Σελίδα 15 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 218 από 218

Θέμα: Βιντεό μας από Track days κλπ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    τι εργαλειο καβαλας ρε φιλε!!Που παμε και μεις με 1000αρι 20ετιας..Οχι οτι το κανω καλα το μηχανακι,ποσο μαλλον ενα τετοιο σαν το δικο σου

YEC Το avatar του/της alexk
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billyka Προβολή μηνύματος
    τι εργαλειο καβαλας ρε φιλε!!Που παμε και μεις με 1000αρι 20ετιας..Οχι οτι το κανω καλα το μηχανακι,ποσο μαλλον ενα τετοιο σαν το δικο σου
    Ευχαριστώ να είσαι καλά.
    Πάντως έχω και R1 2008 και μου αρέσει πολύ και αυτό !
    www.clubcsl.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Ολα ωραια ειναι ακομα και μηχανακια του 90+..Αλλα τα καινουργια ειναι εξωτικα!

Παλαιό μέλος
    Ένα βίντεο από την τελευταία προπόνηση στο Νέο Ρύσιο (Drivepark). Μπήκα στα 52" για πρώτη φορά με το KTM και νιώθω πως είναι κανά δύο σημεία που δεν τα προσέγγισα ιδανικά, οπότε με παίρνει να κατεβάσω κι άλλο.
    Αν έχετε κάποια κριτική για την οδήγησή μου θα ήθελα πολύ να την ακούσω (το βίντεο είναι πολύ μικρό, ένας γύρος είναι μόνο).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Ένα βίντεο από την τελευταία προπόνηση στο Νέο Ρύσιο (Drivepark). Μπήκα στα 52" για πρώτη φορά με το KTM και νιώθω πως είναι κανά δύο σημεία που δεν τα προσέγγισα ιδανικά, οπότε με παίρνει να κατεβάσω κι άλλο.
    Αν έχετε κάποια κριτική για την οδήγησή μου θα ήθελα πολύ να την ακούσω (το βίντεο είναι πολύ μικρό, ένας γύρος είναι μόνο).
    Ωραία ροή και σύνδεση των τομέων της πίστας Πέτρο, σε κάποια σημεία το RC φαίνεται κομμένο και ραμμένο και πολύ ευχάριστο για τη συγκεκριμένη χρήση οπτικά τουλάχιστον

στίψ'το Πέτρο!
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsber Προβολή μηνύματος
    Ωραία ροή και σύνδεση των τομέων της πίστας Πέτρο, σε κάποια σημεία το RC φαίνεται κομμένο και ραμμένο και πολύ ευχάριστο για τη συγκεκριμένη χρήση οπτικά τουλάχιστον
    Του ταιριάζει όντως πολύ η πίστα αυτή. Το μόνο που έχω να του "προσάψω" είναι πως ένα τσικ πιο μακρύ γρανάζωμα θα μου γλυτωνε δύο-τρία ανεβασματα από δεύτερα σε τρίτη που γίνονται για ελάχιστα μέτρα πριν από φρένα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    στίψ'το Πέτρο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Του ταιριάζει όντως πολύ η πίστα αυτή. Το μόνο που έχω να του "προσάψω" είναι πως ένα τσικ πιο μακρύ γρανάζωμα θα μου γλυτωνε δύο-τρία ανεβασματα από δεύτερα σε τρίτη που γίνονται για ελάχιστα μέτρα πριν από φρένα.
    Ε καλά, αυτά ισχύουν για όλες τις πίστες και όλες τις μοτοσικλέτες, να ήταν λίγο πιο κοντό στη φουρκέτα, λίγο πιο μακρύ στην παρατεταμένη...

Για αυτό βλέπω τα κουλάδια στο MotoGP με τους 23 μηχανικούς ανά μοτοσικλέτα και εκνευρίζομαι

Σελίδα 15 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 555
    Τελευταίο μήνυμα: Χθες, 12:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ