μπορεί κάποιος να σημειώσει τα
σημεία στροφής πάνω στο χάρτη της πίστας?
Turn Points..???
μπορεί κάποιος να σημειώσει τα
σημεία στροφής πάνω στο χάρτη της πίστας?
Turn Points..???
και η ζωή συνεχίζεται...
Ωραία τα Μέγαρα,το circuit που το είδανε απορώ (και ενίσταμαι....)
'Αμα αυτό είναι πίστα εγώ είμαι αστροναύτης...
Φτιάξτε καμμιά πίστα της προκοπής ρεεε!
(Εξαίρεση των Σερρών)
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Μια χαρά είναι τα Μέγαρα. Μια καινούργια άσφαλτο θέλουνε για ψυχολογικούς λόγους...
Θάνος..
εκείνη η κ8 αν δεν είχε τις ανωμαλίες......Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Μια χαρά είναι τα Μέγαρα. Μια καινούργια άσφαλτο θέλουνε για ψυχολογικούς λόγους...
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Η ανωμαλία δημιουργήθηκε αφού αλλάξαν άασφλτο και δεν την κάναν ίσια με τη την προηγούμενη στρώση.Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
εκείνη η κ8 αν δεν είχε τις ανωμαλίες......
Αυτή στροφή θα ήταν όλα τα λεφτά. Μπορείς βέβαια να πάρεις λίγο πιο κλειστή γραμμή και να αποφύγεις το σαμάρι. Έχω δει αγωνιζόμενους να μπαίνουν έτσι μπούνια.
thnx man!Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
Η ανωμαλία δημιουργήθηκε αφού αλλάξαν άασφλτο και δεν την κάναν ίσια με τη την προηγούμενη στρώση.
Αυτή στροφή θα ήταν όλα τα λεφτά. Μπορείς βέβαια να πάρεις λίγο πιο κλειστή γραμμή και να αποφύγεις το σαμάρι. Έχω δει αγωνιζόμενους να μπαίνουν έτσι μπούνια.
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Mia erotisi...an katalava kala ektos apotin K1 oles oi alles einai dexiostrofes!?
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
η πίστα είναι δεξιόστροφη αλλά αριστερή δεν είναι μόνο η 1. Είναι η 2,3 και η 9Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Mia erotisi...an katalava kala ektos apotin K1 oles oi alles einai dexiostrofes!?
ΔΕΞΙΕΣ : Κ4 Κ5 Κ6 K7 K9 Κ10
ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ : K1 K2 K3 K8
To κακο ειναι, οτι πλυν της Κ1, ολες οι αλλες αριστερες ειναι στροφες που σε προετοιμαζουν για τις επομενες δεξιες.Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
ΔΕΞΙΕΣ : Κ4 Κ5 Κ6 K7 K9 Κ10
ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ : K1 K2 K3 K8
Αν πας να τις στριψεις θα εχεις σιγουρα κακη γραμμη για τις επομενες δεξιες.
Κατι σαν πολλα σικεϊν
Γιώργο αν έχεις ρυθμό σε εκείνο τι σημείο δεν έχεις πρόβλημα.'Ισως γιατί μου αρέσουν τα sάκια,τι να πω!
ouuu kala eisai, tin tetarti agorasa mia oikopedara oute pou katalava gia pote apogeiw8ika!:a53:Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
εκείνη η κ8 αν δεν είχε τις ανωμαλίες......
vasika einai tragiko na exei samaria se auti ti strofi,dioti einai apo tis pio grigores tis pistas k
feugeis me polla..
this aiin't Jim Beam..
Η πιο απλή λύση είναι μία....
άλλη γραμμούλα και είσαι μια χαρά...
ποτέ δεν είχα πρόβλημα στην 8, άσχετα με το
σαμαράκι..:smilea: