Εικόνες άγριας ομορφιάς και ο Κούτουπας πολύ εντυπωσιακός,μπατόν βλέπω δεμένο στο μηχανάκι,καλόλιωτο το καινούργιο λαστιχάκι,καλή συνέχεια!
Εικόνες άγριας ομορφιάς και ο Κούτουπας πολύ εντυπωσιακός,μπατόν βλέπω δεμένο στο μηχανάκι,καλόλιωτο το καινούργιο λαστιχάκι,καλή συνέχεια!
Πραγματικά, βλέποντας τις φωτό και τα βίντεο του Βilly, έχω την αίσθηση ότι ζω σε κάποια άλλη χώρα!
Βασίλη στα σοβαρά τώρα,μήπως θα έπρεπε να σκεφτείς να εκδόσεις ένα βιβλίο με τις ορεινές εξορμήσεις σου?
Είναι ανεκτίμητες αυτές οι αναβάσεις και κόποι ζωής,δύσκολα θα βρει κάποιος κάτι παρόμοιο και επιβάλλεται να τις γνωρίσουν πολλοί περισσότεροι εκτός moto.gr.
Σοφές κουβέντες Γιώργαρε! Ας ευχαριστηθούμε το ταξίδι!
Να είσαι καλά Πάρη! Ναι έχω ξεκινήσει και παίρνω μπατον απο την Κρήτη και έπειτα. Κάνει δουλειά και βοηθάει πολύ αν και δεν το είχα σε εκτίμηση παλιότερα. Ίσως γερνάω!
Γεια σου Γιώργαρε!
Έχοντας ξεκινήσει την μοτοσυκλετιστική μου πορεία ασφάλτινα, αυτό που θα σου πω είναι ότι το σχόλιό σου είναι πολύ εύστοχο. Ναι η Ελλάδα μέσω των εναλλακτικών χωμάτινων διαδρομών και των ορεινών μονοπατιών είναι ουσιαστικά μια άλλη χώρα!
Νίκο θα εκδόσω ένα τρίτομο βιβλίο με τα 200 ψηλότερα βουνά της Ελλάδας. Ήδη έχω ολοκληρώσει τον 1ο τόμο και θα είναι έτοιμος σύντομα. Γιατί 3 τόμοι? Γιατί το υλικό είναι τεράστιο, το 1ο μέρος βγήκε 450 σελίδες σχεδόν.
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Πολύ ωραίο μέρος και δύσβατο.
Είχα αρχίσει να ανησυχώ που δεν είχες ανεβάσει εξόρμηση την προηγούμενη εβδομάδα.
Χαίρομαι που είσαι καλά!!
Ευχαριστούμε για τις όμορφες εικόνες!!!