελο τριμπ...μπιπ και στην τροχαια που δεν εβγαλε σημερα απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών και γαμ&€7*ε το συμπαν στην κινηση. Ολη η αθηνων κορινθου γεματη διπλες νταλικες. Ενταξει λογικο θα μου πεις, δεν ειναι και οτι συμβαινει ΚΑΘΕ χρονο την ιδια μερα λογω πασχα. Που να το σκεφτουν τοσο απρόσμενο που ηταν?
Ασταδιαλα
Στην εποχή της πληροφορίας ειναι φυσιολογικό να εχετε δει για την κουλτούρα των κλαμπς που ερχονται απ την Αμερικη (ΗΑ/Banditos/Maniacs) και πιθανότατα να τους έχετε πετύχει στο δρόμο, εδώ στην Ελβετία υπάρχουν παρα πολλοί (περιεργο το ξερω...) και προχθές πετυχα τον πρώτο 1% των μανιαξ με ενα πανεμορφο χαρχαλει και το 1% αερογραφια στην τεραστια μασκα. Εχοντας δεί απειρα βιντεό του σοσε δε γκοστ, δεν θα πω ψεματα, δαγκώθηκα, γιατι ημουν κολλημένος στην κίνηση και περίμενα να μερτζ στον κεντρικο με το μηχανακι να βραζει και τα @@ σπασμενα μετα την βολτα. Παρ ολο το κενο που ειχε πριν απ αυτον και το μπροστα αμαξι, λεω απο μεσα μου, γμσ το περιμενε να φυγει μην βγαλει κανα μαστιγιο η κανα σιδερο (Ελβετια ρουλζ) και μας κανει καινουργιους επειδη μπηκα μπροστα του. Ο μαν εκανε αυτο που δεν περιμενα, με αφησε να περασω. Ενιωσα σαν ορτυκι που πεταει πανω απ τον ατλαντικο ναπουμεξερωγω για κατι τοσο νορμαλ...
Το ηθικο διδαγμα της υποθεσης, μην κανετε υποθέσεις αλλα για καλό και για κακό αφηστε να κανουν εκεινοι την πρωτη κίνηση..