σε 2 χρονια ποσα χλμ κανει ενας ντελιβερας??
σε 2 χρονια ποσα χλμ κανει ενας ντελιβερας??
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Υπάρχουν PCX με 30-50.000 χλμ σε 2-3 χρόνια. Προφανώς μένεις μακριά από τέτοια.
Life begins at 45°.
Δηλαδή ο άλλος με μέσον όρο 40000 χλμ το πουλάει 4-5 κατοσταρικα λιγωτερο,και ο άλλος το αγοράζει αντί να πάρει καινούργιο;;;Λίγο μουφα μου φαίνεται το άρθρο.Εκτος αν γυρίζουν τα χιλιόμετρα.
Είναι ακριβώς ο λόγος που το αγόρασα καινούριο. Δεν αξίζει το μεταχειρισμένο αυτήν την περίοδο, για 5-7 κατοστάρικα διαφορά και φορτωμένο με χλμ.
Αν υπάρχουν τέτοιοι αγοραστές μόνο μια λέξη τους χαρακτηρίζει και δεν είναι καθόλου κολακευτική....
Γνώστης της αγοράς των σκούτερ δεν είμαι αλλά σίγουρα 3 χιλιάρικα για σκούτερ 125αρι ούτε για καινούργιο δεν θα έδινα, πόσο μάλλον μεταχειρισμένο....
Με το crypton την μακρινή διετία 1999-2001 είχα κάνει 102.000 χλμ.!.....
(διανομή φαρμάκων)
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Η λέξη που ψάχνεις είναι άσχετος και στην αγορά μικρού σκούτερ δεν είναι σπάνιο. Ο άλλος έρχεται από αμάξι, ούτε ξέρει τι θα πει ιμάντας. Δεν ξηρεμοβραδιάζονται όλοι στα φόρα για μηχανές.
Anyway, εγώ ήθελα απλά να ψιλιαστεί το νέο μέλος, όχι να ενημερώσω τους παλιούς που έχουν ένα εκατομμύριο χλμ με μηχανή στην πλάτη. Όσοι ξέρουν έτσι κι αλλιώς αγοράζουν μόνο κινέζικα.
Τελευταία τροποποίηση από ptc; 27/07/2024 στις 11:20.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Voge SR1 - Voge 300 ACX - Sym HD300 - Suzuki 650 Freewind - Modenas Kristar - Honda AX-1 - Yamaha F1z