Στα χώματα το μόνο που θα συμβεί είναι να στεγνώσει πολύ γρήγορα.
Περασα πρόσφατα απο πολύ λάσπη για πολύ ωρα, και στην αλυσίδα τουλάχιστον (επειδή είναι κινούμενο πράγμα προφανώς) δεν κόλλησε τρελή μούργα.
Με το επόμενο λάδωμα, καθαριζαν τα πάντα.
Μπομπ, με τη βροχή το μόνο που συμβαίνει (αν χρησιμοποιείς βαλβολίνη) είναι ότι και εδω στεγνώνει πιο γρήγορα. Ούτε μάκα ούτε μούργα ούτε σκοτούρα.
Ξαναλαδώνεις μπαμ μπαμ και συνεχίζεις απρόσκοπτα.
Προς μυστήριους που αγαναχτούν με την έκταση που'χει παρει το θρεντ:
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Ρε παιδια κατω στο δρομο μαζευεται μια μαυρη λασπη με τη βροχη. Αυτη κολλαει πανω. Τελωσπαντων μη φανταστειτε τερατα αλλα ειναι αισθητη η βρωμα και μολις την καθαριζω με wd ξαναγινεται σαν καινουργια (εξωτερικα τουλαχιστον ) και αστραφτει. Αρα υπηρχε μακα επανω.
MADE IN JAPAN 日本製
αστράφτει το σπαθί του καβαλάρη
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Απότι έχω καταλάβει διαβάζοντας απο εδώ μέσα, μόλις φτάσει η μηχανή να θέλει αλλαγή αλυσίδας, το πουλάς και παίρνεις άλλο...
Ιδανικά, θα τα πουλούσε όταν θέλουν βενζίνη.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Καλησπέρα,με ενδιαφέρει η άποψη σας,τι παίζει με την επαφή του παραφινέλαιου με τα λάστιχα μας;
when life gets complicated... i ride.
Παντιλικια άμα δεν τα σαπουνισεις
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Ωραία,την επόμενη φορά δεν θα τα σαπουνίσω τότε,
Κυρίως κάποια φθορά εννοώ από την επαφή,αυτή την σύντομη έστω.
when life gets complicated... i ride.
Παντως το wd40 ειναι παρεξηγημένο γενικά...στη σχεση του με τα μέταλλα εννοώ...εγω ριχνω σε πατηρακια σταντ και λεβιεδες κατω στα ποδια, στις μανετες των χεριων ριχνω σπρέι σιλικόνης γιατι φοβαμαι τα σταξιματα στα πλαστικά...και στο μπαντιτ και στο klx που εχω για το βουνό χρονια τωρα και σε αλλα μηχανακια στο παρελθον...προβλημα σε μεταλλο απο wd ποτε..
Φίλος ψαράς που σέρνει βαρκα και ρίχνει το τρέιλερ στο νερό της θάλασσας το κανει καποιες φορες μπανιο με κατι γιγαντιες συσκευασίες wd αραιωμενες με σαμπουάν σιλικονης και αστράφτει το τρέιλερ ενω φεύγουν όλες οι σκουριες στο θέμα αλυσιδα καθαρίζω με βουρτσα αλυσιδας τις τρίχες της οποιας βρεχω με παραφινέλαιο απο το Σκλαβενίτη..μετα σκουπίζω με ενα μαλακό πανακι που δεν αφηνει τρίχες και ψεκαζω με σπρει αλυσίδας ... μουργα με τον καιρο μου μαζεύει και στο μπροστα γρανάζι και πανω στο ψαλιδι αλλα στο πλυσιμο τα καθαρίζω και ειμαι κομπλε..
Τελευταία τροποποίηση από Kickstart; 26/08/2019 στις 22:26.
Όχι βρε τίποτα δεν θα πάθουν.
Προσωπικά καθαρίζω,όταν το θυμηθω να το κάνω και όλα τα αβαφα πλαστικά της μηχανής με παραφινελαιο.
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!