Με αφορμη το ποστ του dirty μου ηρθε στο μυαλο ενας προβληματισμος και ενα ερωτημα....σας το αναλυω:
Οπως εχουμε συζητησει πανπολλες φορες στο παρελθον το θεμα κρανους για τον αναβατη ειναι το α και το ω οσον αφορα την κινηση ειτε στη πολη ειτε σε βολτα εκτος πολης.
Οσοι απο μας εχουν εχουν καποιο συντροφο μονιμο η οχι ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι εχουν φροντησει τουλαχιστον αν οχι για την αγορα πληρους εξοπλισμου αλλα τουλαχιστον ενος κρανος , για τις δικαβαλες εξορμισεις.
Και ερχομε στο θεμα που συζητουσα με ενα φιλο τις προαλλες οσον αφορα το γεγονος που μας τυχαινει συχνα να βρισκουμε καποιον ειτε στη δουλεια ειτε στο καφε αντρας η γυναικα που μας ζηταει να τον παμε καπου στα γρηγορα ...ακολουθει ο εξης διαλογος
.........ρε συ μακη με πετας μεχρι το σπιτι μια στιγμη να μην παιρνω ταξι.....
Και εδω ειναι ο προβληματισμος μου ...τι του απαντας του ανθρωπου του ανιποψιαστου στο κινδυνο...εννοειτε οτι δεν μπορεις να κουβαλας παντα ενα δευτερο κρανος μαζι σου και αν ειναι και φιλος αντε να του εξηγησεις χωρις να παρεξηγηθει η να φας το δουλεμα της ζωης σου...τι κανεις σε αυτη την περιπτωση; εχεις σκεφτει ποτε οτι εχεις ευθυνη γιαυτον που ανεβαζεις στη μοτοσυκλετα σου ....και φαντασου το παραπανω ερωτημα να στο κανει γυναικα και μαλιστα αγνωστη πριν λιγο , που γνωριστηκατε στο καφε η στο μπαρ !
Για πεστε ρε παιδακια υπαρχει και αυτη η πιθανοτητα ...η με εχει βαρεσει κανονικα ο ηλιος