πριν μερικές μέρες αγόρασα έναν σάκο ουράς. Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω παρόμοιο προϊόν για την μοτοσυκλέτα μου. Ο λόγος γίνεται για τον σάκο ουράς givi EA107.
Παρακάτω τα τεχνικά χαρακτηριστικά :
'"
Givi | Tail Bag
Κυλινδρικός σάκος της Givi 35Lt από 600d pu (θερμοπλαστικό) με αυξημένη ακαμψία και σταθερότητα. Χαρακτηριστικά:
Κάλυμμα βροχής
Ιμάντας ώμου
Ιμάντες πολλαπλών χρήσεων
Πλευρική θήκη
Άνω θήκη
Φερμουάρ και από το πλάι
Σύστημα Double-D για τοποθέτηση κάτω από το κάθισμα ή στην ουρά. "
το κόστος αγοράς ήταν 75 ευρώ. Το βρήκα σε διάφορα καταστήματα μοτο και σε όλα στην ίδια τιμή. Εκτός κι αν μου ξέφυγε κάτι. Το παρήγγειλα και το πήρα.
Θεωρώ ότι είναι μια πολύ πρακτική και εύκολη λύση, γιατί δεν χρειάζεται να έχεις βάσεις για top case ή πλαϊνές βαλίτσες
και βολεύει πολύ για ένα ολιγοήμερο ταξίδι με καλές καιρικές συνθήκες, μαζί με ένα σακίδιο πλάτης. Ο λόγος γίνεται για το σύστημα double d που μπορείς εύκολα
να το προσαρμόσεις κάτω από την σέλα στην πίσω μεριά χωρίς να χρειαστεί να δέσεις και να λύσεις ιμάντες. Όταν το βάλω πάνω στο μηχανάκι θα ανεβάσω φωτό.
Το βασικό είναι να μένει σταθερό πάνω στην μηχανή. Θα ενημερώσω και για τις εντυπώσεις, αν καταφέρω και κάνω κανένα ταξιδάκι. Αν δεν είμαι στην σωστή ενότητα,
παρακαλώ την διαχείριση να μεταφέρει το θέμα.
Συνημμένο 426931