Δύο δισκόφρενα εμπρός
Επανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος με νέο LED προβολέα
Νέα έγχρωμη TFT οθόνη 5 ιντσών
Νέες ζάντες 1,8 κιλό ελαφρύτερες συνολικά από τις προηγούμενες
Από motomag.gr
Δύο δισκόφρενα εμπρός
Επανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος με νέο LED προβολέα
Νέα έγχρωμη TFT οθόνη 5 ιντσών
Νέες ζάντες 1,8 κιλό ελαφρύτερες συνολικά από τις προηγούμενες
Από motomag.gr
Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..
Και πάνω που έλεγα "τι άλλο να κάνω πΧια" στο δικό μου...
Ακόμα δεν τελείωσε το στόκ της χόντας σε κλασικά τηλεσκοπικά πηρούνια;;;;;;;;;;;;;;
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Γαμάτο αυτό το πρασινο-λαδί!
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Μου θυμίζει λαδομπογιά και χρώμα κουζίνας αρχές δεκαετίας 90...το χω γράψει και παλιότερα, δούλευα πιτσιρικάς σ ένα μαγαζί και δίπλα έμενε μια γιαγιά, η οποία έπαιρνε έναν τύπο να της κάνει ψευτοδουλειές, βαψίματα κτλ. Κάθε φορά που της έβαφε ένα δωμάτιο, μετά καθόταν και έβαφε ένα ταλαίπωρο Yamaha που είχε, με το χρώμα που περίσσευε. ΑΚΡΙΒΩΣ στην ίδια απόχρωση, είχε βάψει την κουζίνα και το Yamaha, την τελευταία φορά που θυμάμαι, πρωτοπόρος ο κυρ Σταμάτης...
Δεν το λες ασχημο μηχανακι, απλα αδιαφορο. Παντως απο το προηγουμενο πιο ωραιο ειναι. Για το χρωμα θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα οτι θυμιζει λαδομπογια!
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Αφού δεν είχε πρόβλημα να φρενάρει με150αρες και τριβαλιτσα με μόνο δίσκο,φανταστείτε τώρα με δύο δίσκους,θα ρίχνει άγκυρες.
Αυτο το λαδί φαίνεται πολύ ιδιαίτερο, εμένα προσωπικά μου βγάζει στρατιωτική παραλλαγή.
Το λάδι ως χρώμα είναι ωραίο και ταιριάζει πολύ καλά με το υπόλοιπο μαύρο χρώμα.
Αυτό το οποίο.ξενιζει είναι το γυαλιστερό του θέματος (που παραπέμπει όπως πολύ σωστά ειπώθηκε σε λαδομπογια), καθώς εάν ήταν ματ το φινίρισμα τότε θα ήταν πιο ωραίο.
Ίσως παίζει ρόλο και η απουσία γραφικών..
Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2