Αφοί Μάρκεθ, σιχάματα.
Αφοί Μάρκεθ, σιχάματα.
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι καθώς έχει πλαγιάσει ο αλεξ δεν βλέπει τον πεκο που τον έχει περάσει στην είσοδο της στροφής
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
Εκ νεου επιβεβαιωση συνωμοσιολογιας
Εντολες Ταρντοζι να ανοιξουν ολοι δρομο
για να περασει ο Πεκο.....
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ειναι ότι, μονίμως, ο εγωισμός ξεπαρνάει τη λογική. Όσο πάνε καλά τα πράγματα, οι καλύτεροι, όταν νιώθουν πίεση και ξέρουν πως είναι αργότεροι, κάνουν το παν να αποδείξουν πως δεν είναι αυτό που φαίνεται.
Ενδιαφέρον θα έχει η στάση της ducatti.
Θα έκραζα άνετα έναν Marquez, αλλά όντως, εδώ μου φαίνεται καθαρά racing incident. Δεν μπορούσε να τον δει τον Peco, απο την στιγμή που ήταν τέρμα πλαγιασμένος δεξιά. Νομίζω δεν έφταιγε κανένας απο τους δυο τους.
Αλλά οτι δεν έπαθαν τίποτα, ειδικά ο Peco, είναι απίστευτο. Πολύ τρομακτική σύγκρουση.
Κανενα ρεισινγκ ινσιντεντ μην τρελαθουμε τελειως
ο Πεκο ηταν ολο το διαστημα στην αγωνιστικη γραμμη
ο αλλος εχασε την προηγουμενη στροφη
βγηκε απο την γραμμη του κ ξαναμπηκε οταν ο Πεκο
ηταν ΗΔΗ ΜΠΡΟΣΤΑ και τον εστειλε για βρουβες
Τον εκοβα ότι θα τον ξαπλώσει τον πεκο ο βρωμοισπανος.
Σκατό οικογένεια ρπμ...πάρτα ντουκατι τώρα.
Μια χαρά τον είδε όταν ήρθε δίπλα του...μια χαρά. Η ο Μάρτιν ή ο αρχισιχαμας στη διεκδίκηση.
Ride(s) the wind of change...
Εγώ νομίζω ότι η ντουκάτι πρέπει ν απολύσει τον Πέκο και να πάρει το Άλεξ όπως η κυρά Νάντια
Ένα @ δεν μπορεί να είναι ποτέ μόνο του
Σήμερα ο Μάρτιν πήρε βαθμούς εύκολους χωρίς κόπο και ρίσκο
Τ άλλα είναι να χουμε να λέμε
Υπάρχει εγκύκλιο που λέει ότι πρέπει ν αποφεύγουν να λένε για τα λάστιχα
γιατί ζημιώνουν τη μισελέν
αλλά δεν τους νοιάζει αν πχ η ντουκάτι δείχνει άσχημα για το στήσιμο.
Περίεργο πάντως που δεν έδωσαν λόνγκ λαπ στον Μάρτιν
Όπως και να χει θα χαρώ να το πάρει ο Μάρτιν και να πάει με τον Άσσο στην Απρίλια
ανανήψαντας
HATERS ARE GONNA HATE!!!!
Ήταν σίγουρο πως πολλοί θα ασχοληθείτε με την τούμπα και όχι με τη νίκη το Mαrc μετά από 1043 μέρες
Με ότι βολευεται ο καθένας ασχολείται, εγώ ασχολούμαι με την νίκη του 8 φορές πρωταθλητή
Που με μηχανάκι του '23 έριξε 5 δεύτερα στον δεύτερο με μηχανάκι του ΄24.
Ακόμα και αν του έχουν δωσει πράγματα του '24 , έχει πλαίσιο και μοτέρ του '23
Μπράβο στo διπλό Ισπανικό hatrick!!!
Συγχαρυτήρια στο Marc για το τέλειο ΣΚ σε άγνωστες συνθήκες
1. Ρεκόρ πίστας
2. FP1 και FP2 πρώτος
3. FP πρώτος
4. Pole position
5. Νίκη στο Sprint με διαφορά και χωρίς να απειλήθηκε πουθενά
6. Νίκη του αγώνα!!!
Πάλι μπράβο στο Martin που έβαλε το κεφάλι κάτω και πήρε του βαθμούς και ρίχνει 23 βαθμούς στον Pecco
Μπράβο στο πιτσιρίκο Acosta που ακολούθησε και αυτός χωρίε προβλήματα και γκρίνιες πίσω από τους 2 πρώτους
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Αν στην τούμπα δεν εμπλέκοταν ένας εκ των 2 διεκδικητικών του τίτλου, κανείς δεν θα έδινε τόση μεγάλη σημασία. Δυστυχώς ή ευτυχώς, το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και όχι οι φωτοβολίδες εμφανίσεις του ΜΜ, που στην τελική, ο εγωισμός και η ματαιοδοξία του τον έφτασε σε αυτό το σημείο με λάθος επιλογές του παρελθόντος.