Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 58 από 58

Θέμα: Υποθετικο (?) σεναριο....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    To περιοδικο moto καθε φορα που βγαζει link για mega-test ξερω γω, του τη λεω.
    "Δεν δαγκωνουμε το χερι που μας ταϊζει."
    Και κλασσικα με "μαλωνει" παντα για την αμεροληψια τους γιατι, ακουσον-ακουσον, πελατες τους δεν ειναι "αυτοι" (οι εταιρειες) αλλα το αναγνωστικό κοινό
    που σκάει τα 6 ευρω για καθε τευχος.
    Απο αυτους ζει
    το έφερε η κουβέντα εντωμεταξύ, στη δυναμομέτρηση , το Τενερε 700 έβγαζε γύρω στα 6 κιλά ροπής και 60 άλογα.

Τόσο είναι ή μόνο σε εμένα μου φάνηκαν κάπως πιο χαμηλά , ειδικά η ροπή ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THRESH Προβολή μηνύματος
    το έφερε η κουβέντα εντωμεταξύ, στη δυναμομέτρηση , το Τενερε 700 έβγαζε γύρω στα 6 κιλά ροπής και 60 άλογα.

Τόσο είναι ή μόνο σε εμένα μου φάνηκαν κάπως πιο χαμηλά , ειδικά η ροπή ?
    Κοιτα, η ροπή του Tenere ειναι ευθεως αναλογη των διαφημίσεων που εχει μεσα το τευχος Ιουλιου.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    θυμηθηκα τωρα ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα της "αμεροληψιας" του ειδικου τυπου
    οσον αφορα τις επιδοσεις και τη ποιοτητα των προς δοκιμη οχηματων..

πισω στα τελη του 99 αρχες 00'ς, ελληνικο περιοδικο αυτοκινητου ηταν στα μελια με τη vw
    ενω παραλληλα για καποιο λογο ηταν στα μαχαιρια με τη fiat..
    εκεινη την εποχη ο 1,4 16v που κινουσε το golf, δηλονονταν απο τον κατασκευαστη με 75 αλογα
    ενω στη πραγματηκοτητα απεδιδε καπου 85 με 88 (ειχε να κανει με το ασφαλιστικο συστημα της
    γερμανιας αυτο..). κατι αναλογο ειχε κανει και η fiat με τον 1600αρη των bravo/brava/marea, που ενω
    δηλονωνταν 103 αλλογα απεδιδε πραγματικα καπου στα 112-115..

το εν λογο περιοδικο λοιπον αφου δοκιμασε ενα marea και το πηγε δυναμομετρο, εβγαλε ενα τευχος
    που ειχε παχυλο τιτλο στο εξωφυλλο, "ΣΚΑΝΔΑΛΟ FIAT" πως παραπλανει του δημοσιογραφους, αφου τα
    δημοσιογραφικα test drive οχηματα αποδιδουν παραπανω απ'οσο δηλωνει το εργοστασιο, ενω μεσα στο αρθρο
    αναφεραν ξεκαθαρα πως για να επιβεβαιωσουν την απατη αγορασαν ενα marea 1,6 απο αυτα που διατειθονται
    στο κοινο, το οποιο παλι απεδιδε παραπανω (εβαζαν τα χερια τους και βγαζαν τα ματια τους μονοι του δλδ),
    αλλα επεμεναν οτι η παραπανω ιπποδυναμη ειναι σκανδαλο..
    στο ιδιο τευχος υπηρχε δοκινη του golf 1,4 οπου αναφερονταν ξεκαθαρα "η vw συνεχιζει να μας εκπλησει ευχαριστα
    με την αποδοση των κινητηρων της μιας και στη περιπτωση του golf ενω το εργοστασιο δηλωνει 75 ιππους,
    αυτο μετρηθηκε στους 88..

φυσικα αργοτερα, οταν καποιο αλλο ανταγωνιστικο περιοδικο τους ξεμπροστιασε, και η fiat τους κυνηγησε,
    αρχισαν να τα μαζευουν...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    To περιοδικο moto καθε φορα που βγαζει link για mega-test ξερω γω, του τη λεω.
    "Δεν δαγκωνουμε το χερι που μας ταϊζει."
    Και κλασσικα με "μαλωνει" παντα για την αμεροληψια τους γιατι, ακουσον-ακουσον, πελατες τους δεν ειναι "αυτοι" (οι εταιρειες) αλλα το αναγνωστικό κοινό
    που σκάει τα 6 ευρω για καθε τευχος.
    Απο αυτους ζει
    Ναι που είναι το παράξενο?
    Αν δεν πουλάει τεύχη ποιος θα θέλει να βάλει διαφήμιση?
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    είναι μήπως το ίδιο έντυπο που έβγαλε το Fiat Bravo σκάρτο για συμπεριφορά στο φρενάρισμα ?

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Moderator
    Διαβάζοντας το θέμα που ξέφυγε, η ερώτηση είναι γιατί να δώσεις 7k σε κατα τα λεγόμενα αμφιλεγόμενο κατασκευαστή και όχι τα ίδια λεφτά σε παραδοσιακό κατασκευαστή? Και γιατί να την ψάχνεις για πιθανή εξαπάτηση? Τι φάση για μπιζνα θα πάμε, θα πάρω το ρίσκο αλλα αν χαλάει θα σας μηνύσω?

Έχει ένα σωρό μοντέλα η A2 ως τα 7k. Μια χαρά θα κάνουν όλες τις δουλειές που θα ζητηθούν.

Μου θύμισες ενα συμβάν στην usa πριν χρόνια που ένας τύπος έβαλε την γάτα του μεσα στον καινούργιο φούρνο μικροκυμάτων για να την στεγνώσει, τελικά την έκανε "φουρνιστή" και αποζημιώθηκε επειδή οι οδηγίες χρήσης δε περιελάμβαναν την μη χρήση γάτας σε microwave....
    you rise you fall you're down then you rise again

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Διαβάζοντας το θέμα που ξέφυγε, η ερώτηση είναι γιατί να δώσεις 7k σε κατα τα λεγόμενα αμφιλεγόμενο κατασκευαστή και όχι τα ίδια λεφτά σε παραδοσιακό κατασκευαστή? Και γιατί να την ψάχνεις για πιθανή εξαπάτηση? Τι φάση για μπιζνα θα πάμε, θα πάρω το ρίσκο αλλα αν χαλάει θα σας μηνύσω?

Έχει ένα σωρό μοντέλα η A2 ως τα 7k. Μια χαρά θα κάνουν όλες τις δουλειές που θα ζητηθούν.

Μου θύμισες ενα συμβάν στην usa πριν χρόνια που ένας τύπος έβαλε την γάτα του μεσα στον καινούργιο φούρνο μικροκυμάτων για να την στεγνώσει, τελικά την έκανε "φουρνιστή" και αποζημιώθηκε επειδή οι οδηγίες χρήσης δε περιελάμβαναν την μη χρήση γάτας σε microwave....
    Καλά, αυτα τα περισσοτερα ηταν ραδιο αρβύλα εποχης,υπηρχε ενα αντιστοιχο που κάποιος ειχε ενα αυτοκινουμενο τροχοσπιτο,και ενω το οδηγουσε,σηκωθηκε απ την θεση του οδηγου να παει να κατουρησει,και φυσικα το οχημα βγηκε εκτος δρομου και καταστραφηκε.Λενε οτι ο οδηγος πηρε αποζημιωση ,διοτι το μανουαλ ΔΕΝ εγραφε οτι οταν οδηγεις ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ.Και ολα αυτα γραφοντουσαν για να τονισουν την εννοια του μανουαλ στην Αμερικη,και τις παραλογες αιτησεις αποζημιωσεων ,καθως και να στηλιτευσουν την εξυπναδα του μεσου αμερικάνου.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Διαβάζοντας το θέμα που ξέφυγε, η ερώτηση είναι γιατί να δώσεις 7k σε κατα τα λεγόμενα αμφιλεγόμενο κατασκευαστή και όχι τα ίδια λεφτά σε παραδοσιακό κατασκευαστή?
    γιατι οπως το ειπες, με τα ιδια λεφτα που παιρνεις κινεζο Α κατηγοριας, ο γιαπωνεζος εχει μονο Α2.. και αυτος
    που εχει να διαθεσει 7 χιλιαρικα, αμα δεν θελει 500αρι με 45 αλογα, αλλα ουτε και μεταχειρισμενο 8ετιας, τοτε
    ο κινεζος ειναι μονοδρομος..

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    γιατι οπως το ειπες, με τα ιδια λεφτα που παιρνεις κινεζο Α κατηγοριας, ο γιαπωνεζος εχει μονο Α2.. και αυτος
    που εχει να διαθεσει 7 χιλιαρικα, αμα δεν θελει 500αρι με 45 αλογα, αλλα ουτε και μεταχειρισμενο 8ετιας, τοτε
    ο κινεζος ειναι μονοδρομος..
    Αν αφορα ώριμο μοτοσυκλετιστή που ξεπέρασε τα πάθη. Και τα 45hp και τα 35 και τα 25 σε πάνε παντού και σε διασκεδάζουν
    Όλα είναι θέμα προσαρμογής και νοοτροπίας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Αν αφορα ώριμο μοτοσυκλετιστή που ξεπέρασε τα πάθη. Και τα 45hp και τα 35 και τα 25 σε πάνε παντού και σε διασκεδάζουν
    Όλα είναι θέμα προσαρμογής και νοοτροπίας
    Το πιό ωριμο σχολιο μεχρι στιγμης.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Νέο μέλος Το avatar του/της Seirios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Το πιό ωριμο σχολιο μεχρι στιγμης.
    Μια φορά κι ένα καιρό ήθελα απεγνωσμένα μηχανάκι γιατί δεν μου έπαιρνε ο πατέρας μου, ήμουν κι ανήλικος, αλλά όλο πάνω σε κάποιο άλλο μηχανάκι μ' έβλεπες κάποιου φίλου, γνωστού, έτσι αποφάσισα να δουλεύω πέραν από το σχολείο. Κάποια στιγμή κατάφερα να πάρω ένα SUZUKI TS μεταχειρισμένο, συγκοπή ο μπαμπάς μου όταν το είδε.
    Δεν περνάει κανένας μήνας και βρήκε ένα φίλο του και είπε να μου φέρει ένα ΑΛΛΟ μηχανάκι "πιο κοντά στην ηλικία μου" και κάτι τέτοια.
    Ωχωχ είπα από μέσα μου, σίγουρα δεν είναι καλό αυτό.
    Ήρθε ένας περίεργος συνάδελφός του ένα απόγευμα και είχε ένα Peugeot μοτοποδήλατο! Με πετάλια!
    Γέλαγα εγώ ανοίξαμε την κουβέντα μ' αυτόν τον τύπο και μου είπε ότι είναι φοβερό κι ότι μ' αυτό ήρθε από κάτι διακοπές στην Ισπανία(!) οδικώς. Ότι είναι πολύ εργαλείο και σε άψογη κατάσταση.
    Στην αρχή δεν το πίστευα αλλά τελικά ήταν αλήθεια, όντως το έκανε και του πήρε μέρες. Ήρθε μ' αυτό από την Ισπανία, ο θεότρελος! Και είχε και συμπράγκαλα δεμένα επάνω γιατί έπρεπε να κατασκηνώνει.
    Τον ρώτησα γιατί έκανε τέτοιο πράγμα. Και είπε "γιατί ήθελα να δω το ταξίδι. Η άλλη λύση ήταν περπατώντας"
    Και κατάλαβα τι εννοούσε. Το βρήκα καλή ιδέα, περιπέτεια!
    Τελικά είχε δίκιο ο πατέρας μου.
    Έπρεπε να έχω ΔΥΟ μηχανάκια!

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Seirios Προβολή μηνύματος
    Έπρεπε να έχω ΔΥΟ μηχανάκια!
    .....και λίγα λές............................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2009, 12:04
  2. Τελευταίο σενάριο...
    από kaps στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2007, 02:32
  3. Υποθετικό συγκριτικό μονοκύλινδρων
    από φατα μουτρα στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2007, 12:42
  4. ΣΕΝΑΡΙΟ
    από Nefeli στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2006, 12:39
  5. Υποθετικό Ερώτημα
    από Nik0s στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 88
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2005, 14:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα