** ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ **
Επειδή αρκετοί αναρωτιέστε για τα κόστη συμμετοχής και το πως θα οργανωθεί η διαμονή έχω να σας αναφέρω τα εξής:
Έχουμε υπολογίσει πως στα περίπου 30-40 άτομα το κόστος συμμετοχής θα είναι 20 ευρώ ανά ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.
Προφανώς γίνονται προσπάθειες να μειωθεί το κόστος και θα μειωθεί αναλόγως των συμμετοχών.
Ο συνεπιβάτης ΔΕΝ πληρώνει συμμετοχή.
Το πακέτο συμμετοχής θα περιλαμβάνει τα εξής :
1. Μπλούζα της 1ης Βουνίσιας ( 1 τεμάχιο)
2. Αυτοκόλλητα της 1ης βουνίσιας. (2 τεμάχια)
3. Συμμετοχή στον διαγωνισμό.
Τα έπαθλα θα ανακοινωθούν όταν κλείσουν οι συμμετοχές.
Σχετικά με την διαμονή :
Γίνονται κάποιες επαφές με το Δασικό Χωριό Άνω Δολιανών.
Το Χωριό αυτό θα είναι και πιθανότατα το Base Camp της διοργάνωσης.
Πρόκειται για καμπίνες μέσα στο Δάσος (ξύλινες) οι οποίες χωράνε από 2 έως 4 άτομα και κάποιες πιο μεγάλες από 2 έως 6 άτομα. Όλες από όσο έχω ενημερωθεί έχουν από 2 χώρους .
Μέσο όρο το κόστος διανυκτέρευσης κυμαίνεται από 30 έως 40 ευρώ το άτομο.
Τέλος σχετικά με τα φαγητά.
Υπάρχουν κάποιες σκέψεις μας πάνω σε αυτό το κομμάτι οι οποίες θα ανακοινωθούν εν καιρώ.
Το ως άνω κατάλυμα μας έδωσε προσφορά πάντως για 20 ευρώ το άτομο σε μπουφέ με ψητά-κυνήγια κλπ κλπ. Η επιλογή αυτή ακόμα δεν έχει κλειδώσει λόγω του κόστους της.
Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν αναλόγως των επιλογών.
Γενικά γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια να πέσουν τα κόστη για το Event αυτό.
Ωστόσο για να μπορούμε να διαπραγματευτούμε ή έστω να πάρουμε προσφορά που να έχει νόημα θα πρέπει να ξέρουμε πόσα άτομα υπολογίζουμε.
Το παρόν Post , φτιάχτηκε για να ξέρετε τι κόστη παίζουν, να δείτε αν ενδιαφέρεστε ή όχι και για να σας καλέσουμε, στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε, να δηλώσετε συμμετοχή το συντομότερο δυνατό.
Θα μας διευκολύνει πολύ στην διοργάνωση .
Σε ότι αφορά την διαμονή και το ''γλέντι'' μετά το Moto.gr και οι συντελεστές του δεν έχουμε καμία ανάμιξη.
Θα πληρώσει ο καθένας ΜΑΣ απευθείας στην επιχείρηση.
Επίσης είναι προφανές πως όλα αυτά είναι προαιρετικά. Ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει την διαμονή του ή όχι .
Ωστόσο στο γλέντι καλό θα ήταν να είμαστε όλοι γιατί πάνω κάτω για αυτό γίνεται και η βόλτα
The Dirty Harry
Κάπου έχω μπερδευτεί λίγο και έχω αρκετές απορείες. Πιθανόν να μην έχω διαβάσει κάτι σωστά.
Η έναρξη του Event είναι στις 09:00, ποια μέρα; Σάββατο;
Αν η έναρξη είναι στις 09:00 στην Αρκαδία στο Δασικό Χωριό Άνω Δολιανών (υποθετικά αφού δεν έχει κλείσει ακόμα), πρέπει να ξεκινήσουμε απο Αττική στις 06:00 το πρωι χωρίς στάσεις ώστε να είμαστε εκεί στην ώρα μας (όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι).
Προτείνεις διαμονή το Σάββατο, σωστά;
Το γλέντι θα γίνει Σάββατο βράδυ, σωστά;
Γιατί θεωρείται 2ήμερο event αφού μόνο το Σάββατο υπάρχουν δρόμενα;
Καταλαβαίνω το σκοπό αλλά μου φάνηκε λίγο μπέρδεμα.
Γιατί δεν οργανώνουμε κάτι και για την Κυριακή ώστε να αξίζει περισσότερο την διαμονή του Σαββάτου; Ή να σπάσουμε η περιπέτεια στα 2 ώστε να προλάβουν να έρθουν όλοι και να είναι πιο έυκολο και για αυτούς που δεν είναι εξοικειομένοι σε απαιτητικές διαδρομές και σε πολλές ώρες πάνω στη σέλα;
Δεν θα αλλάξω τη διοργάνωση, απορίες έχω.
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Θα προσπαθήσω να απαντήσω στις περισσότερες:
1. Η έναρξη είναι Σάββατο η ώρα μπήκε 09:00 αλλά είναι κάτι που υπάρχει συζήτηση να αλλάξει ή να γίνει μία συνεννόηση του τύπου :
Κάποιοι πιθανόν να έχουν διανυκτερεύσει από την προηγούμενη άρα θα κανονίσουμε αυτοί να ξεκινήσουν πρώτοι (που θα είναι εύκολο να είναι στο σημείο εκείνη την ώρα) και σε όσους θα έρθουν από Αθήνα και άλλες περιοχές να ξεκινήσουν αργότερα χωρίς Penalty. Όπως και να έχει ακόμα και να αργήσετε ,το Penalty που θα υπάρχει δεν θα είναι κάτι τρομερό για τις πρώτες 2 ώρες (δεν σας τσεκουριάζει τους πόντους) και αυτό είναι έτσι γιατί δεν θέλω να βιάζεστε στην επιστροφή και γίνει καμία μλκια. Μετά τις 2 ώρες όμως αργοπορίας θα είναι βάναυσο.
2. Το Σάββατο θεωρώ πιο ασφαλές ,να κάνετε διαμονή γιατί και πολλά θα είναι τα χιλιόμετρα και η απονομή θα ξεκινήσει αργά και ''πιθανόν'' να τελείωσει αργά
Κάποιος που οδηγά από τις 9 το πρωί κάνει 600+ χιλιόμετρα , φάει πιεί , είναι δύσκολο να ξεκινήσει για Αθήνα 01:00 τα χαράματα .
Επομένως οι ημερομηνίες δόθηκαν έτσι για να είναι ξεκάθαρο για το πότε θα χρειαστεί πιθανώς να κλείσετε δωμάτιο ή να υπολογίσετε την διαμονή.
3. Υπάρχουν πλάνα στα σκαριά για την Κυριακή και από διαδρομές και από φαγητό . Ωστόσο επειδή ακόμα όπως καταλαβαίνεις είναι πολλά στον αέρα δεν μπορώ να το πάρω πάνω μου και να ανακοινώσω κάτι. Πρέπει πρώτα να κλειδώσουν οι συμμετοχές για το βασικό κομμάτι του Σαββάτου και μετά ΑΜΕΣΑ θα ανακοινωθούν τα περαιτέρω!
Πάντως Ναι. Το 09:00 είναι όπως το λες ζήτημα, αλλά και η εποχή δεν μας δίνει περιθώρια να ξεκινήσει το Event πολύ πιο αργά.
Edit: Ξέχασα να γράψω ότι αποφασίσαμε να γίνει Σάββατο ώστε να μπορεί να γίνει και η απονομή-γλέντι-πάρτι χωρίς να σκεφτόμαστε ότι την επόμενη δουλεύουμε και να πάει αργά.
4. ''Δεν θα αλλάξω τη διοργάνωση, απορίες έχω.''
Προσωπικά μιλώντας είναι φουλ ευπρόσδεκτες και οι απορίες και οι προτάσεις και δεν θα το πάρω από κανέναν στραβά να ρωτήσεις-προτείνει ότι θέλει, ο μόνος σκοπός είναι να κάνουμε κάτι διαφορετικό και να χαβαλεδιάσουμε !
Τελευταία τροποποίηση από CorpseAlive; 19/07/2024 στις 19:46.
The Dirty Harry
Δεν μπορώ να στο απαντήσω γιατί εμείς δεν θα σας βγάλουμε την διαδρομή.
Ουσιαστικά θα υπάρχουν στον Χάρτη ΠΟΛΛΑ σημεία (μπορεί και 70 ) που μπορείτε να κατακτήσετε αλλά αυτό θα το επιλέξετε εσείς.
Δεν χρειάζεται να τα κατακτήσετε όλα, κάποιος π.χ. που θα έρθει για τον χαβαλέ μπορεί απλά να πάει σε 10 και να πίνει μπύρες μετά.
Ουσιαστικά η ομάδα σας θα κανονίσει την διαδρομή για αυτό θα σας δώσουμε τον χάρτη, τους γρίφους και τις δοκιμασίες τουλάχιστον 2 μέρες πριν για να καταστρώσετε το σχέδιο σας.
The Dirty Harry
Αφού σ'r's τότε γιατί κάνεις τη δύσκολη μωρρρη;
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Κύριοι και κυρίες , κάνατε τα μπάνια σας και τα ταξίδια σας , ήρθε όμως η ώρα να κατακτήσουμε τα βουνά (Κυρίως τις ταβέρνες) της πανέμορφης Αρκαδίας .
Θα μείνει ανοιχτό το θέμα της Βουνίσιας μέχρι τέλος του μήνα (με το ανάλογο ρίσκο του να κανονίσουμε την διαμονή τελευταία στιγμή) , παίξτε μπαλίτσα με τις ομάδες, δηλώστε συμμετοχή οι σόλο αναβάτες στα ανάλογα θέματα !
The Dirty Harry
Σε αυτά δηλαδή:
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος ή να γνωρίζω αν υπάρχει κάποια άλλη προηγούμενη συνεννόηση μήπως τα.. "παντρέματα" δεν είναι και τόσο πολύ επιτυχημένα ή έχει γίνει λάθος συνδυασμός; Δεν βλέπω συμφωνία ούτε στο ρυθμό ούτε στο είδος της διαδρομής....
Συγγνώμη, σε λάθος νήμα δημοσιεύθηκε.... Μιλάω για τα "παντρέματα" των solo αναβατών.
Οι διαχειριστές παρακαλούνται να μεταφέρουν το σχόλιο στο σωστό νήμα...