Σίγουρα δουλεύει αψογα. Αλλά αυτές οι κοπτοραπτικές και μάλιστα σε κρίσιμα σημεία δεν εμπνέουν και πολλή σιγουρια....
Σίγουρα δουλεύει αψογα. Αλλά αυτές οι κοπτοραπτικές και μάλιστα σε κρίσιμα σημεία δεν εμπνέουν και πολλή σιγουρια....
Σήμερα το πήγα καλή βόλτα,
Άρχισε να καπνίζει οταν ζεστάθηκε πολύ.
Δεν έχει γκάζι,, δλδ δεν νιώθω να είναι απότομο ούτε πολύ γρήγορο στροφαρισμα, και πάει περίπου μέχρι τα 60km/h. Ροπή έχει αλλά σαν να μην έχει δύναμη στα πολύ ψηλά..
Το καλό είναι και για αυτό αξίζει να το βγάλω κυκλοφορία ο ελενχος που έχει όταν πας με το πλάι,, δεν νομίζω κανένα άλλο μηχανάκι να έχει τέτειο ελενχο.. ίσως λόγο βάρους,γεωμετριας και στησίματος, σε κάθε στροφή και διασταύρωση κοκκαλωνα την πίσω ρόδα (που γίνεται πανευκολα) και έμπαινα με το πλάι,, καμιά 30φορες το έκανα αυτό,, και με πολλά έχει καλό ελενχο,,,
Παλιά εύκολα να γλιστράει από τα 80 και την πίσω ρόδα να πηγαίνει δεξιά,αριστερά στο σταμάτημα το γυρνούσα και 180 μοίρες γλυστρωντας, χωρίς πόδι κατω
Προσωπικά δε κατάλαβα βρε μάστορα γιατί να αλλάξεις μοτερ δίχρονο για να βάλεις τετράχρονο
Να πεις να το κάνει πιο δυνατό έχει ένα σωρό κιτ που τα κυλινδριζουν και τα κάνουν αρκουντως δυνατά.
Και πες ότι ούτε αυτό σου κάνει, γιατί να μη προτιμήσεις ένα δίχρονο 125 μοτερ όπου μπαίνει κουτί και κρατάει μια αυθεντική εμφάνιση συγκριτικά με αυτό..το αποτέλεσμα…
Γιατί αυτό είχα στην άκρη πεταμένο.. η όλη μετατροπή κόστισε 60€..
.άλλο 125 2τ δεν έχω στην άκρη και πρέπει να αγοραστεί,, και τα Κιτ αύξησης κυβικών πρέπει να αγοραστούν, (κόστος για αυτά 300-500€).
Βάλε και εξάτμιση και καρμπ
Το παλιό μοτέρ ήθελε σίγουρα τσιμουχες αντλίας νερού, και η εξάτμιση είχε τρύπα και σπασμένη βάση. Η κατανάλωση είχε αυξηθεί γιατί μου άλλαξαν το τέλεια ρυθμισμένο καρμπ σε συνεργείο που είχε πάει παλιά και έβαλαν ένα που οριακά δούλευε με μεγάλη κατανάλωση και λιγο γκάζι..
Το παπισιο μοτέρ προσφέρει μικρή καταλανωση (ίσως 400 χιλιόμετρα αυτονομία) και φτηνή και εύκολη βελτίωση-επισκευή, ανταλακτικα παντου
+ αερόψυκτο