Προβολή αποτελεσμάτων ψηφοφορίας: Με τι πήγατε/πάτε διακοπές;

Ψηφοφόροι
59. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε
  • Μηχανή

23 38,98%
  • Αυτοκίνητο

30 50,85%
  • Τίποτα από τα δύο, ΜΜΜ rule!

1 1,69%
  • Ιστιοφόρο, ταχύπλοο, Jet ski, κ.λπ...

1 1,69%
  • Με τα πόδια ρε! Τι είμαστε; Τίποτα μπρουκληδες;

1 1,69%
  • Ποιες διακοπές ρε μαστορα; Σα' την Αθήνα τον Αύγουστο, πουθενά!

11 18,64%
Ψηφοφορία πολλαπλών επιλογών
Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 33 από 33

Θέμα: Με τι πήγατε/πάτε διακοπές;

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    αυτοκινητο,οικογενεια μεσα,μια βδομαδα σλοβενια με ενδιαμεση σταση νις πανω και κατω
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Νέο μέλος
    Καλησπέρα σε όλα τα ομορφόπαιδα... Εγώ ήμουν απ τ' άτομα που δεν είχα σε εκτίμηση τα μηχανάκια, τα έβλεπα κ έλεγα ασε ρε τώρα βαβούρα δίχως νόημα... Τώρα αρχίζει το καλό όμως... Από τα 18 μου είχα το αμάξι μου που με πήγαινε κ με φερνε παντού δίχως πρόβλημα.. Το καλοκαίρι του 23 όμως γυρίζοντας από την Πατρα στην πόλη μου την Λαμία μου καρφώθηκε στο μυαλό μια τρέλα, να πάρω μια μηχανή και όχι όποια κ όποια αλλά honda cbf 600 που είχε ο πατέρας και πάντα όταν την έβλεπα χαμογελούσα και την χάζευα... Να μην πολυλογώ, πιάνω δουλειά σε δύο βενζινάδικα και μέσα σε ενάμιση μήνα πετυχαίνω να βρω μία σε θαλασσί χρώμα όπως του πατέρα μου και χωρίς να χω βγάλει ακόμη δίπλωμα παίρνω τηλ τον ιδιοκτήτη και συζητάμε... Μετά από 3 μέρες κατεβαίνω Λιβαδειά και δίνω ανταλλαγή ένα παπί που είχα πάρει για να μάθω να οδηγάω και παίρνω το όνειρό μου... Έκτοτε αγαπητοί σύντροχοι δεν ακούμπησα ξανά τ αμάξι μου... Παντού με την λατρεία μου, ταξίδια ανά την Ελλάδα, στρατό πήγα Θήβα, Καρδίτσα, Κύπρο και τέλος Θεσσαλονίκη και πριν ένα μήνα ταξίδεψα για σεζόν Κεφαλονιά με όλα μου τα υπάρχοντα φορτωμένα και με μια ανεμελία και χαμόγελο που έμοιαζαν όλα παραμύθι... Αγαπώ την ρόδα μου και την προσέχω διότι μου βγάζει το παιδί που κρύβει ο καθένας μέσα μας. Ανυπομονώ για εκδρομή του γκρουπ να τα πούμε να περάσουμε ωραίες στιγμές όπως πριν από περίπου ένα χρόνο στην Ιτέα! Να μαστε καλά παίδες και πάντα ασφαλείς!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LibrA Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα σε όλα τα ομορφόπαιδα... Εγώ ήμουν απ τ' άτομα που δεν είχα σε εκτίμηση τα μηχανάκια, τα έβλεπα κ έλεγα ασε ρε τώρα βαβούρα δίχως νόημα... Τώρα αρχίζει το καλό όμως... Από τα 18 μου είχα το αμάξι μου που με πήγαινε κ με φερνε παντού δίχως πρόβλημα.. Το καλοκαίρι του 23 όμως γυρίζοντας από την Πατρα στην πόλη μου την Λαμία μου καρφώθηκε στο μυαλό μια τρέλα, να πάρω μια μηχανή και όχι όποια κ όποια αλλά honda cbf 600 που είχε ο πατέρας και πάντα όταν την έβλεπα χαμογελούσα και την χάζευα... Να μην πολυλογώ, πιάνω δουλειά σε δύο βενζινάδικα και μέσα σε ενάμιση μήνα πετυχαίνω να βρω μία σε θαλασσί χρώμα όπως του πατέρα μου και χωρίς να χω βγάλει ακόμη δίπλωμα παίρνω τηλ τον ιδιοκτήτη και συζητάμε... Μετά από 3 μέρες κατεβαίνω Λιβαδειά και δίνω ανταλλαγή ένα παπί που είχα πάρει για να μάθω να οδηγάω και παίρνω το όνειρό μου... Έκτοτε αγαπητοί σύντροχοι δεν ακούμπησα ξανά τ αμάξι μου... Παντού με την λατρεία μου, ταξίδια ανά την Ελλάδα, στρατό πήγα Θήβα, Καρδίτσα, Κύπρο και τέλος Θεσσαλονίκη και πριν ένα μήνα ταξίδεψα για σεζόν Κεφαλονιά με όλα μου τα υπάρχοντα φορτωμένα και με μια ανεμελία και χαμόγελο που έμοιαζαν όλα παραμύθι... Αγαπώ την ρόδα μου και την προσέχω διότι μου βγάζει το παιδί που κρύβει ο καθένας μέσα μας. Ανυπομονώ για εκδρομή του γκρουπ να τα πούμε να περάσουμε ωραίες στιγμές όπως πριν από περίπου ένα χρόνο στην Ιτέα! Να μαστε καλά παίδες και πάντα ασφαλείς!
    To θαλασσί από τη Λιβαδειά φόραγε και εξάτμηση; Από έναν ψηλό και τεράστιο 60άρι;
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Kατηφόρα με τι ταχύτητα??
    από latris mixanis στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2006, 20:45
  2. Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2005, 13:46
  3. Με τι μέσο θα πάτε σπίτι σας
    από Tigas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2005, 17:29