Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Καιρός ήταν....

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Ευθύνη και ρίσκα υπάρχουν σε κάθε κίνηση
    Όμως ευθύνη της κάθε κυβέρνησης είναι να καλυτερεύει τις συνθηκες μετακίνησης, τα μοντέλα είναι υπαρκτά δε λεω να ανακαλύψουν την Αμερική.
    Τόσα χρόνια αντί να πετάνε του κόσμου τα λεφτά στα μπουλεβαρτα θα μπορούσαν να σχεδιάσουν ένα ποδηλατόδρομο της προκοπής μπας και μειωθούν ρύποι και κωλαμαξα από τα κέντρα των πόλεων
    Ε, ας φτιάχναν και ασφαλές διαβάσεις, με φρεσκοβαμμένες σημάνσεις να περιορίσουν να παρασυρσεις….

ή στη τελική να μας δίνουν κυκλικά 2 βολτες το χρόνο από ένα ραφαλ ή να μας μετέφεραν «τζαμπανταν» για τις διακοπές του Αυγούστου στα νησιά με τα μπελαρα

Το ένα δεν γίνεται το αλλο δε γίνεται…κάπου ώπα…
    Για τις διαβάσεις μιλώντας... Στην Δεκελείας, κατά μήκος του άλσους υπάρχουν 4 διαβάσεις, μια χαρά βαμμένες, με τα όλα τους, όσοι περνάνε από αυτές κινδυνεύουν να τους πατήσουν! Κανείς δεν τις σέβεται, τι ψάχνουμε τώρα....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Για τις διαβάσεις μιλώντας... Στην Δεκελείας, κατά μήκος του άλσους υπάρχουν 4 διαβάσεις, μια χαρά βαμμένες, με τα όλα τους, όσοι περνάνε από αυτές κινδυνεύουν να τους πατήσουν! Κανείς δεν τις σέβεται, τι ψάχνουμε τώρα....
    Ποτε ειδες να γραφουν καποιον που δεν σταματησε σε διαβαση πεζων; Ποτε ειδες να γραφουν για ταχυτητα 58χαω σε οριο 50; Ποτε; Ε τοτε πως θες να σεβαστουν ορια και διαβασεις;
    Φιλος εφαγε προστιμο 70€ στο Ροτερνταμ γιατι πηγαινε με 56 σε οριο 50!
    Αλλος στην Γερμανια εχασε το διπλωμα οδηγησης για ενα μηνα λογω 2 ή 3ων παρομοιων κλησεων

Ας βαλουν 5-6 καμερες να γραφουν για ταχυτητα στον αστικο ιστο και σε ενα μηνα θα εχουν τα χρηματα να τις κανουν 50. Ενα χρονο μετα θα εχουμε γινει Ελβετια σε ο,τι αφορα αυτο. Μετα οι διαβασεις πεζων , μετα τα φαναρια, κλπ

Δεν υπαρχουν μυστικες συνταγες, ουτε δουλευει η παιδεια απο μονη της, αυτα ειναι παραμυθια. Μονο ο φοβος του προστιμου σε κανει ανθρωπο.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PaNick67 Προβολή μηνύματος
    Δεν υπαρχουν μυστικες συνταγες, ουτε δουλευει η παιδεια απο μονη της, αυτα ειναι παραμυθια. Μονο ο φοβος του προστιμου σε κανει ανθρωπο.

Αυτό. Το καταλαβαίνει κανείς βλέποντας τους τουρίστες στα νησιά.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μέλος Το avatar του/της Dr.Monty
    To παλικάρι που εφυγε ηταν φίλος πολυ κοντινου μου ανθρώπου. 2 μερες πριν ήταν μαζι. Νεο παιδι ρε πουστη. Συγκλονιστικό

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PaNick67 Προβολή μηνύματος
    Ποτε ειδες να γραφουν καποιον που δεν σταματησε σε διαβαση πεζων; Ποτε ειδες να γραφουν για ταχυτητα 58χαω σε οριο 50; Ποτε; Ε τοτε πως θες να σεβαστουν ορια και διαβασεις;
    Φιλος εφαγε προστιμο 70€ στο Ροτερνταμ γιατι πηγαινε με 56 σε οριο 50!
    Αλλος στην Γερμανια εχασε το διπλωμα οδηγησης για ενα μηνα λογω 2 ή 3ων παρομοιων κλησεων

Ας βαλουν 5-6 καμερες να γραφουν για ταχυτητα στον αστικο ιστο και σε ενα μηνα θα εχουν τα χρηματα να τις κανουν 50. Ενα χρονο μετα θα εχουμε γινει Ελβετια σε ο,τι αφορα αυτο. Μετα οι διαβασεις πεζων , μετα τα φαναρια, κλπ

Πολύ λυπηρό αυτό που συνέβη, δυστυχώς αυτό που γράφεις είναι αλήθεια. Έχουν σκοπό να τοποθετήσουν κάμερες σε πολλά σημεία αλλά έχω την εντύπωση πως όλος αυτός ο όγκος παραβάσεων που θα δημιουργηθεί στο σύστημα δεν θα είναι διαχειρίσιμος. Ειδικά στα φανάρια θα πέσει πολύ κλάμα, όποιος πατάει διάβαση πεζών θα φωτογραφίζεται και θα ισχύει ότι πέρασε με κόκκινο... φαντάζεσαι τι έχει να γίνει;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Coyote.V Προβολή μηνύματος
    Πολύ λυπηρό αυτό που συνέβη, δυστυχώς αυτό που γράφεις είναι αλήθεια. Έχουν σκοπό να τοποθετήσουν κάμερες σε πολλά σημεία αλλά έχω την εντύπωση πως όλος αυτός ο όγκος παραβάσεων που θα δημιουργηθεί στο σύστημα δεν θα είναι διαχειρίσιμος. Ειδικά στα φανάρια θα πέσει πολύ κλάμα, όποιος πατάει διάβαση πεζών θα φωτογραφίζεται και θα ισχύει ότι πέρασε με κόκκινο... φαντάζεσαι τι έχει να γίνει;
    Φανταζομαι ναι και πειστευω οτι θα πεσουν οι πρωτες 100- 1000 κλησεις και ξαφνικα θα μαθουμε ολον τον ΚΟΚ που βολικα ξεχασαμε τοσα χρονια.

Δεν εχει σημασια αν θα ειναι διαχειρισιμο ολο αυτο, αρκει να στελνουν ξερω γω τις μισες κλησεις που βγαλανε φωτογραφια. Ειναι ακριβως οπως παμε εξω και ειμαστε κυριοι σε ολα. Επειδη ξερουμε οτι θα την φαμε την κληση μας, πειθαρχουμε. Αυτο αρκει.

Θα πω και το αλλο, πριν 26 χρονια εψαχνα στο Μοναχο να βρω μια διεθυνση και πως θα παω εκει. Ειχε νυχτωσει και ο καιρος ηταν βαρυς ετοιμος να ριξει καρεκλες, που εριξε λιγο μετα. Ειχα χαρτη της πολης στην μηχανη, σταματαγα, ξεκιναγα, εκοβα, ολα με φλας φυσικα, για να δω σε ποιον δρομο ειμαι, σε ποιον αριθμο κλπ

Αυτο που μου εκανε εντυπωση ομως ηταν οτι δεν ακουσα ουτε ενα κορναρισμα, ουτε μια βρισια, ή ενα μοτερ να βαραει νεκρες για να του αδειασω τον δρομο. Αργοτερα που το σκεφτηκα κατεληξα οτι δεν ηταν μονο ο σεβασμος στο οχημα, οι ξενες πινακιδες. Ηταν οτι ολοι πηγαιναν με 30 χαω που ηταν το οριο εκει , οποτε ο,τι και να εκανα δεν τους αιφνιδιαζα, δεν αναγκαζονταν να φρεναρουν αποτομα κλπ

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. καιρος ηταν!!!
    από mikes στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2011, 22:41
  2. Καιρος ηταν...
    από McTalas στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2008, 14:07
  3. 4 αγωνιστικη.....καιρος ηταν :)
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες