Σελίδα 44 από 44 ΠρώτοΠρώτο ... 34394041424344
Προβολή αποτελεσμάτων 646 έως 655 από 655

Θέμα: ΜΕ ΕΙΔΑ Vol III

Μέλος Το avatar του/της asxetost
    Καλά είναι, έπεσα στο μοναδικό χαντάκι με ξερά χορτάρια σε ακτίνα πολλών χλμ. στην περιοχή.
    Και φυσικά χτύπησα στο μοναδικό σημείο που είχα εκτεθειμένο από εξοπλισμό, στο γόνατο.- κάποιος θα αγοράσει σύντομα επιγονατίδες ή παντελόνι.
    Αλλά οκ, έχω χτυπήσει πολύ χειρότερα με το ποδήλατο που είχα όταν ήμουν 8.
    2 γρατζουνιές στο καπάκι του συμπλέκτη, μια βάση φερινγκ έφαγε τσαμπουκά.
    Αυτά.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από asxetost Προβολή μηνύματος
    Καλά είναι, έπεσα στο μοναδικό χαντάκι με ξερά χορτάρια σε ακτίνα πολλών χλμ. στην περιοχή.
    Και φυσικά χτύπησα στο μοναδικό σημείο που είχα εκτεθειμένο από εξοπλισμό, στο γόνατο.- κάποιος θα αγοράσει σύντομα επιγονατίδες ή παντελόνι.
    Αλλά οκ, έχω χτυπήσει πολύ χειρότερα με το ποδήλατο που είχα όταν ήμουν 8.
    2 γρατζουνιές στο καπάκι του συμπλέκτη, μια βάση φερινγκ έφαγε τσαμπουκά.
    Αυτά.
    Τώρα το μηχανάκι που σε είδε έτσι τσαμπούκα , παίζει και να κόψει τις μαλακίες και να στρώσει.

Ελπίζω να είναι όλα καλά και από εδώ και πέρα πάντα όρθιος
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Αφηρημενος θα ήσουν...!

Τέλος καλό όλα καλά αφου δεν χτυπησες εσύ και δεν είχες σοβαρή ζημιά, μην το πεις ουτε του παπα.

Με τόσα που γίνονται ο κόσμος απλά προσπερνάει.

Τωρα ειδα οτι χτυπησες ελαφρα (απ'οτι κατάλαβα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από asxetost Προβολή μηνύματος
    Με είδα να πέφτω με καμιά 50άρα.
    Δεν ξέρω πώς ακριβώς δεν κατάφερα να κατεβάσω, μάλλον δεν κλώτσησα αρκετά πειστικά το λεβιέ, πριν από στροφή και μέχρι να καταλάβω τι έγινε
    Με είδα επίσης να βγάζω το μηχανάκι από το χαντάκι που έφυγε μόνος μου γιατί κανείς κουτάκιας δεν με βοήθησε και να συνεχίζω τη βόλτα μου.
    Περαστικά, όπως έχουμε ξαναπεί συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αυτά.

Καλό είναι που ξέρεις ή υποψιάζεσαι έστω γιατί έπεσες, συνεχίζεις πιο έμπειρος και αρματωμένος, τα κάνεις όλα πριν τη στροφή, μπαίνεις αργά - βγαίνεις γρήγορα!

Αυτό με τα ζώα που γίνεται ατύχημα μπροστά τους και κορνάρουν γιατί βιάζονται είναι ό,τι πιο ελεεινό δυστυχώς, έχω παρκάρει τη μηχανή διαγωνίως με τα αλάρμ αναμμένα κάνα δυο μέτρα μπροστά από πεσμένο μοτοσικλετιστή για να μην περνούν τα εμέσματα σπινιάροντας δίπλα απ' το κεφάλι του

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    Περαστικα και αγυριστα φιλε!
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Ιπτάμενο Μέλος Το avatar του/της Kepler Fun
    Με είδα να παίρνω προσφορά για ανταλλαγή του σκούτερ με καινούργιο NC750X από γνωστό έμπορα με πολλά καταστήματα στην Αθήνα.

Το σκούτερ (άριστη κατάσταση, λίγα χλμ, το πιο εμπορικό μοντέλο) -40% σε σχέση με τις τιμές του Car και το καινούργιο ακατέβατο, για ένα κομμάτι που είναι στο μαγαζί και έχουν ανέβει πάνω του εκατοντάδες κώλοι (το πίσω κάθισμα με γρατζουνιές απο παπούτσια) και έχει ήδη ως μοντέλο ανανεωθεί.

Ευχαριστώ δεν θα πάρω........ αλλά πως επιβιώνουν ?
    'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kepler Fun Προβολή μηνύματος
    Με είδα να παίρνω προσφορά για ανταλλαγή του σκούτερ με καινούργιο NC750X από γνωστό έμπορα με πολλά καταστήματα στην Αθήνα.

Το σκούτερ (άριστη κατάσταση, λίγα χλμ, το πιο εμπορικό μοντέλο) -40% σε σχέση με τις τιμές του Car και το καινούργιο ακατέβατο, για ένα κομμάτι που είναι στο μαγαζί και έχουν ανέβει πάνω του εκατοντάδες κώλοι (το πίσω κάθισμα με γρατζουνιές απο παπούτσια) και έχει ήδη ως μοντέλο ανανεωθεί.

Ευχαριστώ δεν θα πάρω........ αλλά πως επιβιώνουν ?
    επιβιωνουν διοτι πουλανε,και πουλανε διοτι παρ ολα αυτα που προσφερουν ο κοσμος αγοραζει,και ο κοσμος αγοραζει διοτι...........................................
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Με είδα στα διόδια της Εγνατίας,να αντιλαμβάνομαι ότι λείπει το πλαστικό καπάκι σέλας συνοδηγού (μονόσελο)...Είχα δει ότι έλειπε η μία από τις δύο βίδες που το συγκρατούν πάνω στην μεταλλική ράγα που κουμπώνει,αλλά δεν πίστευα ότι θα μου έφευγε από τον αέρα.Ελπιζω μόνο να μην χτύπησα κανέναν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Άσχετο αλλά ένοιωσα τρομερη ικανοποίηση.
    Με είδα να τερματίζω το 10αρι του μαραθωνίου. Ωραία αίσθηση να μπαινεις στο Καλλιμάρμαρο.
    Ήταν η πρώτη μου φορά.

Δεν είναι κάτι σπουδαιο τα 10 αλλά για μένα ήταν σαν άθλος. Με ελάχιστες προπονήσεις μην έχοντας ξεπεράσει ποτέ τα 6.5-7χλμ, το έβγαλα με καλό -τηρουμένων των αναλογιών- χρόνο, πέρα των προσδοκιών μου.

Και του χρόνου.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Super Moderator
    Μπράβο Γιώργο!

Σελίδα 44 από 44 ΠρώτοΠρώτο ... 34394041424344

Παρόμοια θέματα

1. Με είδα... Vol II
    από amyroukai στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1497
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2023, 21:54
  2. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου