Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Τώρα δηλαδή πειράζει που, με εξαίρεση το OSSA, τα υπόλοιπα μου αρέσουν??????????
σσστ, μαρτυράς την ηλικία σου....
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Τώρα δηλαδή πειράζει που, με εξαίρεση το OSSA, τα υπόλοιπα μου αρέσουν??????????
You BETA believe...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Απωθημένα.......
Ειδικά το CX
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Εγώ τώρα ναω και την κακία μου;;;;;;
Για τους Hondaκηδες ειδικά .................
Γιατί δεν σας αρέσει το OSSA, αφού είναι ίδιο με το DEAUVILLE ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αλλά το CX το αγόραζα και τώρα αν το εύρισκα........
Και συγγνώμη δηλαδή αλλά το CB 1300 δεν είναι ίδιο ή σχεδόν ίδιο με αυτό (εμανισιακά πάντα);;;;;;;;;;;
Πωπω..η μάσκα αυτουνού είναι τραγική απλά....
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Λες και εχει μουσι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
α ναι παραλιγο να το ξεχασω!!
Αυτο το kawasaki το ER-6N πως μερικοι ανθρωποι το χαρακτηριζουν πανεμορφο δεν μπορω να καταλαβω...
Μακραν το ασχημοτερο μηχανακι που εχει βγει προσφατα .Ειδικα αυτο το κιτρινολαχανι....ημαρτον.Εχει φαει τετοια διαφημιση οσο κανενα αλλο kawasaki ουτε καν οση το Z (μονο που το Ζ ειναι ομορφο)
Το OSSΑ θα το τυπωσω και θα το βαλω απεναντι απο τη χεστρα μου.Αν εχω δυσκοιλιοτητα θα το βλεπω και θα χεζομαι απ'τα γελια
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
[B]Αυτο το kawasaki το ER-6N πως μερικοι ανθρωποι το χαρακτηριζουν πανεμορφο δεν μπορω να καταλαβω...
Μακραν το ασχημοτερο μηχανακι που εχει βγει προσφατα .Ειδικα αυτο το κιτρινολαχανι....ημαρτον.Εχει φαει τετοια διαφημιση οσο κανενα αλλο kawasaki ουτε καν οση το Z (μονο που το Ζ ειναι ομορφο)
AΠΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!
Το ER-6n πήρε το βραβείο για ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ 2006