Ωραία το πας,παίρνει μορφή σιγά-σιγά!
φτιαχνοντας τροχους ενω περιμενω ανταλακτικα ειδα πως ο ατερμονας δεν δουλευει διοτι το γραναζακι ειχε κοντινει απο την σκουρια...απο κατι ανταλακτικα που ειχα βρει ολα ειχαν το ιδιο θεμα....διαλεξα το ποιο μακρυ και κοντινα με τροχο το παξιμαδι που ενωνει κιθαρα και ντιζα και στο τελος η δοκιμη με δικαιωσε.
εδω απο τα 3 το μακρυτερο διαλεξα
το ενα το μαζεψα λιγο οπως σας ειπα
και το κοντερ λειτουργει επιτελους μετα την δοκιμη επανω στην ντιζα
ηρθαν και κατι δωρα για να προχωρισω...συν και τα λαστιχα παλαιου τυπου πελματος
μονταραμε και την κιθαρα πεντακαθαρη και με καινουρια φρενα πλεον
δεν αντεξα το εβαλα επανω να δοκιμασω και τον ατερμονα που ευτυχως λειτουεργει..ψηλοσημαζευτηκε το συνεργειο μου απο τα σκορπια πραγματα και μου μενει σελα και να νοικοκυρεψω το μοτερ διοτι ας δουλευει θελει μια περιποιηση και αυτο
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
λογω πυρκαγιων στην κορινθο μας ειχαν μαντρωσει με επιφυλακη και χρονος λιγοστος. σημερα παλεψα με αργους ρυθμος και καφε τριπλο.
εβαλα και το φρενο αλλα η ντιζα φρενου θα αλλαχτει
λασπωτηρας ποιο διακριτικος απο την κουβερτα που ειχε ο μπαρμπας. τοτε συνήθως εβαζαν μεχρι να ακουμπαει το δρομο. μπηκε ο πισω τροχος και ξαναπατησε στα ποδια του μετα απο 3μηνες
εβαλα και τεποζιτο να το δω πως ειναι
ρωτησα σε ενα καλο καταστημα για την σελα και μου ειπε 200 ευρω...και επειδη το ταμειο ειναι μειον σκεφτηκα να την λυσω μονος μου και να βγαλω αθικτο το καλυμα να το δωσω σε εναν να μου ραψει ενα ιδιο και να το περασω μονος μου. αν ξερεται καποιον που μην να ζηταει νεφρο πειτε μου
εξω τα πλαινα αλουμινενια πιχακια
ετσι κραταει το σημα στην ουρα της σελας
ολα απο την σελα τα μπιμπιλικια
τελικα το εβγαλα αθικτο το καλυμα...ο αφρος ειναι εντελος off
πλεον ξεβρακωτη θα τριφτει και θα βαφτει
η σελα τριμενη βαμενη
και ηρθε η ωρα του μοτερ...δουλευε κανονικα αλλα το καρμπ εσταζε. ηρθε κιτ φλατζες και η πλακα του τσοκ που ελειπε
με ενα απλο ορινγκ το ειχα για τις δοκιμες μου..πεταμα
το εκλεισα και δουλευει με το γκαζι η πλακα το δοκιμασα δεν σταζει πουθενα και επομενως ηρθε η ωρα του μοτερ
εξω η κεφαλη
Το πιστόνι και ελατήρια φαίνονται καλά, αν χάνουν μαυρίζει το πιστόνι κάτω από τα ελατήρια,
Το υπερβολικό τρίψιμο (να γίνουν καθρέπτης) στις ψήκτρες και μέταλλα κινητήρα δεν κάνει καλό γιατί μειώνεται η ψύξη ( μειωμένη επιφάνεια επαφής με αέρα, για αυτό πολλά Κιτ πχ malossi βγαίνουν με πόρους σαν να έχουν περάσει χοντρή αμμοβολή)
Το πάχος στις κάτω φλάντζες εκτός από συμπίεση αλλάξει και τον χρονισμό των θυρίδων, αλλάζει το ύψος τους,ανοίγουν σε άλλες μοίρες και μεταφέρεται άλλου η ροπή.