Όχι, ο λόγος είναι ότι δν ξέρω τι να πειράξω με την έννοια ότι πέραν από το λάστιχο δν με ενοχλεί κάτι. Η απότομη μεταβολή του βάρους και τα χουφτώματα στο γκάζι είναι ο λόγος που έχω βάλει το sport setting που δίνει η ΚΤΜ.
Όχι, ο λόγος είναι ότι δν ξέρω τι να πειράξω με την έννοια ότι πέραν από το λάστιχο δν με ενοχλεί κάτι. Η απότομη μεταβολή του βάρους και τα χουφτώματα στο γκάζι είναι ο λόγος που έχω βάλει το sport setting που δίνει η ΚΤΜ.
Καλό θα ήταν να δεις τι κάνει κάθε ρύθμιση στην ανάρτηση...
Η σωστή ρύθμιση ανάρτησης είναι μία διαδικασία που την μαθαίνεις με τον καιρό. Δεν διαβάζεις μόνο πχ ένα βιβλίο και άρα ξέρεις να τη ρυθμίζεις. Χρειάζεται εμπειρία που έρχεται με δοκιμές. Το καλό είναι ότι στη χώρα που είσαι, θα έχεις την ευκαιρία να την αποκτήσεις. Μπορείς να ξεκινήσεις με τις ρυθμίσεις της ΚΤΜ και από εκεί να τις φέρεις στα μέτρα σου.
Μία άλλη λύση είναι να αποταθείς σε έναν επαγγελματία που σίγουρα υπάρχει.
Τι χρήση κάνεις στη μηχανή;. Πας αποκλειστικά πίστα ή βγαίνεις και βόλτα;
«Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
You will never be arrested #58
Nα σηκώσω λίγο το θέμα για να ρωτήσω μια απορία που ντρέπομαι;
Φαντάζομαι όπως σε όλους τους αγνούς μοτοσυκλετιστέ μου αρέσει η χάραξη που έχουν τα βροχολάστιχα για πίστα...
όπως τα dunlopKR, michelin power rain, metzeler racetec rain
Θέλω να ρωτήσω τι προσδόκιμο χιλιομέτρων έχουν για καθημερινή χρήση σε μοτό καμιά 200kg
Φαντάζομαι ακούγεται ανέκδοτο στους φίλους που ασχολούνται με το σπορ αλλά ρε παιδιά, αν δεν είναι τέρμα επικίνδυνο,
να μην την κάνω μια φορά να μου φύγει ο καημός; χειμώνας έρχεται (τρελά άκυρη δικαιολογία )
Εγώ φοβαμαι ότι μπορεί να υπερθερμανθουν και να ανοίξουν με αποτέλεσμα την πτώση...
Αν το λάστιχο έχει τις προδιαγραφές για το βάρος της μηχανής σου δεν θα έχεις θέματα. Έχω δει τα παρακάτω λάστιχα σε xt, strada, versus και δεν θυμάμαι σε τι άλλο. Προσωπικά δεν τα έβαλα ποτέ αν και το ήθελα. Σε ξένα forums λένε καλά λόγια, απλά τελειώνουν για πλάκα λόγο πολύ μαλακία γομας.
https://www.elastikaleader.gr/elasti...-17-69h-729927
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Όντως φαίνεται λίγο ρίσκο μιας και φιτιλιάζουν αν δεν βρέχονται, τουλάχιστον από ότι βλέπουμε στην τηλεόραση...
Γιατί δεν ρωτάς σε λαστιχάδες που έχουν αγωνιστική εμπειρία, να σου πουν μια γνώμη?
Βρες μεταχειρω rain ζευγάρι απο αγωνιζόμενο (στειλε μνματα αβέρτα), βαλε τη μοτο σε σταντ, βγαλε οσες φώτο τραβαει η ψυχή σου, βγαλε τα rain, βαλε ενα ζευγαρι καινούρια δρομίσια, καλο χειμώνα.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Θα υπερθερμανθούν πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να γλιστράνε και να διαλυθούν. Μέσα σε μια βόλτα.
Think faster than you ride
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, καταλαβαίνω πως δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός των προδιαγραφών τους.
Εδώ ένα βίντεο που κάνει εικόνα όσα περιγράφετε για λάστιχα πίστας βροχής σε στεγνή πίστα.