Είστε ωραίοι στα χώματα με τα χωματερά! Μπράβο ρε παιδιά
Είστε ωραίοι στα χώματα με τα χωματερά! Μπράβο ρε παιδιά
Ένα Rieju 300 και 2 GasGas ένα 05 ec300 κι ένα 07 ec250 όλα δίχρονα κάτω από πολύ γνωστή λεωφόρο της Αττικής.
Τα Rieju είναι ακριβώς ίδια με την τελευταία γενιά των ισπανικών GasGas . Μετά την αγόρασε η ΚΤΜ και βγάζει τα τα ec σαν exc σε κόκκινο χρώμα. Εξαιρετικό μηχάνημα το Rieju και με τις καλές kayaba μπρος πίσω δεν μασάει τίποτα.
Το δικό μου 300ρι με τον μαμά θάλαμο διαστολής και το μακρύ τελικό έχει γίνει απολαυστικό αφού έχει ροπή από το μηδέν κάτι που το κάνει πολύ ευχάριστο στα μονοπατια. Επίσης δεν ακούγεται δυνατά αλλά έχει αυτό το πορωτικό ήχο των μεγάλων δίχρονων μοτέρ.
Το μηχανάκι το πήρα με ολόκληρη την εξάτμιση αλλαγμένη με μια spes και από την αρχή με ενοχλούσε ο έντονος θόρυβος. Μου πήρε αρκετό καιρό να βρω το μαμά τελικό το μακρύ παρότι οι περισσότεροι έχουνε βάλει αφτερ δεν είχαν κρατήσει την γνήσια.
Έκανε μεγάλη διαφορά και ο γνήσιος σαλίγκαρος ο οποίος είναι και πιο ανθεκτικός στα χτυπήματα. Δεν ξέρω γιατί τα άλλαξε ο προηγούμενος αλλά με τις αφτερ χαμηλά έχασε σίγουρα δύναμη και κέρδισε ψηλά που σε ένα 300 δίχρονο που έχει ούτως ή άλλως πολύ δύναμη το λες και ανούσιο.