ωωωοοοο!!!!!!!! ακομα πιο ωραια εικονα!!!
ωωωοοοο!!!!!!!! ακομα πιο ωραια εικονα!!!
Ευχαριστώ Σωτήρη αλλά δεν κάνω κάτι τόσο δύσκολο, κάποιος θα το έκανε, έτυχε να είμαι εγώ.
Δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι και με το SBK. Αν ασχοληθώ, θα φτιάξω και θεματάκι αλλά παρακάτω θα βρεις νέα από SBK
ΝΕΑ MOTO GP ΚΑΙ WSBK ΓΕΝΙΚΑ !!
Αν σε πετύχω καμιά Έρκυνα, να αράξουμε να τα πούμε. Έμαθα άλλαξες και μηχανάκι.
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Από τα πλάνα του ελικοπτέρου φαινόταν ότι ο Πεκος είχε διαφορα στις γραμμές του από τον Μάρτιν. Ποίο κλειστές γραμμές κ πιο σφιχτές οπότε αναμενόμενα κάποια στιγμή θα τον πέρναγε. Ίσως να οφείλεται στο ότι ξέρει πολύ καλύτερα την πίστα. Νομίζω ότι και σμρ δεν θα έχει τύχη ο Μάρτιν
Θα εχουμε καιρο να συζηταμε αυτο που εγινε τωρα
Λιγακι επιθετικο θα το ελεγα..δεν θα εχει και αδικο να διαμαρτυρεται ο Μαρτιν...οπως ελεγα κ στα αλλα θρεντ περι ΜΜ,δεν ηταν ενα καθαρο μπλοκ πας
Υ.Γ.Ο Πεκος φανηκε να εχει θεμα απο την αρχη με κατι
ισως ενα κακο λαστιχο δεν ξερω
για μενα εκανε μ@λ@κια που δεν εκατσε στα αυγα του για την 3η
θεση και πιεζε για να φτασει και το πληρωσε
Ο αγώνας ωραίος, το sprint βαρετό.
Τα Ducati GP24 πήγαν τάπα και στα 2.
Ο Pecco δεν νομίζω να του έφταιξε κάτι, απλά δεν είχε την ταχύτητα των άλλων 2. Ενώ στο Sprint πήγε πολύ καλύτερα.
Ο Bestia έψαχνε ώρα να βρεί ανοιχτό παράθυρο, είδε φως και μπήκε. Και καλά έκανε, πολύ ωραίο μπάσιμο.
Ο Marquez βάθρο από τύχη, αλλά ας μην έπεφταν.
Περιμένω να ακούσω κάποιον να μιλάει για θεωρίες συνωμοσίας....
π.χ.
"Ο Bestia προσπαθησε να πετάξει έξω τον Martin για να μην πάρει τους βαθμούς, αλλά δεν τα κατάφερε"
Επίσης, η Ducati μετά από αυτόν τον αγώνα, πήρε ήδη το Constructors Championship!!!
Aggressive το πέρασμα του Μπεστια αλλά καθαρό.ειχε περισσότερη φορά από την προηγούμενη στροφή και το εκμεταλλεύτηκε.
Ο πεκος έκανε μεγάλη βλακεία και θα χτυπάει το κεφάλι του, νομίζω δεν το χάνει ο Μάρτιν.
Χαίρομαι που και ο απολυμενος μπαστιανινι προσπέρασε τον Μαρκ στη βαθμολογία.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....