Πάντως δεν είναι και τελείως άσχετοι.
Εμένα προσωπικά μου ταιριάζουν στην αισθητική μου.
Από άποψη κραδασμών δεν νομίζω να έχεις θέμα καθώς η λειτουργία του κινητήρα είναι βελούδινη.
Αν δεν σε περιορίζουν στη ορατότητα πίσω τότε όλα καλά.
Δεν είναι άσχημοι, έχουν και φιλμ εσωτερικά για να κόβουν τους προβολείς των πίσω ή τον Ήλιο.
Φαίνονται παράξενοι γιατί είναι γυαλισμένοι και μάλλον βερνικωμένοι για να αντέξει το στίλβωμα.
Αν είναι αυτό καθαρίζουν εύκολα και στιλβώνονται πιο θολοί σαν τις μανέτες.
Τους προτιμώ μαύρους να χάνονται όσο γίνεται. Είναι και πολύ οικονομικοί, έπρεπε να πάρεις και σε μαύρο.
Ισως σε βάθος χρόνου να χρειάζονται λίγο κοίταγμα στις βίδες της άρθρωσης, δύο μειονεκτούν πάντα σε σχέση με τρείς.
Για μια εβδομάδα που τους είδα ηταν οκ.
Τα περί ζέστης Εδώ παρακαλώ κρατήστε το θέμα καθαρό.
Αν δεν κάνατε τίποτα στην μηχανή σας, περάστε στον καφενέ για ούζο και μεζέ.....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Δύο πράγματα έκανα σήμερα:
1. Πρώτο και σημαντικότερο: Πήρα το δίπλωμα!
2. Αγόρασα την τρόμπα της Xiaomi: https://www.skroutz.gr/s/48611234/Xi...Manometro.html
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Διάβασε από εδώ και πέρα για εντυπώσεις.
https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post3094633
Μολις αλλαξα λάδια στο μοτόρι. Αυτη τη φορά είπα να διαφοροποιηθώ και έβαλα castrol power 1 10w40. Έκανα περίπου 4500χλμ.
Τα motul 5100 που εβαζα συνεχεια δεν μου αφησαν καλή αίσθηση την τελευταία φορά, μου έδωσαν την εντύπωση ότι μαζί με τη συσκευασία κάτι άλλαξε και στο λάδι.
Ο λαδάς που τα πήρα ξυνισε λίγο με τα castrol, τωρα θα δειξει αν έκανα καλά.
Σ' ευχαριστώ Bowleno κι εσένα και όσους μου έκαναν Vroom
Σχετικά με την τρόμπα είναι η 2η ή (3η μάλλον) γενιά που έχει βγάλει η Xiaomi. Φαίνεται πολύ ποιοτική/στιβαρή συσκευή (είναι βαρούτσικη για το μέγεθός της και με πολύ καλό πλαστικό περίβλημα). Για την ώρα τη δοκίμασα με τις μπάλες του μικρού. Θα τη δοκιμάσω και στο αυτοκίνητο της μάνας μου (το δικό μου είναι κομπλέ και δε θέλω να το πειράξω) και θα επανέλθω.
Την πήρα πρωτίστως για τη μηχανή (αλλά και για το αυτοκίνητο), μια και στην προηγούμενη που είχα (έπαιρνε ρεύμα από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου) χάλασε η LCD οθόνη που δείχνει την πίεση.
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan