Προφανώς και έχει δίκιο ο άνθρωπος και ευτυχώς που δεν είναι ο κάθε Γιάννης, ο Κώστας ή ο Μάκης γιατί θα περνούσε ένα ονειρικό καλοκαίρι στα Ίνδο-Πακιστανικά σύνορα
Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο κανενός αλλά κάτι δεν κολλάει, πλαστό είναι ένα Ιταλικό διαβατήριο που θα παραγγείλεις στον Μπάμπη τον Σουγιά για να συμπληρώσεις τη συλλογή σου.
Το συγκεκριμένο είναι ένα παράτυπο έγγραφο αλλά από τη στιγμή που πέρασε από άλλες χώρες κανονικά, δεν γνωρίζουμε τον βαθμό της παρατυπίας του.
Από τη στιγμή που τα τρία χιλιάρικα κατατίθενται ως εγγύηση το μόνο καθαρό κέρδος που απομένει είναι τα έξοδα έκδοσης των διαφόρων εγγράφων, τα οποία σε περίπτωση κομπίνας πρέπει να μοιραστούν και σε διάφορα μέρη.
Αν όντως έχει διακοπεί η συνεργασία με τη FIA και εξακολουθούν να εκδίδουν έγγραφα, κάτι που δεν προκύπτει μέχρι το 2022 από προσωπική εμπειρία, με τις σφραγίδες και τις υπογραφές τους, τότε θα είναι πλήρως εκτεθειμένοι λόγω βλακείας!
Παντελή, νομίζω ο όρος πλαστό χρησιμοποιείται εδώ για να καταδείξει το μη έγκυρο.
Πριν από πολλά χρόνια, νομίζω το 2007, περίπου τότε που έλεγαν ότι μπορείς να ταξιδέψεις στη ΕΕ με ταυτότητα, εγώ τότε εμένα Τσεχία λόγω σπουδών.
Μου παίξανε μια κουτοπόνηρη πουστια οι αγαπητοί δημόσιοι υπάλληλοι του προξενείου στην Πράγα τότε και δεν κατάφερα να ανανεώσω το διαβατήριο μου που έληγε αν δεν θυμάμαι λάθος,σε κάνα 6-8μηνες μπροστά.
Ερχόμενος Ελλάδα για Χριστούγεννα, επισκέφθηκα το τμήμα για να βγάλω τη νέα ταυτότητα που θα μου άνοιγε τις πόρτες.
Το σόου και η ταλαιπωρία που έφαγα, δεν περιγράφονται ούτεε τα πιο εύστοχα σκετσάκια του Χάρυ Κλυνν. Τέλος πάντων δεν εστιάζω τώρα εκεί. Στο τέλος εκείνης της ημέρας, και by τέλος εννοώ το μεσημέρι φυσικά, εγώ (και άλλοι )είμαι ήδη 11 ώρες στην αναμονή. Έρχεται η σειρά μου κι αρχίζουν να γελάνε.Λεω ώπα κόψτε τα γέλια γιατί εγώ περιμένω από τις 4 το χάραμα! Σημειώνω ότι δύο μέρες μετά είχα πτήση κλεισμένη για επιστροφή.
Να μη στα πολυλογω, με είχαν λαθεμένα στείλει στο τμήμα εκείνο και κατ'εξαιρεση λόγω της κατάστασης μιλάει με το τμήμα της περιοχής μου και λέει πήγαινε βρες τον τάδε.
Πετάω εκεί για να μη φύγει,είπαμε, μεσημεριασε, και τον προλαβαίνω.
Κάνουμε τα προβλεπόμενα και όταν του δίνω τη φωτό την οποία οι ίδιοι μου υπόδειξαν που θα πάω να τη βγάλω (κεντρικό Κοντακ φωτογραφείο στο λιμάνι) μου λέει τι είναι αυτό;;;
Εγώ άγαλμα.
Αρχίζουν οι επικλήσεις στα θεία από αυτόν προς τους πριν!!!
Εγώ μάρμαρο,λέω τον ήπιαμε,πάνε οι πτήσεις,πάνε τα λεφτά,πάει η εξεταστική,πάμε για βρουβες.
Με τα πολλά,μου λέει κοίτα ρε φίλε,επειδή σε γαμησαμε σήμερα εγώ θα στη βγάλω την ταυτότητα αλλά να ξέρεις είναι πλαστή!!!
Ο εκδότης τώρα έτσι;
Ήταν εξαιρετική δοκιμασία αυτοελέγχου.
Αν ήμουν ο Μητσάκης στο Πακιστάν, μόνο στάχτη θα άφηνα.
Και
Τελευταία τροποποίηση από o_gavros; 19/07/2024 στις 19:52.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Παντελή , αν έχω καταλάβει καλά από όσα διάβασα , η ΕΛΠΑ έχει πλέον ακριβώς την ίδια δικαιοδοσία να εκδίδει Carnet με τον Γαύρο.
Τώρα για το αδίκημα αν το παραπάνω ισχύει στοιχειοθετεί από Κακουργηματική Απάτη ,αντιποίηση και τον μισό ποινικό κώδικα σχετικά με τα υπομνήματα (Πλαστογραφία δια της καταρτίσεως ψευδούς πιστοποιητικού κλπ κλπ κλπ)
The Dirty Harry
Ρε συ, εδώ τον διασφαλίζουμε την ασφάλεια τον ξαναεκλεξαμε βολευτη, που εκεί φάγανε κόσμο.
Με μας τους απλυτοπλεμπαιους που τραβιομαστε στα Πακιστάν και σε κάθε κατσαπλιαδοχωρι θα ασχοληθούν;
Το γεγονός ότι συνέβη,είναι από μόνο του αρκετά ενδεικτικό του ΠΌΣΟ μπουρδέλο είμαστε.
Φέρειπειν ρε παιδάκι μου,βάλε πίσω το καριοφίλι
αξιόλογο θέμα
χαίρομαι να βλέπω πως λειτουργούν τα σοβαρά κράτη και τηρούν τους νόμους
και η ζωή συνεχίζεται...