Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Προβληματισμός χώρου σε αγορά Joyride 300 2023- Γνώμες

Νέο μέλος
    φιλε μου αχω το ιδιο μηχανακι κ γυρω στα 70 χλμ μου τρεμει το τιμονι ,μηπως παρατηρησες στο δικο σου κατι σχετικο¨
    επισης γυρω στα 2000χλμ ειχα διαροη λαδιων απο τη αριστερη μπουκαλα

Aυτο με την μπουκαλα μπορει να τυχει σε οποιοδηποτε μηχανακι μικρο ή μεγαλο και απο την στιγμη που ειναι και με λιγα χλμ, πρεπει να δεις τι το προκαλεσε .Στην εγγυηση δεν ειναι ?

Οσο για το τρεμουλο στο τιμονι ....
    Και το δικο μου στα 70 αρχιζε και επαιζε...οχι παντα .
    Το καταλαβα οταν αλλαξα ελαστικα και αφησα τα χερια να δω πως ειναι .παρατηρησα το τρεμουλο στα 70 ,αλλα .... Αν ακουμπουσα το τιμονι και ξανααφηνα χερια σταματαγε .
    Πηγα πισω στο βουλκαν και ξανακοιταξαμε ζυγοσταθμιση και πιεσεις , αλλα το ξαναεκανε .
    Λεω ...αφου οταν το ακουμπαω σταματαει , πιεσεις οκ ...Αρα λαιμος που να θελει κανενα σφιξιμο ΔΕΝ ειναι ...και πηγα στο εξουσ/νο συνεργειο.
    Μου λεει ο τυπος πως του εχει ξανατυχει και το διορθωσε με μεγαλυτερα αντιβαρα τιμονιου .
    Το κανουν και αλλα δηλ .
    Το δικο μου , χωρις να το χω πειραξει , μολις εκατσαν λιγο τα νεα ελαστικα ,δεν το ξαναεκανε μεχρι σημερα .
    Εκτος απο αντιβαρα μου ανεφερε και για καθρεπτες και ζελατινα που ειναι μεγαλη .
    Δεν παιζει να πηγαινεις χωρις καθρεπτες , αλλα αν τους βγαλεις μου ειπε δεν θα στο κανει ...εχει να κανει με αεροδυναμικη και πως με αντιβαρα πιο βαρια εχει διορθωσει το προβλημα σε αλλο μηχανακι .
    Εμενα σταματησε να το κανει οπως σου ειπα αλλα και παλι αφου δεν ειναι κατι , δεν με ενοχλει .

Με την μπουκαλα τί εκανες ?
    Τελευταία τροποποίηση από Lioulios; 16/06/2024 στις 01:52.

Και μιας και ειμαστε σε θεμα με joyride 300 , θα βαλω και αυτη την μοντα που εκανα με ιδεες απο δω μεσα , αν ενδιαφερει καποιον και θελει να κανει κατι παρομοιο με τον χωρο κατω απο τη σελα

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=163523

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20240516_111714.jpg 
Προβολές:	149 
Μέγεθος:	53,9 KB 
ID:	453879

To ls2 vector 2 που ειναι 22.06 ...δεν μπαινει στον κουβα και να κλησει ευκολα .
    Δεν το ζορισα , απλα το δοκιμασα ετσι για το γαμωτο

Νέο μέλος
    Η διαροη στην μπουκάλα φτιάχτηκε με την εγγύηση αλλά τό τρέμουλο έχει επιδεινωθεί.πηγα για έλεγχο τίς Ρόδες αλλά είναι οκ κ από την στιγμή που τρέμει σε συγκεκριμένες στροφές μάλλον πρέπει νά έχει νά κάνει με το δέσιμο τού κινητήρα στο μηχανάκι

Εγω δεν προκειται να το πειραξω ή να κανω κατι , αλλα αν θες βγαλε τους καθρεπτες και τσεκαρε το ή βαλε πιο βαρυα αντιβαρα στο τιμονι.

Απο τη στιγμη που μου το κανει στιγμιαια σε αυτα τα χιλιομετρα ... Και οταν πιασω το τιμονι , σταματαει και δεν το ξανακανει , δεν με ανησυχει.

Εξακολουθω να πιστευω πως ειναι το καλυτρρο σκουτερ που ειχα ποτε για τις δικες μου παντα αναγκες .

μιας και το μετατρεψαμε το θεμα σε τρεμουλο τιμονιου ας πω και εγω την εμπειρια μου

citycom 300s ετρεμε με τα μαμα λαστιχα σε μεγαλο βαθμο , οταν αλλαχθηκαν με dunlop scootsmart μειωθηκε παρα πολυ καποια στιγμη εβαλα ενα σετ πισω αμορτισερ YSS (100€) και εξαφανιστηκε τελειως μιας και ηταν λιγο σκληροτερα το μηχανακι ηταν λιγο πιο ψηλο πισω, έχοντας και εμπειρια με το K6 (LEGENDARY) που ετρεμε τιμονι γυρω στα 180-200 με τα μαμα λαστιχα που ηταν 190/50 και το τρεμουλο εξαφανιστηκε όταν έβαλα 190/55 , θεωρω ότι είναι θέμα γεωμετρίας οταν χρειαστει να λύσω μπροστα θα δοκιμασω να ρίξω λιγο τα καλαμια αν υπάρχει χώρος 2-3mm και να δω πως θα συμπεριφερθει

my 2c
    Sekundu s`agapune n`agapisi

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Εγω δεν προκειται να το πειραξω ή να κανω κατι , αλλα αν θες βγαλε τους καθρεπτες και τσεκαρε το ή βαλε πιο βαρυα αντιβαρα στο τιμονι.

Απο τη στιγμη που μου το κανει στιγμιαια σε αυτα τα χιλιομετρα ... Και οταν πιασω το τιμονι , σταματαει και δεν το ξανακανει , δεν με ανησυχει.

Εξακολουθω να πιστευω πως ειναι το καλυτρρο σκουτερ που ειχα ποτε για τις δικες μου παντα αναγκες .
    πραγματι δεν υπαρχει αλλο με ισιο πατωμα 16 τροχο και 25+ άλογα το βλεπω και για μένα αν αλλαξω το citycom

**To SH είναι πανακριβο
    Sekundu s`agapune n`agapisi

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια σε αγορά scooter
    από salo στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2011, 01:15
  2. Βοήθεια σε αγορά ΕR-6f
    από ανωνυμος στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2010, 23:09