[Μεταφορά από άλλο θέμα όπου το είχα βάλει αρχικά] Το FC-Moto έχει τις Alpinestars SMX-6 V2 στα 128,17€ (συν μεταφορικά), που μου φαίνεται πολύ καλή τιμή.
Όποιος τις πάρει, τις βάζει στο καλάθι και προσθέτει κωδικό κουπονιού MOTO24.
Πηγή: lagonika.gr
Αυτό πλέον παίζει στα 95 ερβό
https://www.skroutz.gr/s/26114751/Da...55156-008.html
Λέει τίποτα ? Ψάχνω για ένα τζιν , καλοκαιριού τρόπον τινά. Είχα το αγαπημένο μου Spidi Speed Chino αλλά
κάπου κονόμησε λεκέ που δε βγαίνει με τίποτα.
Είναι αλήθεια οτι είναι μόνο denim και τίποτα άλλο αντιτριβικό ?
Το Motoraid προσφέρει ολα τα μπουφαν rev'it με δώρο προστασία πλάτης level 2.
Απλά να πούμε, γιατί σήμερα πήρε φίλος το Eclipse του από το γνωστό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, ότι η πλάτη θα του έρθει σε δυό εβδομάδες λόγω ελλείψεων
Επίσης σε έτερο γνωστό κατάστημα, βλέπω όλα τα Spidi -20% κάτω
Παρηγγειλα το eclipse γιατι το χρώμα που ήθελα (λαδί - black olive) δεν το ειχαν στο νουμερο μου.
Ειπαν σε 3-4 βδομαδες, αφησαν ομως ανοιχτο το ενδεχόμενο να έρθει και νωρίτερα.
Μέσα στην αφραγκία μου και ενώ ο καιρός σιγά σιγά βαραίνει στην πιο σκοτεινή και κρύα πρωτεύουσα ανακάλυψα πως χρειάζομαι χειμερινό μπουφάν και πως έχει πολυ καλές εκπτώσεις στο site της η Alpinestars
Το κατάστημα (όπως και η ίδια η Alpinestars) μπορεί να θέλει να ξεστοκάρει..
Επειδή παρακολουθώ το site της Alpinestars τον τελευταίο μήνα, οι "καλές" προσφορές είναι κατά βάση μόνο σε οτι έχει λίγα/περιορισμένα νούμερα-κομμάτια. Με λίγα λόγια και το ίδιο το επίσημο site δίνει γενναίες εκπτώσεις προκειμένου να ξεστοκάρει.
Το ίδιο ισχύει και με την Dainese.. επίσης αμα πάτε στο στοκατζιδικο της εταιρίας έχει περισσότερο ψαλίδι!
Επειδη ειχα ασχοληθει πριν καιρο .... τις προσφορες που κανει κατα καιρους ο τζορτζοπουλος δεν τις βρισκεις ευκολα .