sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Πρέπει σε κάποια φάση να κάτσω να γράψω σχετικά με το Pantah μου. Πως το πήρα πριν 4 χρόνια, πως αναβιώθηκε κλπ.
Είναι όντως φοβερή μοτοσυκλέτα για την εποχή της και στρίβει πολύ καλά, έτσι μπορείς να εκμεταλλευθείς τον κινητήρα που έχει αρκετά καλή ιπποδύναμη για V2 αερόψυκτο 583 κυβικών, 61 ίππους έλεγε η Ducati, καλό εύρος λειτουργίας και καλό κιβώτιο.. Το όριο στις περισσότερες περιπτώσεις είναι απο το μαμα πηρούνι που έχει το δικό μου.
Με άλλο πηρούνι παει πολύ καλύτερα!
Να πω επίσης οτι στην 2η ημέρα του trackday σταμάτησε να φορτίζει την μπαταρία και την φόρτιζα στα πιτς με φορτιστή.
Κατι που έχει ξανασυμβεί κι έχει επισκευασμένο ανορθωτή.
Επίσης οι μόνες μετατροπές που έχει είναι:
- Πιο χοντρό λαδι στο πηρούνι
- Γέφυρα πηρουνιού Tarozzi δανεική απ τον φίλο norbil
- Σωληνάκια φρένων
- Τρόμπα εμπρός φρένου απο KTM Duke 690
- Racing Αμορτισέρ πίσω που το εχουν σηκώσει και λίγο
- Κατεβασμένες τιμονοπλακες
- Φιλτροχοάνες ΚΝ
Εχει βγεί το κεντρικό stand για το trackday, κι έχω βγάλει το μαξιλαράκι απο το καβούκι της σέλλας ώστε να χωράω.
Επίσης πίσω φτερό με τα πίσω φώτα/φλας κλπ εχουν βγεί.
Την 2 σε 1 Konti την είχε οταν το πήρα, ή είχε γίνει ειδική παραγγελία ή την είχε βαλει μετά ο 1ος ιδιοκτήτης.
Εχει ακόμα την original αλυσίδα αφού έχει πολύ λίγα χιλιόμετρα από καινούριο. Είναι 530 της εποχής προ Oring!
Επίσης ειναι σημαντικό οταν βλέπετε τα video να έχετε υπ όψιν οτι εγώ ξέρω την πίστα σε αρκετά καλό βαθμό ενω οι ξένοι οδηγοί ήρθαν στις Σέρρες για πρώτη φορά!
Ο συναγωνισμός με τον Γάλλο με το 3κύλινδρο Triumph 750 ήταν ότι έπρεπε για να πάμε και οι 2 λίγο πιο γρήγορα.
Πρώτη φορά καβάλησα το Pantah στις Σέρρες και το καταευχαριστήθηκα.
Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 12/10/2019 στις 13:02.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957