Είναι δύσκολη η απόφαση όντως.....Το yamaha έχει και σφυρήλατο έμβολο και κύλινδρο....ψυγείο... είναι ψεκαστό... σίγουρα δέν θα έχει σχέση με το kymco...
Είναι δύσκολη η απόφαση όντως.....Το yamaha έχει και σφυρήλατο έμβολο και κύλινδρο....ψυγείο... είναι ψεκαστό... σίγουρα δέν θα έχει σχέση με το kymco...
εμΑρχικά δημιουργήθηκε από gerokost
Τι το ιδιαίτερο έχει το σφυρήλατο έμβολο ; Εννοείς ότι δεν είναι αλουμινίου ;Αρχικά δημιουργήθηκε από gerokost
Πάντα όρθιοι
Εγώ πάλι είμαι περίεργος όχι πόσο θα τρέχουν αυτά, αλλά πώς θα φρενάρουν!
Τέλος πάντων, ενδιαφέροντα και τα 2, αλλά από εμφάνιση δεν τρελάθηκα κιόλας. Θα τα έχω όμως υπόψιν για κάνα test-drive όταν κυκλοφορήσουν
Καλο ακουγεται!..
Ισως να γινει ο αντικαταστατης του Innova μου!!
Τα φρενα του δεν μου ακουγονται καθολου καλα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerokost
Το καλο με το kymco ειναι οτι εχει 5αρι σασμαν. Το yamaha ειναι και αυτο με 5αρι?
Μαλλον ναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Το καλο με το kymco ειναι οτι εχει 5αρι σασμαν. Το yamaha ειναι και αυτο με 5αρι?
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Τα φρενα του τωρινου Crypton που εχω , αλλα και του προηγουμενου που ειχα , ειναι πολυ αποτελεσματικα και με πολυ καλη αισθηση. Παρα τα παραπανω του αλογα με την μεγαλυτερη τελικη του , δεν νομιζω οτι ενα παπι φρεναρει τεζα απο τελικη συνεχεια , μεσα στην κινηση που κανεις θανατηφορα φρεναρισματα οι ταχυτητες θα ειναι πανω κατω ιδιες. Αν τα εχουν κανει λιγο καλυτερα δε νομιζω να υπαρχει προβλημα.
Αυτο που περιμενω να μαθω ειναι η πραγματικη του καταναλωση , οταν το δικο μου με 22αρι carb και ολη μερα τεζα καιει 3 λιτρα στα 100 , θελω να δω το ψεκαστο ποσο θα καιει.....θα τρελαθουμε τελειος αν χτυπησει κανα 2,5!!!!
Λογικά... δεν αποκλείεται...Αρχικά δημιουργήθηκε από Zbandit750
Τ Αυτο που περιμενω να μαθω ειναι η πραγματικη του καταναλωση , οταν το δικο μου με 22αρι carb και ολη μερα τεζα καιει 3 λιτρα στα 100 , θελω να δω το ψεκαστο ποσο θα καιει.....θα τρελαθουμε τελειος αν χτυπησει κανα 2,5!!!!
το αστέρι της κατηγορίας στην κατανάλοση έχω μάθει ότι είναι το νέο Suzuki "σκυλί" με 2?/100χλμ!!!!
Κανένα νέο ρε παιδιά?