εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ποτε ειδες να γραφουν καποιον που δεν σταματησε σε διαβαση πεζων; Ποτε ειδες να γραφουν για ταχυτητα 58χαω σε οριο 50; Ποτε; Ε τοτε πως θες να σεβαστουν ορια και διαβασεις;
Φιλος εφαγε προστιμο 70€ στο Ροτερνταμ γιατι πηγαινε με 56 σε οριο 50!
Αλλος στην Γερμανια εχασε το διπλωμα οδηγησης για ενα μηνα λογω 2 ή 3ων παρομοιων κλησεων
Ας βαλουν 5-6 καμερες να γραφουν για ταχυτητα στον αστικο ιστο και σε ενα μηνα θα εχουν τα χρηματα να τις κανουν 50. Ενα χρονο μετα θα εχουμε γινει Ελβετια σε ο,τι αφορα αυτο. Μετα οι διαβασεις πεζων , μετα τα φαναρια, κλπ
Δεν υπαρχουν μυστικες συνταγες, ουτε δουλευει η παιδεια απο μονη της, αυτα ειναι παραμυθια. Μονο ο φοβος του προστιμου σε κανει ανθρωπο.
To παλικάρι που εφυγε ηταν φίλος πολυ κοντινου μου ανθρώπου. 2 μερες πριν ήταν μαζι. Νεο παιδι ρε πουστη. Συγκλονιστικό
Πολύ λυπηρό αυτό που συνέβη, δυστυχώς αυτό που γράφεις είναι αλήθεια. Έχουν σκοπό να τοποθετήσουν κάμερες σε πολλά σημεία αλλά έχω την εντύπωση πως όλος αυτός ο όγκος παραβάσεων που θα δημιουργηθεί στο σύστημα δεν θα είναι διαχειρίσιμος. Ειδικά στα φανάρια θα πέσει πολύ κλάμα, όποιος πατάει διάβαση πεζών θα φωτογραφίζεται και θα ισχύει ότι πέρασε με κόκκινο... φαντάζεσαι τι έχει να γίνει;
Φανταζομαι ναι και πειστευω οτι θα πεσουν οι πρωτες 100- 1000 κλησεις και ξαφνικα θα μαθουμε ολον τον ΚΟΚ που βολικα ξεχασαμε τοσα χρονια.
Δεν εχει σημασια αν θα ειναι διαχειρισιμο ολο αυτο, αρκει να στελνουν ξερω γω τις μισες κλησεις που βγαλανε φωτογραφια. Ειναι ακριβως οπως παμε εξω και ειμαστε κυριοι σε ολα. Επειδη ξερουμε οτι θα την φαμε την κληση μας, πειθαρχουμε. Αυτο αρκει.
Θα πω και το αλλο, πριν 26 χρονια εψαχνα στο Μοναχο να βρω μια διεθυνση και πως θα παω εκει. Ειχε νυχτωσει και ο καιρος ηταν βαρυς ετοιμος να ριξει καρεκλες, που εριξε λιγο μετα. Ειχα χαρτη της πολης στην μηχανη, σταματαγα, ξεκιναγα, εκοβα, ολα με φλας φυσικα, για να δω σε ποιον δρομο ειμαι, σε ποιον αριθμο κλπ
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ομως ηταν οτι δεν ακουσα ουτε ενα κορναρισμα, ουτε μια βρισια, ή ενα μοτερ να βαραει νεκρες για να του αδειασω τον δρομο. Αργοτερα που το σκεφτηκα κατεληξα οτι δεν ηταν μονο ο σεβασμος στο οχημα, οι ξενες πινακιδες. Ηταν οτι ολοι πηγαιναν με 30 χαω που ηταν το οριο εκει , οποτε ο,τι και να εκανα δεν τους αιφνιδιαζα, δεν αναγκαζονταν να φρεναρουν αποτομα κλπ