λοιπόν πλέον με χίλια και κάτι ψιλά χιλιόμετρα , έγινε το σερβις των χιλίων χιλιομέτρων σε εξουσιοδοτημένο , πήραμε και την σφραγίδα μας
και συνεχίζουμε , ευλαβικά έχω ακολουθήσει τις υποδείξεις του κατασκευαστή για το στρώσιμο του κινητήρα , εντάξει χρειάζεται λίγη υπομονή για να γίνει σωστά , αλλά βοηθάει αρκετά το γεγονός ότι είναι δικύλινδρο με πολύ γεμάτες χαμηλομεσαίες και καλή ροπή από χαμηλά οπότε στην καθημερινή μετακίνηση είναι εύκολο να παραμείνεις στο όριο στροφών που προβλέπεται , εντυπώσεις , πολύ καλά φρένα , για το abs θα το δούμε , αχρείαστο να είναι , συμπεριφορά στον δρόμο άψογη , σταθερό σε πορεία και σε στροφές , συντονισμούς προς το παρόν και στο εύρος των στροφών που το πάω δεν έχει , ανεμοκάλυψη καλή αν και δεν έχω οδηγήσει ακόμα με πολύ δυνατό άνεμο , ΄στην οδήγηση δεν με κουράζει , θα αναφέρω στο μέλλον όταν θα κάνω μεγαλύτερες αποστάσεις , sport χαρακτηριστικά και πολύ ευκολοδήγητο , πολύ άνετο μέσα στην κίνηση , θεωρώ από τα καλύτερα sport all around στην κατηγορία και σίγουρα κατάλληλο για καθημερινή χρήση , πολύ άνετο επίσης και στις μανούβρες σε στάση , το προτείνω ανεπιφύλακτα σε νέους αναβάτες για την είσοδο τους στην sport μεσαία κατηγορία , αλλά και για πιο έμπειρους αναβάτες που θέλουν κάτι πιο εύκολο και καθημερινό με ροπή από χαμηλά και επιλέγουν να μείνουν στις sport μοτοσυκλέτες , κατανάλωση δεν έχω μετρήσει ακόμα , φαντάζομαι θα έχω καλύτερη εικόνα όταν ανοίξει περισσότερο ο κινητήρας , σίγουρα ένα ταξιδάκι είναι απαραίτητο , θα γίνει μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες και ελπίζω για το μέλλον να το δούμε πως πάει και σε πίστα , για τα υπόλοιπα θα ενημερώσω στην πορεία , καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους μας , παρακάτω φωτογραφίες από την "κάμπια"
μετά το σέρβις σε εξουσιοδοτημένο , το πλύσιμο , το γυάλισμα και την λίπανση σε εξειδικευμένο πλυντήριο μοτο