moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Με είδα να μπορώ να καβαλάω στατικά την μηχανή μου μετά από 14 ημέρες και να χαμογελάνε μέχρι και τα αυτιά μου.
The Dirty Harry
Μπράβο ευχάριστα νέα αυτά.
Άντε και γρήγορα πάλι φουλ ενεργός
Σε λίγες μέρες θα μπορείς και να την οδηγεις
Με είδα να πάνω σε Moto Guzzi πρώτη φορά. Ήθελα πολύ να μου αρέσει, δεν βρήκα κάτι αρνητικό, αλλά δεν με ενθουσίασε καθόλου.
No one told you when to run,
you missed the starting gun
Με είδα κομπάρσο στο Walking Dead.
Jysk Πικερμίου, περίπου 11:30 το πρωί. Όταν έφτασα είχε περίπου 4-5 αυτοκίνητα πελατών. Μέσα κόσμος κοιτούσε, έψαχνε, ήθελε να ρωτήσει αλλά υπάλληλος ούτε για δείγμα. Μόνο μια ταμίας που πληρωνόταν από πελάτη. Μέχρι να κοιτάξω στο βάθος της κουρτίνες που ήθελα, και φυσικά δεν υπήρχαν σε απόθεμα, και να ανέβω στον 1ο όροφο, όπου φυσικά δεν υπήρχε κανείς, τα πράγματα άρχισαν να γίνονται ανατριχιαστικά. Κατεβαίνοντας να φύγω, είδα ότι όλοι οι πελάτες είχαν φύγει. Ο χώρος του ταμείου άδειος. Ήμουν σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα εντελώς μόνος. Θυμήθηκα ότι δεν είχα διαρρήξει το κατάστημα, ήταν ανοιχτό όταν μπήκα. Άρχισα να σκέφτομαι αν ένα κουρτινόξυλο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να καρφώσω στο κεφάλι κανέναν undead που θα μου την έπεφτε. Βγήκα με προσοχή χωρίς να κάνω φασαρία στη λυτρωτική κίνηση της λεωφόρου Μαραθώνος.
Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί, ούτε ένας άνθρωπος ρε φίλε!
Με είδα να βγαίνω από στενό στη γειτονιά μου τσιμπώντας κατα λάθος το γκάζι αρκετούτσικα και πηγαίνοντας καρφωτός να καβαλήσω πεζοδρόμιο και να καταλήγω σε τοίχο. Ενστικτωδώς το έσωσα με φρένα πανικού στο τσακ!
Που πα ρε βλάκα;!;;!!;: ΠΡΟΣΕΧΕ ΡΕ ΜΑΠΑ!!! μου
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Με είδα να το πατάω λίγο στον περιφερειακό και από τον αέρα να σηκώνεται η μπλούζα ως την πλάτη!
Εϊτίλα, καλτίλα και δε συμμαζεύεται,κατήντησα Γαρδελης.
Τι Γαρδέλης, Μπίλιας και βάλε!
τι μετρας εδω? τις μερες για να παραλαβεις νεο μοτοσακο, να απολυθεις απο φανταρος
η να βγεις απ'τη ψειρου?