Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: Κατάσχεση μοτοσυκλέτας λόγω μη έγκυρου εγγράφου της ΕΛΠΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimmanoukas Προβολή μηνύματος
    Για το Πακιστάν ή για την ΕΛΠΑ πάει αυτό?
    Για την εμπιστοσύνη εγγράφων και παραστατικών σε περίπτωση ταξιδιού (και γενικά για κάθε χρήση).
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Να βάλω ένα υποθετικό σενάριο για να το φέρω λίγο πιο κοντά;
    Όπου αυτός ο τύπος ο Μητσάκης του μοτο, βάλτε ο Γιάννης,ο Κώστας,ο Μάκης από τα κάτω Σεκλανα.
    Έχει κάνει λοιπόν ο ταξιδιώτης τα κουμάντα του, κάνοντας για χρόνια το σκατό του παξιμάδι, προκειμένου να εκπληρώσει αυτό το ταξίδι ζωής. Πάει,κάνει ότι διαδικασία πρέπει, βγάζει ότι έγγραφο χρειάζεται να βγάλει και με τα βασάνων και κόπων ξεκινάει! Γεμάτος χαρά και ικανοποίηση βλέπει τις χώρες της Ανατολής να περνάνε στην όψη του καθρέφτη του και σκέφτεται πόσο τυχερός και ταυτόχρονα ευτυχισμένος νιώθει.
    Μέχρι τη στιγμή που φτάνει στο "τριτοκοσμικό" Πακιστάν, για να ανακαλύψει αίφνης ότι το κύριο έγγραφο του μετά το διαβατήριο, για το οποίο μάλιστα έσκασε και ένα πολύ δύσκολα μαζομενο τριμπαλο, είναι πλαστό/άκυρο λόγω επειδή ΕΛΠΑ!!!
    Ο φίλος μας όμως,δεν έχει τη δυνατότητα όπως ο κ.Μητσακης (δεν τον ξέρω τον άνθρωπο,δεν έχω τρόπο να γνωρίζω την οικονομική του επιφάνεια,εικασία κάνω) της ιστορίας, να προχωρήσει και σε 2η κατάθεση τριμπαλου σε άλλο φορέα προς απόκτηση του σωστού εγγράφου.

Και το ταξίδι του κόβεται απότομα,με αυτόν τον τρόπο!εκεί,στο "τριτοκοσμικό" Πακιστάν,μένει με το πουλί στο χέρι επειδή κάποιοι... καταλαβαίνετε με τι λόγια αγάπης θέλω να τους περιγράψω οπότε το προσπερνάω, κάνουν απατεωνιες με την πλάτη του κράτους μας (το κράτος φυσικά το γράφω για να ευθυμησουμε).
    Παιδιά δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα αυτά θα με κάνανε τρομοκράτη, όπως θα χαρακτηριζομουν από τα Μέσα αφού τελείωνε η επίσκεψη μου εκεί. Στάχτη & Burberry μόνο θα άφηνα πίσω μου.
    Ασύλληπτο!
    Προφανώς και έχει δίκιο ο άνθρωπος και ευτυχώς που δεν είναι ο κάθε Γιάννης, ο Κώστας ή ο Μάκης γιατί θα περνούσε ένα ονειρικό καλοκαίρι στα Ίνδο-Πακιστανικά σύνορα

Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο κανενός αλλά κάτι δεν κολλάει, πλαστό είναι ένα Ιταλικό διαβατήριο που θα παραγγείλεις στον Μπάμπη τον Σουγιά για να συμπληρώσεις τη συλλογή σου.

Το συγκεκριμένο είναι ένα παράτυπο έγγραφο αλλά από τη στιγμή που πέρασε από άλλες χώρες κανονικά, δεν γνωρίζουμε τον βαθμό της παρατυπίας του.

Από τη στιγμή που τα τρία χιλιάρικα κατατίθενται ως εγγύηση το μόνο καθαρό κέρδος που απομένει είναι τα έξοδα έκδοσης των διαφόρων εγγράφων, τα οποία σε περίπτωση κομπίνας πρέπει να μοιραστούν και σε διάφορα μέρη.

Αν όντως έχει διακοπεί η συνεργασία με τη FIA και εξακολουθούν να εκδίδουν έγγραφα, κάτι που δεν προκύπτει μέχρι το 2022 από προσωπική εμπειρία, με τις σφραγίδες και τις υπογραφές τους, τότε θα είναι πλήρως εκτεθειμένοι λόγω βλακείας!

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παντελή, νομίζω ο όρος πλαστό χρησιμοποιείται εδώ για να καταδείξει το μη έγκυρο.
    Πριν από πολλά χρόνια, νομίζω το 2007, περίπου τότε που έλεγαν ότι μπορείς να ταξιδέψεις στη ΕΕ με ταυτότητα, εγώ τότε εμένα Τσεχία λόγω σπουδών.
    Μου παίξανε μια κουτοπόνηρη πουστια οι αγαπητοί δημόσιοι υπάλληλοι του προξενείου στην Πράγα τότε και δεν κατάφερα να ανανεώσω το διαβατήριο μου που έληγε αν δεν θυμάμαι λάθος,σε κάνα 6-8μηνες μπροστά.
    Ερχόμενος Ελλάδα για Χριστούγεννα, επισκέφθηκα το τμήμα για να βγάλω τη νέα ταυτότητα που θα μου άνοιγε τις πόρτες.
    Το σόου και η ταλαιπωρία που έφαγα, δεν περιγράφονται ούτεε τα πιο εύστοχα σκετσάκια του Χάρυ Κλυνν. Τέλος πάντων δεν εστιάζω τώρα εκεί. Στο τέλος εκείνης της ημέρας, και by τέλος εννοώ το μεσημέρι φυσικά, εγώ (και άλλοι )είμαι ήδη 11 ώρες στην αναμονή. Έρχεται η σειρά μου κι αρχίζουν να γελάνε.Λεω ώπα κόψτε τα γέλια γιατί εγώ περιμένω από τις 4 το χάραμα! Σημειώνω ότι δύο μέρες μετά είχα πτήση κλεισμένη για επιστροφή.
    Να μη στα πολυλογω, με είχαν λαθεμένα στείλει στο τμήμα εκείνο και κατ'εξαιρεση λόγω της κατάστασης μιλάει με το τμήμα της περιοχής μου και λέει πήγαινε βρες τον τάδε.
    Πετάω εκεί για να μη φύγει,είπαμε, μεσημεριασε, και τον προλαβαίνω.
    Κάνουμε τα προβλεπόμενα και όταν του δίνω τη φωτό την οποία οι ίδιοι μου υπόδειξαν που θα πάω να τη βγάλω (κεντρικό Κοντακ φωτογραφείο στο λιμάνι) μου λέει τι είναι αυτό;;;
    Εγώ άγαλμα.
    Αρχίζουν οι επικλήσεις στα θεία από αυτόν προς τους πριν!!!
    Εγώ μάρμαρο,λέω τον ήπιαμε,πάνε οι πτήσεις,πάνε τα λεφτά,πάει η εξεταστική,πάμε για βρουβες.
    Με τα πολλά,μου λέει κοίτα ρε φίλε,επειδή σε γαμησαμε σήμερα εγώ θα στη βγάλω την ταυτότητα αλλά να ξέρεις είναι πλαστή!!!
    Ο εκδότης τώρα έτσι;
    Ήταν εξαιρετική δοκιμασία αυτοελέγχου.
    Αν ήμουν ο Μητσάκης στο Πακιστάν, μόνο στάχτη θα άφηνα.

Και

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	18456018_53433768_600.jpg 
Προβολές:	208 
Μέγεθος:	53,7 KB 
ID:	454606
    Τελευταία τροποποίηση από o_gavros; 19/07/2024 στις 19:52.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παντελή , αν έχω καταλάβει καλά από όσα διάβασα , η ΕΛΠΑ έχει πλέον ακριβώς την ίδια δικαιοδοσία να εκδίδει Carnet με τον Γαύρο.
    Τώρα για το αδίκημα αν το παραπάνω ισχύει στοιχειοθετεί από Κακουργηματική Απάτη ,αντιποίηση και τον μισό ποινικό κώδικα σχετικά με τα υπομνήματα (Πλαστογραφία δια της καταρτίσεως ψευδούς πιστοποιητικού κλπ κλπ κλπ)
    The Dirty Harry

Παντελή, νομίζω ο όρος πλαστό χρησιμοποιείται εδώ για να καταδείξει το μη έγκυρο.
    Πριν από πολλά χρόνια, νομίζω το 2007, περίπου τότε που έλεγαν ότι μπορείς να ταξιδέψεις στη ΕΕ με ταυτότητα, εγώ τότε εμένα Τσεχία λόγω σπουδών.
    Μου παίξανε μια κουτοπόνηρη πουστια οι αγαπητοί δημόσιοι υπάλληλοι του προξενείου στην Πράγα τότε και δεν κατάφερα να ανανεώσω το διαβατήριο μου που έληγε αν δεν θυμάμαι λάθος,σε κάνα 6-8μηνες μπροστά.
    Ερχόμενος Ελλάδα για Χριστούγεννα, επισκέφθηκα το τμήμα για να βγάλω τη νέα ταυτότητα που θα μου άνοιγε τις πόρτες.
    Το σόου και η ταλαιπωρία που έφαγα, δεν περιγράφονται ούτεε τα πιο εύστοχα σκετσάκια του Χάρυ Κλυνν. Τέλος πάντων δεν εστιάζω τώρα εκεί. Στο τέλος εκείνης της ημέρας, και by τέλος εννοώ το μεσημέρι φυσικά, εγώ (και άλλοι )είμαι ήδη 11 ώρες στην αναμονή. Έρχεται η σειρά μου κι αρχίζουν να γελάνε.Λεω ώπα κόψτε τα γέλια γιατί εγώ περιμένω από τις 4 το χάραμα! Σημειώνω ότι δύο μέρες μετά είχα πτήση κλεισμένη για επιστροφή.
    Να μη στα πολυλογω, με είχαν λαθεμένα στείλει στο τμήμα εκείνο και κατ'εξαιρεση λόγω της κατάστασης μιλάει με το τμήμα της περιοχής μου και λέει πήγαινε βρες τον τάδε.
    Πετάω εκεί για να μη φύγει,είπαμε, μεσημεριασε, και τον προλαβαίνω.
    Κάνουμε τα προβλεπόμενα και όταν του δίνω τη φωτό την οποία οι ίδιοι μου υπόδειξαν που θα πάω να τη βγάλω (κεντρικό Κοντακ φωτογραφείο στο λιμάνι) μου λέει τι είναι αυτό;;;
    Εγώ άγαλμα.
    Αρχίζουν οι επικλήσεις στα θεία από αυτόν προς τους πριν!!!
    Εγώ μάρμαρο,λέω τον ήπιαμε,πάνε οι πτήσεις,πάνε τα λεφτά,πάει η εξεταστική,πάμε για βρουβες.
    Με τα πολλά,μου λέει κοίτα ρε φίλε,επειδή σε γαμησαμε σήμερα εγώ θα στη βγάλω την ταυτότητα αλλά να ξέρεις είναι πλαστή!!!
    Ο εκδότης τώρα έτσι;
    Ήταν εξαιρετική δοκιμασία αυτοελέγχου.
    Αν ήμουν ο Μητσάκης στο Πακιστάν, μόνο στάχτη θα άφηνα.

Και

Εντάξει, τι να πω μετά απ' αυτό;

Case closed...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Παντελή , αν έχω καταλάβει καλά από όσα διάβασα , η ΕΛΠΑ έχει πλέον ακριβώς την ίδια δικαιοδοσία να εκδίδει Carnet με τον Γαύρο.
    Τώρα για το αδίκημα αν το παραπάνω ισχύει στοιχειοθετεί από Κακουργηματική Απάτη ,αντιποίηση και τον μισό ποινικό κώδικα σχετικά με τα υπομνήματα (Πλαστογραφία δια της καταρτίσεως ψευδούς πιστοποιητικού κλπ κλπ κλπ)
    Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύ....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsber Προβολή μηνύματος

Εντάξει, τι να πω μετά απ' αυτό;

Case closed...
    Για αυτό επανέρχομαι στο αρχικό ποστ: ένα μπουρδέ...ένα μπουρδέλο είμαστε

Moderator
    Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύ....
    Αν το παίξουν σωστά και ισχύουν όλα τα παραπάνω ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην καμπανιαστούν.

Σου βάζω εύκολα 1 καφάσι μπύρες στοίχημα.
    The Dirty Harry

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Με...κάλυψε ο προλαλήσας

Aν χρειαστείς πάντως τον Μπάμπη τον Σουγιά για κανένα ταξιδιωτικό έγγραφο...

Ρε συ, εδώ τον διασφαλίζουμε την ασφάλεια τον ξαναεκλεξαμε βολευτη, που εκεί φάγανε κόσμο.
    Με μας τους απλυτοπλεμπαιους που τραβιομαστε στα Πακιστάν και σε κάθε κατσαπλιαδοχωρι θα ασχοληθούν;

Το γεγονός ότι συνέβη,είναι από μόνο του αρκετά ενδεικτικό του ΠΌΣΟ μπουρδέλο είμαστε.

Moderator
    Ρε συ, εδώ τον διασφαλίζουμε την ασφάλεια τον ξαναεκλεξαμε βολευτη, που εκεί φάγανε κόσμο.
    Με μας τους απλυτοπλεμπαιους που τραβιομαστε στα Πακιστάν και σε κάθε κατσαπλιαδοχωρι θα ασχοληθούν;

Το γεγονός ότι συνέβη,είναι από μόνο του αρκετά ενδεικτικό του ΠΌΣΟ μπουρδέλο είμαστε.
    Ας μην επεκταθούμε. Έλα μία δευτέρα να φωνάζουμε ριζίτικα μετά μπύρας.
    The Dirty Harry

Φέρειπειν ρε παιδάκι μου,βάλε πίσω το καριοφίλι

Moderator
    Φέρειπειν ρε παιδάκι μου,βάλε πίσω το καριοφίλι
    Κρατώ στα χέρια μου το άδειο Rio Mare ήδη.
    The Dirty Harry

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    αξιόλογο θέμα
    χαίρομαι να βλέπω πως λειτουργούν τα σοβαρά κράτη και τηρούν τους νόμους
    και η ζωή συνεχίζεται...

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsber Προβολή μηνύματος
    ....Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο κανενός αλλά κάτι δεν κολλάει, πλαστό είναι ένα Ιταλικό διαβατήριο που θα παραγγείλεις στον Μπάμπη τον Σουγιά για να συμπληρώσεις τη συλλογή σου.!
    Mάλλον όσο νόμιμος είναι ο Μπάμπης ο Σουγιάς άλλο τόσο νόμιμη
    είναι και η ΕΛΠΑ να ''εκδίδουν'' παντός τύπου έγγραφα.....
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Mάλλον όσο νόμιμος είναι ο Μπάμπης ο Σουγιάς άλλο τόσο νόμιμη
    είναι και η ΕΛΠΑ να ''εκδίδουν'' παντός τύπου έγγραφα.....
    Εκεί καταλήγουμε δυστυχώς...

Αν ΕΛΠΑ και Μητσάκης ήταν...Αμερικανοί, ο ταξιδευτής θα είχε οσονούπω εξασφαλίσει οικονομικά και τα τρισέγγονά του.

Να δούμε και την ελληνική κατάληξη.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2008, 11:20
  2. Απαντήσεις: 88
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2007, 23:36
  3. Εξώδικο της ΕΛΠΑ στη ΜΟΤΟΕ....
    από Nostra στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2007, 16:48
  4. Η ισορροπια της μοτοσυκλετας.