Είναι φουλ σάιζ δράπανο 30cm με 6mm κολετ.. δεν το κρατάς απο την μύτη χωρίς την λαβή του.
Είναι φουλ σάιζ δράπανο 30cm με 6mm κολετ.. δεν το κρατάς απο την μύτη χωρίς την λαβή του.
Βρήκα στο ebay έναν κατάλογο της συγκεκριμένςη εταιρείας του 1968...
https://www.ebay.com/itm/226046214372
Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο πωλητής είναι και από Ελλάδα (και ίσως και μηχανόβιος)!
Αν δεις στις φωτό που έχει, κάπου φαίνονται και ευθείς λειαντήρες παρόμοιοι με αυτόν που βρέθηκε στα χέρια σου.
Βρήκα ένα δίδυμο τροχό σε παλιατζή πριν από λίγο καιρό και τον πήρα κοψοχρονια ένα 20€ με το ρίσκο να πάει κουβα
Τελικά σκοτώνει το εργαλείο
Καμία σχέση με αυτό που είχα και πάλευα τόσο καιρό η βούρτσα δεν σταματάει/φρενάρει όπως με τον προηγούμενο ο οποίος όμως χρόνια λειτουργεί απρόσκοπτα
Είχε 2 εντωμεταξύ ένα bosh ψιλοκαινουργιο και αυτόν και διάλεξα αυτόν
Οι τροχοί που είχε έχουν μεγαλύτερη εσωτερική διάμετρο και είχαν αποστάτη τον οποίο και δεν έβαλα γιατί είχα πέτρες με μικρότερη τρύπα
Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; 15/09/2024 στις 18:36.
Είναι μαγνητικό το αλφάδι; Ωραίο φαίνεται.
Ο ζουμπάς πρέπει να γράφει επάνω του το μέγεθος.
Μωρέ γράφει 8 απλά είναι πολύ χοντροκομμένος μπροστά και με μπερδεύει στο μάτι.
Πιθανόν λόγω καλής ποιότητας έχει και πολύ μέταλλο περιμετρικά. Δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα, η athlet δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ στα προϊόντα της μέχρι τώρα.
Ναι μαγνητικό είναι το αλφάδι και με αρκετά ισχυρό μαγνήτη μάλιστα.
Αυτό το μοντέλο είναι.
https://www.pavlatos-tools.gr/Alfadi...lidia-01331401
Φλατζαρισμα για σκληρο σωληνάκι φρένων. Εργαλειακι vigor που μια χαρα εκανε τη δουλεια του. Μαζι με τον σωληνοκόφτη hazet όλα απο autodoc.
* Τα εργαλεια εκχύλωσης πχ για σωληνες αιρκοντισιον δεν κανουν για σωληνακια φρενων γιατι κανουν μονή εκχύλωση. Αυτη που θελουμε ειναι διπλή εκχύλωση που συνήθως γίνεται σε 2 στάδια με 2 διαφορετικες μήτρες. Λεγεται double flare ή bubble flare, ειναι 2 τυποι. Αυτο το εργαλειο την έκανε σε 1 σταδιο και κανει μόνο για μια διασταση σωλήνα, 3/16"
Βιδωνεις με το χερι την χρωμε βίδα δεξια που σου δείχνει ποσο μέσα στο εργαλείο θα βάλεις το σωληνα σου, μετα βάζεις το σωληνα απο αριστερα και σφιγγεις τις 2 μικρες βίδες, ο σωληνας πεφτει πανω στη γραμμή. Αφαιρεις τη χρωμε βίδα και βιδώνεις τη μήτρα με το γράσσο της για να κάνεις την εκχύλωση, πολύ ευκολο. Αν θες να το κανεις πάνω σε υπαρχον σωληνάκι στο αυτοκίνητο, χανεις περιπου 1 εκ σωληνα, λόγω του σωληνοκόφτη που πρεπει να πατήσει για να κόψει
Το δεξια κομμάτι ειναι που κόψαμε τον παλιό σωλήνα (γνήσιο ανταλλακτικο bmw), το αριστερα το έκανε το εργαλείο
Να δω τι αλλο θα φτιάξουμε...
Ο σωληνοκοφτης είναι τύπου Virax, ο κλασσικός για χαλκοσωλήνες ;
έχει ο κολγκεητ ένα ωραίο τέτοιο,μικρό, ελαφρύ και μανιτζεβελο
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Update στο θέμα μου και πρόσφατη αγορά μου.
Τελικά ο ζουμπάς είναι όντως λάθος και δεν είναι m8 αλλά δεκάρης παρ'όλο που ο κωδικός του είναι 164-8.
Έχω μιλήσει με το κατάστημα και περιμένω να δω τι θα γίνει αν και δεν είναι δικό τους το φταίξιμο αλλά της athlet που γράφει ότι να'ναι στους κωδικούς της.